Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Itinera Emilia - Day Tours in Parma & Emilia Romagna

Parma: Retket – sijalla 11/37
Parma, Italia
Lisää
Auki nyt
Aukioloajat tänään: 9.00 - 18.00
Katso kaikki ajat
63arvostelua4 kysymystä ja vastausta
Matkailijoiden arvio
  • 62
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
  • Lisää
Valitut suodattimet
  • Suodatin
  • suomi
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
usmmaka kirjoitti arvostelun 11/2019
Germantown, MD16 julkaisua4 kiitosta avusta
Meillä oli upea aika ja lapset oppivat niin paljon! Se oli unohtumaton kokemus. Grazie
Lue lisää
Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Google
1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Jaa
Maggie d kirjoitti arvostelun 6/2018
Sydney, Australia54 julkaisua17 kiitosta avusta
Meillä oli paras aika koskaan! Georgia oli hämmästyttävä! Hän teki päivän niin mielenkiintoinen ja oli niin intohimoa Parmalle, että oli kunnia viettää päivä hänen kanssaan! Teimme Parman tehtaan, sitten balsamikiertue ja prosciutto tehdas kaikki fantastinen
Lue lisää
Elämyspäivä: kesäkuu 2018
Google
Kiitä avusta
Jaa
Andre Sanches kirjoitti arvostelun 3/2018
Lodi, Italia17 julkaisua3 kiitosta avusta
Aion viettää muutaman päivän Italiassa viime kuussa vaimoni ja pari ystävää ja päätimme sisällyttää yhden päivän Parmaan kiertueemme. Syy, miksi halusimme mennä Parmaan, oli intohimo hyvää ruokaa varten. Elintarvikevyöhykkeellä Parma-alueella on kolme kaikkea arvoa eniten, kun puhun elintarvikkeista: parmigiano reggiano, prosciuto crudo ja aceto balsamico. Koska meillä olisi vain yksi päivä alueella, oli selvää, että emme voineet saada suurta kokemusta ilman apua. Joten tein vähän tutkimusta ja löysin Amalda. Vuodesta, jolloin otimme yhteyttä Amaldaan, tuntui VIP-asiakkailta. Hän oli äärimmäisen ystävällinen ja teki ehdotuksia, jotka tekisivät päivän merkittäväksi. Ja se oli todella hieno päivä! Muutama päivä ennen kiertomatkamme hän lähetti meille yksityiskohdat siitä päivästä, josta meillä oli kokemusta. Kun olimme siellä, hän tapasi meidät ensimmäisellä vierailullaan: parmigiano tehdas! Hän kävi läpi kaikki parmigonilaisen tuotannon vaiheet, selittäen kaiken - lehmien lypsämisestä ja parmigianien kypsyttämisestä. Vierailun päätteeksi tietenkin meillä oli herkullinen tasting! Tämän jälkeen vierailimme acetaia ja päätimme päivän vierailulla prosciutificio ja ottaa uskomattoman lounaan. Kaikissa vierailuissa hän selitti yksityiskohtaisesti kaiken tuotantoprosessin. Hänen tietämyksensä on huomattava! Päivän päätteeksi meillä oli ollut herkullinen kiertokäynti Parman seudulla, ja me lähdimme siitä paikasta, joka on valmis takaisin milloin pian. On tärkeää sanoa, että kiertueemme keskittyi ruokaan, mutta Amalda on taiteen historian asiantuntija, ja hän voi saada sinut minne tahansa Italian keskustaan, joka selittää jokaisen kulman. Parman alue on tärkeä myös sen historialle. Amalda on erinomainen opas. Hän todella tietää, miten tehdä kaikille mukava ja hän on todella hyvä selittää asioita ja siirtää hänen huomattavaa tietoa. Emilia Romagan suunniteltiin Rooman suuntaan kello 14.00 ja päätimme jättää alueet kello 16.30, koska emme vain voineet lopettaa keskusteluamme! Niin, hän on niin hyvä!
Lue lisää
Elämyspäivä: helmikuu 2018
Google
Kiitä avusta
Jaa
micharmu2 kirjoitti arvostelun 6/2017
Barranquilla, Kolumbia5 julkaisua
Erinomainen opas, Amalda Cuka. Tiimistä itineria Emilia. Käymme Modenassa ja Bolognassa. Hän oli niin ystävällinen ja hyvin valmis. Hän tuntee aiheensa. Suosittelemme häntä
Lue lisää
Elämyspäivä: maaliskuu 2017
Google
Kiitä avusta
Jaa