Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tue tätä matkanjärjestäjää:Matkailuyhteisöllä on juuri nyt vaikeaa. Voit tukea alan toimijoita kirjoittamalla arvostelun tai julkaisemalla valokuvia kokemistasi retkistä ja elämyksistä. Tukesi avulla matkanjärjestäjät ympäri maailmaa voivat jälleen päästä takaisin jaloilleen koronakriisin jälkeen.

Bike Food Stories

Parma: Ulkoilma-aktiviteetit – sijalla 1/12
Parma, Italia
Lisää
Suljettu nyt
Aukioloajat tänään: 8.00 - 20.00
Erinomainen kohde -sertifikaatti
143arvostelua6 kysymystä ja vastausta
Matkailijoiden arvio
  • 140
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
  • Lisää
Valitut suodattimet
  • Suodatin
  • suomi
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Davide oli loistava opas. Meillä oli upea aamupyöräily Parmassa ja sen ympäristössä. Vierailu Parmigiano - Reggianon tehtaaseen oli mahtava. Daviden tieto ja henkilökohtainen intohimo tekivät koko kokemuksesta entistä paremman. Lounas Parman deli -terässä oli hieno tapa päästä
Lue lisää
”Tämä on unelmani”, Davide sanoo kuljettaessa varovasti korjuunvalmistettujen sinimailanen ja kypsien tomaattien kenttiä pitkin. Rakastan ruokaa ja rakastan pyöräilyä. ”Hän oli odottanut kärsivällisesti asemalla, kun me, hänen ainoat päivän asiakkaat, kääntyi myöhään sen
Lue lisää
+1
Upea tapa löytää ja nauttia Parmalle ainutlaatuisia ruokia ja tarinoita. Teimme koko päivän ja Daviden intohimo ja tieto ovat ilmeisiä. Pyöräily on myös loistava tapa nauttia alueesta ja sen maisemasta. Vierailut, maistelu ja lounas ovat kaikki lisäbonuksia. Kiertueella on suuri
Lue lisää
Davide oli ihana isäntä. Varasimme spontaanisti edellisenä päivänä, mutta Davide oli erittäin miellyttävä, vaikka meillä oli vain kaksi. Oli hienoa puhua muista elintarvikkeiden kohteista Euroopassa, ympäristöasioista ja tietysti ruoasta! Parmigiano Reggianon tehdas oli mielessä
Lue lisää
David oli hyvä opas ja niin kärsivällinen 6-vuotiaan poikamme kanssa, kun pyöräimme juustotehtaaseen. Erittäin informatiivinen, oppinut niin paljon Parmigiano - Reggianosta Davidin selityksistä ja makuista. Oli mukava tauko kävellen kaupungin väkijoukkojen lämmössä Firenzessa.
Lue lisää
Edellinen