Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Gelateria Oasi

Pietrasanta: Yöelämä – sijalla 3/7
Suljettu nyt: 10.00 - 13.00, 15.00 - 20.00
Auki tänään: 10.00 - 13.00, 15.00 - 20.00
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen100 %
  • Erittäin hyvä0 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Suljettu nyt
Aukioloajat tänään: 10.00 - 13.00, 15.00 - 20.00
Katso kaikki ajat
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
tammi
10°
helmi
13°
maalis
Yhteystiedot
Via Giuseppe Mazzini 23, 55045 Pietrasanta, Italia
+39 333 502 3236
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (2)
Suodata arvosteluja
2 tulosta
Matkailijoiden arvio
2
0
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
2
0
0
0
0
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
Arvosteltu 20. marraskuuta 2016
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2016
Arvosteltu 20. marraskuuta 2016
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2016
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 6 hotellia
Hotel Palagi
115 arvostelua
0,12 km:n päässä
La Versiliana Hotel
42 arvostelua
0,14 km:n päässä
Albergo Pietrasanta
215 arvostelua
0,24 km:n päässä
Hotel Palazzo Guiscardo
203 arvostelua
0,41 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 148 ravintolaa
Ristorante Il Circo
557 arvostelua
0,09 km:n päässä
Locanda del Gusto
975 arvostelua
0,07 km:n päässä
Pinocchio a Pietrasanta
738 arvostelua
0,07 km:n päässä
bar galliano
69 arvostelua
0,08 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 36 nähtävyyttä
Piazza Duomo
422 arvostelua
0,1 km:n päässä
Duomo di Pietrasanta
238 arvostelua
0,11 km:n päässä
Sketches Museum Pierluigi Gherardi
85 arvostelua
0,19 km:n päässä
Chiesa di Sant'Antonio Abate
66 arvostelua
0,13 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Gelateria Oasi henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet