Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Acetaia di Giorgio

123 arvostelua
Valitettavasti valitsemillesi päivämäärille ei ole saatavilla verkossa varattavia retkiä tai aktiviteetteja. Valitse toinen päivämäärä.

Acetaia di Giorgio

123 arvostelua
Valitettavasti valitsemillesi päivämäärille ei ole saatavilla verkossa varattavia retkiä tai aktiviteetteja. Valitse toinen päivämäärä.
123arvostelua5 kysymystä ja vastausta
Matkailijoiden arvio
  • 119
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
  • Lisää
Valitut suodattimet
  • Suodatin
  • suomi
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Pilar P. kirjoitti arvostelun 9/2019
Seattle, Washington5 julkaisua1 kiitos avusta
Marcello oli uskomaton isäntä - hän vei meidät läpi (erittäin) pitkän prosessin tehdä todellista balsamietikkaa. Tunnin kuluttua ymmärrät todella, miksi jokainen tippa on niin arvokas. Saimme maistaa kallisarvoisten etikan lentojen avulla perheen omasta tarjonnasta. Päivän lopussa tunnet olosi erittäin hyväksi kuluttamalla vähän enemmän niin kauniiseen tuotteeseen, joka tukee perhettä, joka on tehnyt siitä sukupolvien ajan. Kiitos Marcello ja Acetaia di Giorgio koulutus- ja herkullisesta kiertueestasi kodissasi!
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2019
Google
Kiitä avusta
Jaa
danandcathym kirjoitti arvostelun 9/2019
Nutley, New Jersey10 julkaisua
Omistajanpoika Marcello antoi meille erittäin informatiivisen kiertueen ja luennon prosessin tuotannosta ja historiasta. Suosittelemme tätä kiertomatkaa.
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2019
Google
Kiitä avusta
Jaa
matthewmA261AO kirjoitti arvostelun 8/2019
Macedonia, Ohio40 julkaisua7 kiitosta avusta
En koskaan tiennyt, että balsamietikan valmistuksessa oli tällaista taidetta. Se vie vuosia, ja laadun on oltava täydellinen. 12- ja 25-vuotiaat balsamic ovat parhaita mitä koskaan maistat. Ero on uskomaton siihen, mihin olemme tottuneet paikallisissa ruokailijamme ja ravintoloissamme. Tämä on pakko nähdä ja maistaa. Omistajat ovat ystävällisiä ja ystävällisiä! Nautimme täysin mahtavasta kokemuksesta!
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2018
Google
Kiitä avusta
Jaa
Matthew B kirjoitti arvostelun 8/2019
Baltimore, Maryland61 julkaisua18 kiitosta avusta
Se on melko yksimielinen, mutta halusin lisätä korostaakseni, kuinka suuri kokemus kiertueesta ja maistamisesta on. Marcello on upea, ja hän vastasi miettevästi lukuisiin kysymyksiin kaikkialla tarjoamalla meille todellisen ymmärryksen tästä ainutlaatuisesta tuotteesta ja kaikesta, mikä liittyy sen tuotantoon ja jakeluun. Kun katsot, että kiertue on ilmainen ja et painosta sinua ostamaan, se tekee siitä jopa paljon upeamman.
Lue lisää
Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Google
Kiitä avusta
Jaa
RKBoutwell kirjoitti arvostelun 7/2019
1 julkaisu
Haluan kiittää teitä siitä, että annoitte meille maistaa perheen tuottamaa upeaa tuotetta. Vaimoni ja minä päätimme mennä balsamiinia maisteluun, kun lomalla Italiassa ja valitettavasti emme tienneet varausta tarvitsemaan. Silti meitä tervehtii ystävällisesti ja tarjosi lyhyen historian ja maistamisen. Tuote oli korkealaatuinen ja vieraanvaraisuus. Kiitos paljon! Ron ja Karen Boutwell Washington, USA
Lue lisää
Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Google
Kiitä avusta
Jaa
Edellinen
Acetaia di Giorgio: usein kysytyt kysymykset