Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bologna
Julkaise
Saapuneet
Hae

Bluone - Food and Wine Tours in Italy

Bologna: Kurssit ja työpajat – sijalla 5/35
Bologna, Italia
Lisää
Auki nyt
Aukioloajat tänään: 9.00 - 21.00
Paranna profiilia

Bluone - Food and Wine Tours in Italy
Ei varattavissa TripAdvisorissa

Haluatko muita vaihtoehtoja, joihin voit tehdä varauksen nyt?
Arvostelut (170)
Suodata arvosteluja
15 tulosta
Matkailijoiden arvio
15
0
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
15
0
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/15 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 24. syyskuuta 2019

Nautimme kävelykierrostamme paikallisten Raffaellan ja Marcellon kanssa, kiertämällä Bolognan keskustan ruokakauppoja, kioskeja ja tarjoajia. Opimme autenttisen bolognese-keittiön alkuperästä, koostumuksesta ja perinteistä - yksinkertaisimmista päivittäisistä aterioista erikoistapahtumiin ja lomiin. R&M on selvästi ylpeä siitä, kuinka paikalliset tuoreet ainesosat tuottavat Emilia Romanan alueen parhaita ruokia. Pysähdyimme kevyelle...lounaalle paikallisia liha- ja juustojuomia, ja päällä se käsityöläisten gelato! Suosittelemme viettämään aikaa Bluonen kanssa.Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2019
Arvosteltu 17. syyskuuta 2019 matkapuhelimen kautta

En voi sanoa tarpeeksi siitä, kuinka upea viikko tämä oli! Tämä on paras tapa saada se, mikä tuntui aidolta italialaiselta kokemukselta. Se laskutetaan ruokakierroksena, mutta tuntui siltä, että paljon muuta. Viikon isäntämme Marcello ja Raffaella Tori olivat tarpeeksi mukavia rajoittaakseen ryhmän vain viiden perheen perheeseen...ja meillä oli räjähdys (todella hyvä aika). Jokainen päivä oli täynnä toimintaa ja kaikki sisältyy matkan hintaan. Hotelli oli upea ja hyvällä paikalla Bolognan keskustassa, ja meitä kuljetettiin Pohjois-Italian Emilia - Romagnan alueelle. Ruoka oli herkullista ja runsasta (vauhtia itseäsi), ja saimme auttaa valmistamaan suuren osan siitä itse. Oppinut niin paljon ja rakastui kaikkiin tavattuihin italialaisiin. Toimi näin!Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2019
Arvosteltu 28. heinäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Tämä alue, joka sijaitsee Italian itäisellä koillisalueella Slovenian kanssa, ei ole amerikkalaisten matkailijoiden tiedossa, mutta löysimme sen viehättävältä pienistä viljelijöistä. Kuten tavallista, Bloune oli tehnyt kotitehtävänsä ja otti pienen ryhmämme (3 paria) täyttämään ihastuttavat ja lahjakkaat paikalliset viinin, ruoan ja taiteen tuottajat. Olimme koko ajan...Udinessa, mukavassa hotellissa (kysy muista lähtöselvityksessä, jos pidät ilmastoinnista) kuljettajan kanssa, joka kerää meidät joka aamu päiväretkelle viinitiloihin, historiallisiin kohteisiin ja ihaniin aterioihin. Erityisen mielenkiintoinen oli päiväretki Spillembergoon, jossa on kansainvälisesti tunnettu mosaiikkikoulu. Ruoanlaitto-opetus oli frico, alueellinen ruokalaji, joka on valmistettu viipaloiduista perunoista ja raastetusta montasio-juustosta. Annin takaa, että valmistamme ensimmäisen kylmän yön. Rakastimme viinejä. Valkoiset olivat yhtä hyviä kuin odotettiin tällä alueella ja punaiset ihastuttavan yllätyksenä. Ja sitten oli valkoinen merlot, jotain ihanaa.   Tämä on täydellinen matka ihmisille, jotka rakastavat Italiaa kaikessa monimuotoisuudessaan, eivätkä pidä väkijoukkoja. Bravo, Bluone.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 19. heinäkuuta 2019

Oli hienoa jälleen kerran Marcello ja Raffaella toisella heidän erikoistuneilla gastronomiakierroksillaan Italiassa. Tällä kertaa Friuli - Venezia - Giulia. Heidän kykynsä löytää eristäytyneitä, pieniä, perheyrityksiä käyttäviä yrityksiä hämmästyttää meitä aina. Tämä seikka yhdessä heidän kiinnostavien henkilökohtaisuuksiensa kanssa tekee Italiasta matkailun Bluoneen kanssa niin erikoiseksi. Olemme...matkustaneet Bluoneen kanssa viidellä muulla kertaa eri alueilla Italiassa. Grazie Marcello ja Raffaella.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 9. kesäkuuta 2019

Tämä alue tunnetaan Italian gastronomisena kehtona, ja tämä kiertue ei pettänyt. Kokkeilla oli oppitunteja, kädet mielenosoituksiin italialaisten "mamas", parmesanin valmistusmahdollisuudet ja Parman prosciutto. Liikkuva maaseutu on henkeäsalpaava, ja näkymät vuoristomaisemilta ovat uskomattomia. Ystävälliset, asiantuntevat, majoituksen omistajat, Marcello ja Raffaella, kohtelevat sinua perheen kanssa ja tekevät...sinusta heti mukavan. Ruokailu on ensiluokkaista ja yleensä alueellisia erikoisuuksia. Älä ylitä tätä tilaisuutta.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 26. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Unohtumaton päivä! Unohtumaton päivä Marcellolla hetki, jolloin tapasimme hänet ja hänen kuljettajansa. Else klo 14.00. Vietti iltapäivällä Marcellon ja perheen sisarusten järjestämää ruokaa / ruoanlaittoa ja viiniä.  1 kadun pysäkki oli Pedro's viinitarhan makuista hänen orgaaninen viini. Excellence isäntä ja viini ja prosciutto oli upea....tapaamme Mama Elena oppia salaisuuden ruoanlaitto kuuluisa kotitekoinen ragu. Opimme pastaa ja muita kuuluisia italialaisia ​​ruokia. Lopuksi me kaikki istuimme illalliselle ulkona Elenan henkeäsalpaavaan maalaistaloon ja ihanaan keskusteluun. Maalaistalo ja näkymä oli upea. Muualla kuljettaja oli fantastinen. Suosittelemme kenellekään viinin ja ruoan kiertueelle.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2018
Arvosteltu 25. heinäkuuta 2018

Aviomies Bill ja minä olimme erittäin onnekkaita juhlimasta 25-vuotisjuhlia Friuli-Venezia Giulia -alueella uuden Bluone-kiertomatkan käyttöönotolla. Mikä ihana herkku voi tutkia alueen Italia, joka ei ole tutkassa useimpien kävijöiden! Isäntäorganisaatiot ovat tavan mukaan mukana aikataulussa, joka sisältää paikallista historiaa, ruokaa ja viiniä sekä opasoppaan / tulkkien...palvelut, mukaan lukien erittäin asiantunteva ja miellyttävä van kuljettaja. Jotkut kohteet sisälsivät ainutlaatuisia etuja, kuten paperinvalmistusta ja kalligrafiaa, mosaiikkeja, rantatietä, ja tietysti meillä oli paljon vuorovaikutusta viinikellari- ja ravintola-alan omistajien, kokkien, prosenttimarkkinoiden kanssa jne. Ja tälle maineelle tuttu paras valkoinen viini, meillä oli laaja valikoima viinitilat, joita kävin. Jos olet kokenut muita Bluon-matkoja, tämä ilahduttaa sinua, kuten se teki meidän kanssamme. Ja jos et ole, sinulta puuttuu aito italialainen kokemus, jonka järjestää pari, joka ponnistelee paljon tekemään matkakokemuksesta ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. . . (mukaanlukien auttamassa minua selittämään Billin takana kotiin viiniä!)Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 29. toukokuuta 2018

