Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cultura Italiana Bologna Cucina

Bologna: Kurssit ja työpajat – sijalla 15/25
Suljettu nyt: 19.00 - 23.00
Auki tänään: 19.00 - 23.00
77
Kaikki valokuvat (77)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen86 %
  • Erittäin hyvä14 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Suljettu nyt
Aukioloajat tänään: 19.00 - 23.00
Katso kaikki ajat
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
helmi
13°
maalis
16°
huhti
Yhteystiedot
Via del Pratello 46/A | amministrazione: Via Castiglione, 4, 40122 Bologna, Italia
Verkkosivusto
+39 051 228003
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (42)
Suodata arvosteluja
2 tulosta
Matkailijoiden arvio
2
0
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
2
0
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 23. syyskuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Mieheni ja minä juuri valmistimme ruoanlaittokurssin Manuelin kanssa ja se on yksi parhaista asioista, joita olemme koskaan tehneet täällä Italiassa. Manuel ei ole vain hieno opettaja, vaan hieno mies. Olemme oppineet niin paljon häneltä ruoanlaittoa, mutta myös italialaista kulttuuria. Hän on fantastinen! Teimme pasta (kyllä,...kotitekoinen!) Bolognese kastikkeella, tortellini liemessä ja raviolis upeassa voin salvia kastike. Ja kyllä, kaikki oli tehty tyhjästä. Ateria oli aivan herkullinen. Emme voineet uskoa, että teimme sen itse - Manuelin ystävällisyydellä ja avustuksella. Jälkeenpäin istuimme ympäri ja söimme kaikki luomuksemme kauniilla viinipulloilla. Manuel, kiitos siitä, että annoit meille kokemuksen, jota emme koskaan unohda.Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2017
Arvosteltu 30. toukokuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Vaimoni (Katie) ja minä (Sean), eilen oli kaksi kertaa yksi istunto. Yritimme saada normaalin ryhmävarauksen, mutta tämä oli täynnä, joten päätimme maksaa yksityisistä oppitunneista, kun tunsimme, että olisimme valitettavasti menossa Italiaan eikä oppineet tekemään oikeaa pastaa ja Ragua! Se sijaitsee opiskelija-yliopistokaupungissa noin 10 minuutin kävelymatkan...päässä Piazza Maggioresta. Saapuessamme meitä tervehti ja esiteltiin esiliina ja kokki hattu (päällään hattu oli valinnainen!) Keittiö on puhdas ja hyvin valmistettu, jotta voit oppia suoraan oppimisen ja ruoanlaittoon. Keittiömestari, joka opetti meitä, oli äärimmäisen kärsivällinen ja asiantunteva. Hän ohjasi meidät läpi kaikki vaiheet ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Kolmen tunnin oppitunnin aikana opimme tekemään erilaisia ​​pasta, joka voitaisiin yhdistää monin eri tavoin. Se oli erittäin hauskaa ja kokki oli hyvin rento ja lämpenee kohti meitä. Hän puhui englantia hyvin ja yritti opettaa meille jotain italialaista. Tämä minun on sanottava, oli yksi, jos ei paras kokemuksemme Bolognasta! Haluan ehdottomasti suositella! !Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2017
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 105 hotellia
Hotel Re Enzo
543 arvostelua
0,29 km:n päässä
Hotel San Felice
149 arvostelua
0,33 km:n päässä
Antica Locanda Il Sole
46 arvostelua
0,52 km:n päässä
Panorama Hotel
324 arvostelua
0,59 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 2 119 ravintolaa
Zapap Pratello
142 arvostelua
0,06 km:n päässä
Pasta Fresca Naldi
1 231 arvostelua
0,11 km:n päässä
I Matti Della Polenta
395 arvostelua
0,18 km:n päässä
Mozzabella Pratello
220 arvostelua
0,08 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 617 nähtävyyttä
Basilica San Francesco
299 arvostelua
0,32 km:n päässä
Museo della Resistenza di Bologna
48 arvostelua
0,23 km:n päässä
Beer for Bunnies
15 arvostelua
0,27 km:n päässä
Cripta di San Zama
11 arvostelua
0,27 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Cultura Italiana Bologna Cucina henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet