Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Edinburgh New Town Cookery School

24 arvostelua
Valitettavasti valitsemillesi päivämäärille ei ole saatavilla verkossa varattavia retkiä tai aktiviteetteja. Valitse toinen päivämäärä.

Edinburgh New Town Cookery School

24 arvostelua
Valitettavasti valitsemillesi päivämäärille ei ole saatavilla verkossa varattavia retkiä tai aktiviteetteja. Valitse toinen päivämäärä.
24arvostelua0 kysymystä ja vastausta
Matkailijoiden arvio
  • 18
  • 4
  • 0
  • 0
  • 2
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
Valitut suodattimet
  • Suodatin
  • suomi
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
stallion20000 kirjoitti arvostelun 2/2020
Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta211 julkaisua89 kiitosta avusta
Oli yhden päivän kurssi Edinburgh Cook -koulussa kala- ja äyriäisten kurssilla. Se oli hauskaa ja erittäin nautinnollista päivää. Positiivisia on se, että kurssin esittänyt Annette on erittäin hyvä persoonallisuus rooliin. Hänen kollega, Collette on myös erittäin mukava ja hänellä on erinomaiset tekniset tiedot ruoasta ja keittämisestä. Meillä oli mielenosoituksia rapujen, hummerin ja langoustiinien valmistuksesta ja keittämisestä. Keitimme sinisimpukoita ja pollockia paperissa ja pari kastikkeet. Meille osoitettiin, kuinka taimen ja kalmari puhdistetaan ja fileoidaan, ja meille annettiin mahdollisuus keittää ne mukana seuraavilla kastikkeilla. Ryhmä lounasteli yhdessä lasillisen viiniä. Kaiken kaikkiaan se oli todella informatiivinen ja hauska päivä. Ainoa negatiivisuus on, että se oli melko kallista siihen mitä se oli ja meillä olisi saattanut olla ehkä vähän enemmän ruoanlaittoa. Ei varmasti estä ketään menemästä
Lue lisää
Elämyspäivä: helmikuu 2020
Google
Kiitä avusta
Jaa
Heptameron F kirjoitti arvostelun 7/2019
31 julkaisua7 kiitosta avusta
Ruoan esittelyn jälkeen ryhmämme otettiin yläkertaan herkullisen kolmen ruokalajin illalliselle. Haggis on alkupala, herkullisesti maustettu kana, jossa on upeita tuoreita vihanneksia, ja kaunis cranachan, jossa voit maistaa ja arvostella vadelmia ja tuoretta kermaa, koska se ei ollut makea.
Lue lisää
Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Google
Kiitä avusta
Jaa
danieljcohen kirjoitti arvostelun 7/2019
New York, New York134 julkaisua60 kiitosta avusta
Ilmoittautui kahden viikon keittokurssiin 17-vuotiaan pojan kanssa nauttimaan toistensa yrityksestä ja nauttinut siitä perusteellisesti. Henkilökunta oli todella suuri ja tarjosi rennon ilmapiirin, jossa molemmat osallistuivat positiiviseen ruoanlaittoon. Ensimmäinen viikko oli helpommalla puolella, mutta olisit odottanut, että kurssin aloittelijoille. Toinen viikko oli keskitasolla ja oli hieman haastavampi. Vain nykäys oli hyvien veitsiterien puute, mutta se korjautui nopeasti. Suosittelisin sitä hyvin. Myös hintojen tulisi olla alhaisempia, mutta eivät varmasti valitettavasti mene tälle pohjalle.
Lue lisää
Elämyspäivä: toukokuu 2019
Google
Kiitä avusta
Jaa
Chris H kirjoitti arvostelun 5/2018
Columbia, Maryland380 julkaisua110 kiitosta avusta
Osana kymmenen päivän bussimatkustusta Skotlannissa meillä oli jäähyväisillallinen ruoanlaittokoulussa. Käytettiin noin tunti luokassa, jossa kokki osoitti, miten he tekevät Dundee Chicken. Sitten menimme yläkertaan johonkin heidän ruokasalistaan, ja he palvelivat kolmen ruokalajin aterian viiniä ja viskiä. Erinomainen ruoka. Suuri demonstrointi.
Lue lisää
Elämyspäivä: huhtikuu 2018
Google
Kiitä avusta
Jaa
Johann C kirjoitti arvostelun 4/2018
Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta59 julkaisua19 kiitosta avusta
Tämä ruoanlaittoaste täytti odotukset ja ylitti ne! Minulla oli upein päivä, oppiminen ja ruoanlaitto rennossa ympäristössä henkilökunnan kanssa, joka opastaa sinua jokaisella askeleella! Päivä alkoi teetä tai kahvia ja jotkut murokeksi, kun meille osoitettiin esitys siitä, miten Pho-kanta ja kevätrullat saadaan. Jälkeenpäin menimme ylös yläkertaan keittiölle, jossa erosimme pariksi aloittaaksemme valikon. Päivän valikko koostui seuraavista: Bang Xeo - vietnamilainen pannukakku Pho Ca - keittoa Kesä kevätrullat Banh Mi - viehättävä voileipä (joka söimme lounassamme) Yhdessä edellä esitetyllä tavalla teimme useita pudotuksia ja säestyksiä. Ruoanlaitto oli noin 5 tuntia! Kun luokka jatkuu, henkilökunta antaa sinulle vinkkejä ja vinkkejä, ja sinulla on kysymyksiä tai asioita, joita sinulla on. Ei ole kysyttävää, että se näyttäisi typerältä tai ajanhukasta. Kaikki ainesosat ovat ihania ja tuoreita, eivätkä ne ole ihmeellisiä siitä, kuinka paljon voit käyttää. Ehdottomasti ottaa paljon tupperware! ! Otin 2 isoa laatikkoa plus 3 mediaa ja kamppailin ottamaan kaiken kanssani! He eivät koskaan anna sinun jättää ilman ruokaa, joten älä jyritä, jos loppuu! Saat tulosteita resepteistä kaikesta, mitä teit yhdessä esittelyruokien kanssa. Lisään myös, että jos olet kasvissyöjä tai nälkäinen syöjä (kuten minä!), He voivat majoittaa sen - niin kauan kuin kerrot heille etukäteen mitään todella erityistä! Mutta he antavat sinun jättää pois mitä et pidä, ei ole mitään paineita kokata asioita tietyllä tavalla. En voinut suositella tätä keittotasoa tarpeeksi! Tulen varmasti menemään takaisin kokeilemaan kättäni erilaisessa ruokavaliossa.
Lue lisää
Elämyspäivä: maaliskuu 2018
Google
Kiitä avusta
Jaa
Edellinen