Palasimme juuri Italiasta, joka vietti viikon Bolognaon Marcello ja Raffaella Tori järjestämässä Bluon ruoka-, ruoanlaitto- ja viinitarjonnassa. Joka päivä oli uusi kulinaarinen kokemus, joka kierteli Emilioa ja sen valmistajia Parmigiano - Reggiano, Parma prosciutto ja Modenan "perinteinen" balsamiviinietikka. Muina aikoina meitä käsiteltiin maaseudun maanviljelijöille, paikallisille...viinitarhoille ja kokkeja varten, mukaanlukien ruoanlaittotapahtumia ja käsityötaitoja, jotka valmistavat pastat ja maku. Ilta-aterioiden keskustelut olivat aina vilkkaita ja informatiivisia. Viikon päättyessä tunsimme, että vierailemme pitkiä aikoja. Kiitos Raffaellalle ja Marcellolle ihastuttavasta viikosta ja erityisestä kiitoksesta kiinnostuneille yllätyksille ja ajankohtana, jonka olet vastannut kysymyksiimme ja antanut suosituksia, jotka tekivät aikamme Italiassa niin poikkeuksellisina.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 20. toukokuuta 2018

Palasin juuri Bluone 's 6 päivän ruoka / ruoka kiertue Emilia - Romagna ja se oli todella hienoa. Järjestäjät, Marcello ja Raffaella Tori, ovat kehittäneet henkilökohtaisia ​​yhteyksiä paikallisiin ihmisiin, jotka luovat italialaisia ​​ruokia ja viinejä. Majoitukset sijaitsevat boutique-hotelli Bologna lähellä keskusta ja päiväretkiä (MB van!)...Maaseudulle Emilia ja Romagna. Sain Parmagian-juustoa ja prosciuttoa, joka valmistettiin Parmassa ja balsamiviinietikkaa Modenassa. Muut päiväretket olivat maanviljelijöitä, viinitarhoja ja kokkeja maaseudulla, ruoanlaitto-esittelyjä. Viime yönä olen oppinut tekemään pasta- ja bolognese-kastiketta ja muita italialaisia ​​ruokia Raffaella Torin kodikoneessa. Yleinen A + ensimmäinen hinta!Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 21. maaliskuuta 2018

Olemme työskennelleet Marcellon ja Raffaellan kanssa viime vuosien aikana ja aikovat työskennellä heidän kanssaan tänä kesänä. Ne ovat hyvin yksityiskohtaisia ​​ja samalla viehättävää, viihdyttävää ja en halua työskennellä kenenkään muun kanssa! Viime kesänä he järjestivät opiskelijaryhmämme tekemään tryffelihaunleikkausta Spoleton ulkopuolella, joka oli matkan kohokohta. Vierailimme...Bartoli Agriturismo: ssa ja uskomattoman ihastuttavana Se tai Bartoli, joka on hämmästyttävä mies, joka on ollut vuosisatojen ajan Spoleton yläpuolella vuorossa. Bluomesta Emmanuel oli hieno, samoin kuin Cristina? joka käänsi meille. Metsästä, kun Se tai Bartoli ja hänen koiransa etsivät metsään, maatilansa kerran elämään asti. Palaan siellä sykkeessä. Lisäksi päätimme päivän Spoletossa vietetyn ajan Marcellon suosituksesta ja se oli maagista! Opiskelijoillamme oli aikaa matkustaa Spoleton kaduilla. Ahhhh. . . Seurasi ateria hyvässä ravintolassa ja sitten takaisin bussille, kun ryhmät opiskelevat laulavat kaduilla. Myös Marcello ja Raffaella auttoivat pari kesää järjestämään matkoja koko Modenaan. Vau! Myös tämän matkan kohokohtia. Vierailu johonkin johtavaan balsamiviinietikantuottajaan, jossa on ihastuttava esittely ja maistelu sekä vierailu juustotehdas, jossa he tekevät aidon parmigiano reggiano -juuston. Lisäksi meillä oli toinen unohtumaton hetki, kun ryhmämme teki pasta "mamojen kanssa". Mikä hauska, haastava, mieleenpainuva ilta. Ja sitten päästä syömään pasta, jonka teit, istut ulkona pöytien ympärillä maatilan ja viinitarhan keskellä. Tietenkään en voi sanoa tarpeeksi Bluonesta, Marcellosta ja Raffaellasta. Sanoin, että he ovat parhaita?Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2017
Näytä lisää arvosteluja
Kysymyksiä ja vastauksia
Esitä kysymys
aroundtheoyster
27. huhtikuuta 2018|
Vastaa
Vastaus henkilöltä giraffa11 | Yrityksen edustaja |
Buonasera, thank you very much for your kind inquiry. We are very sorry, but we cannot do the tour for you as we are already fully booked for all the month of May. We hope you will come again to Bologna in the future! Thank... Lisää
0
ääntä
Google-käännös