Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Parma
Julkaise
Saapuneet
Hae

Discover with Laura - Food Tours in Parma

Parma: Retket – sijalla 7/31
Parma, Italia
Lisää
Auki nyt
Aukioloajat tänään: 0.00 - 23.59
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Paranna profiilia

Discover with Laura - Food Tours in Parma
Ei varattavissa TripAdvisorissa

Haluatko muita vaihtoehtoja, joihin voit tehdä varauksen nyt?
Arvostelut (211)
Suodata arvosteluja
15 tulosta
Matkailijoiden arvio
12
2
1
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
12
2
1
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/15 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 2 viikkoa sitten

Kun vaimoni sanoi, että aiomme tehdä yksityisen kiertueen Laura-nimisten naisten kanssa, ajattelin, että tästä tulee tylsää. Sen sijaan meillä ei ollut vain kiertue, vaan myös kokemus, yksi suosikki kokemuksistani Italiassa. Päivä alkoi siitä, kun Laura otti meidät hotellillemme, sitten hän ajoi ja näytti ja puhui...Paramasta, kun hän ajoi kaupungin läpi ensimmäiselle kiertueellemme, juustokerroin, wow oli sana, sitten menimme seuraavaan kiertueelle. Tarkasteltuaan laitosta, meillä oli hämmästyttävä lounas ja saimme puhua joitain Lopuksi päätimme balsamic Vinegar-kiertueella. Kaikki matkat olivat erinomaisia ja vietimme koko päivän. Se oli epäilemättä jokaisen pennin arvoinen. Rakastimme sitä ja suosittelemme sitä.Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2019
Arvosteltu 4. lokakuuta 2019

Vaimollamme ja minulla oli upea Parman ruokakierros Lauran kanssa. Kierroimme Parmigiano - Reggiano-juustovalmistajalla ja Prosciutto di Parman tuottajalla. Hän selitti selvästi tuotantoprosessit ja yhteenliittymät, joihin ne kuuluvat. Näimme molemmat prosessit alusta loppuun, ja hän vastasi moniin kysymyksiimme. Ehdotan kiertueen aloittamista täsmällisesti silloin, kun Laura ehdottaa....Teimme, ja meitä kohteltiin näkemään koko juustonvalmistusprosessi elävänä. Parman kotoisin Laura antoi meille myös paljon mielenkiintoista paikallista historiaa ja asiayhteyttä. Kiertueen lopussa kumpuntuottajalla oli runsas lounas, joka sisälsi esimerkkejä Parman juustoista, lihasta, pastasta, viineistä ja jälkiruokia. Vaikka kiertue kanssamme oli englantia, hän auttoi meitä italialaisten kanssa ja kuvasi eräitä paikallisen murroksen eroja. Suosittelen häntä opastamaan sinua Parman ruokalaakson läpi.Lisää

Elämyspäivä: lokakuu 2019
Laura P, Proprietario yrityksessä Discover with Laura - Food Tours in Parma vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. lokakuuta 2019
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 29. heinäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Laura oli hieno opas, jolla oli laaja tietämys kaikista kiertueistamme. Hän oli täydellisesti ajoissa, kun hän otti meidät Piazzaan Parmaan ja ajoi meidät turvallisesti Parmesan Reggianon, Parman kinkun ja Balsamicin tehtaisiin. Hän oli täynnä kaikenlaista mielenkiintoista tietoa ja hänellä oli vastaus kaikkiin hulluihin kysymyksiini! Hän...oli erittäin huomaavainen meihin ja teki koko kokemuksestamme erittäin henkilökohtaisen ja unohtumattoman. Jos voisimme antaa 6 tähteä, voisimme! Kiitos paljon Laura siitä, että hän näytti meille kuinka upea Parma on.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Arvosteltu 11. heinäkuuta 2019

Mikä ihana opas ja emäntä Laura on. Hän on lämmin ja vieraanvarainen, ja hänellä on runsaasti tietoa, jonka hän on ystävällisesti jakanut ryhmämme kanssa. Olemme todella nauttineet hänen kiertueestaan ja hänen miellyttävästi. Kun palaamme Parmaan, odotamme innolla tehdä toisen kiertueen hänen kanssaan. Kiitos Laura!

Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Arvosteltu 28. toukokuuta 2019

Parman alue tunnetaan tunnetusti 3 suosikkini italialaisesta maustani, parmigiano - reggiano, balsamiviinietikka ja prosciutto. Laura antoi meille tiiviin ja informatiivisen kiertueen jokaisen tuotantolaitokselle, jota seurasi samat maukkaat näytteet: 2, 3, 4-vuotias parmigiano, 4, 10, 12, 20, 25-vuotias balsamiviinietikka. ja useita paikallisia kinkkuja, mukaan lukien "kuningas",...prosciutto di Parma. Saimme ehdotuksia erilaisten tuotteiden käyttämisestä ja saimme ostaa sen, mitä maistimme. Kokemus oli juuri sitä, mitä toivoin.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 6. syyskuuta 2018

Vaimoni ja minä vietimme päivän (29. elokuuta) kanssa Lauraa matkustelemalla Parman maaseudulla vierailemassa paljon hauskoja ja kiehtovia paikkoja ja meillä oli ihanaa aikaa! ! Aloitimme Parmigiano - Reggianon pienessä perheyrityksessä. Saavuimme juuri ajoissa nähdäkseen heidät poistavan juuston astiaan ja panneet sen muotteihin, sitten kiertelimme koko...laitosta, päästä päähän. Koska et pysty näkemään koko prosessia, Lauralla oli lyhyet videoleikkeet, joita hän näytti meille koko kiertueen ajan, jotta voimme nähdä kaikki juustonvalmistusprosessin osat. Kiertue päättyi maistelemaan ja ostamaan paljon lopputuotteita. Sieltä me menimme laitokseen, joka teki Parma Proscuittoa ja näki lihan ja salamien eri ikääntymisvaiheissa ja maistaa myös jotain. Sitten pois Lambruscon viinitilalle ja viinitarhoille. . . se ei ole sinun suuren tädin Lambrusco, se on niin paljon parempi kuin mitä he myyvät sinut täällä valtioissa! Uskomaton lounaan jälkeen menimme Basalmic-etikan valmistajalle ja saimme maistella monia erilaisia ​​tyylejä ja basalmic-ikäisiä. . . jopa 25-vuotiaasta basalmiasta. . . se oli uskomatonta! ! Hänen koko laitos oli hämmästyttävä, ja hän oli hieno isäntä. Laura oli hyvin tietoinen kaikista kiertokysymyksistä ja erittäin miellyttävä viettää päivän! Kiitos, Laura! !Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 14. elokuuta 2018

Tämä kiertue oli enemmän kuin odotimme. Laura oli hämmästyttävä - hän otti meidät vuokraamisessamme ja ajoi hän ajoissa, antoivat informaatiopisteitä, jotka olivat sen sijainnin kannalta merkityksellisiä. Jokaisella kohteella oli perheyritys, joka toivotti meidät tervetulleeksi ja oli ystävällinen. Laura vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Ainoa valitusmme oli, että...emme voineet ostaa hamasta ja salamia tuoda kotiin Yhdysvaltain tullin takia, jolla ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan. Suosittelemme kiertämään Lauraa - hän on ihana! ! Jos vierailet Parmassa ja älä ota kiertueesi, sinut puuttuu.Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 10. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Avohoitoinen "foodies" -kiertue Parman alueella oli ensimmäinen suunniteltu seikkailu ryhmälle. Lauraan kommunikointi vain sähköpostilla oli kaikki suunnitelmat hyvissä ajoin etukäteen. Hän tarjosi useita vaihtoehtoja, kun he hakivat paikkoja ja tekivät kaikki järjestelyt meille. Matkamme alkoi, kun otimme Lauraa ja menimme juustolaitokseen. Hän kysyi, mitä etuja...meillä oli sekä selittänyt parmigiano-reggianon historiaa. Täysi kiertue perusteellisilla selityksillä jokaisen prosessin jokaisen askeleen aikana. Seuraava pysäkki oli perheyritys, joka tuotti Lambruscon viinejä, joita emme tunne. Täydellinen seuranta juustopysäkille. Laura tarjosi meille kiertueen viininvalmistuksen / pullotuksen puolella ja söi sen jälkeen maistia ryhmälle. Kolmas lopettamispaikka oli Parma-kinkkuihin erikoistunut isä / poika-lihaliiketoiminta. Laura otti meidät kasvien läpi selvittäen jokaisen askeleen, vastaten kaikkiin kysymyksiimme ja sitten järjestäneet lihan näytteenottamisen jälkikäteen. Neljäs pysähdyspaikka oli lounas viehättävässä ravintolassa, jota suosittelemme syömään kevyesti, koska meillä oli aika paljon "ruokaa ja juomaa". Laura teki muutamia ehdotuksia paikallisista erikoisuuksista, jotka useimmat meistä valitsivat ja olemme iloisia. 5. ja viimeinen pysäkki oli paikallinen sertifioitu valmistaja balsamiviinietikkaa. Laura järjesti fantastisen makuisen ja Marco, omistaja, ohjasi meidät eri vanhojen versioiden läpi, selvittämällä, milloin ja miten niitä käytetään. Sopiva pysäkki meidän gastro-kiertueelle. Jos olet alueella, suosittelemme, että otat yhteyttä Lauraan, joka on syntynyt ja kasvatettu alueella, ja tavata hänen kokoelma perheyrityksiä ja toimintoja, jotka tekevät joistakin maailman hienoimmista tuotteista. Lisäksi opit, että Parma ei ole vain hamsterin osalta.Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 10. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

9. elokuuta vieraillut Parmassa ja matkustimme Lauraan. Se oli hieno kierros Parmigianan, Parman kinkun ja Balsamien tehtaiden kanssa. Erinomainen ja erittäin informatiivinen. Laura teki hyvää työtä ja noutaa sinut hotellin tai juna-asemalle.

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 10. elokuuta 2018

Parma on Unescon maailmanperintökohteena gastronominen hyvyys! On paljon matkanjärjestäjiä, jotka tarjoavat kierroksia monista juusto- ja kinkunviljelylaitoksista, viinistä, balsamiviasta. Jos haluat pienen yksilöllisen yksilöllisen ruoan kierroksen, katso sitten Lauraa! Hän oli ihana! Hän otti meidät hotellilta ja toimitti meidät takaisin rautatieasemalle, hän antoi meille kiertueen kolmesta...tehtaasta, jotka kaikki olivat uskomattoman ystävällisiä ja mielenkiintoisia. Hän on peräisin Parmasta ja hänellä on erinomaiset tiedot kaupungista sekä kaikki upea ruoka. Tapasimme erinomaisia ​​omistajia ja näimme heidän veneensä intohimoa. Maistiaiset olivat niin hyviä! Myös vähän neuvoja? Tuo pieni kanttapussi kun palaat kotiin LOTS suurella parmesaanijuomalla, kinkulla ja balsamiviinietikalla! Kaikki herkullamme kutistui meille. Kiitos Laurasta upealle kiertueelle!Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Discover with Laura - Food Tours in Parma henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet