Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Parma Golosa Gourmet Tours

Parma: Retket – sijalla 10/22
150
Kaikki valokuvat (150)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen92 %
  • Erittäin hyvä5 %
  • Keskitaso1 %
  • Huono1 %
  • Todella huono1 %
Tietoja
Viittellinen kesto: Yli 3 tuntia
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
marras
-1°
joulu
-1°
tammi
Yhteystiedot
Via A. Furlotti 3B, 43100, Parma, Italia
Verkkosivusto
+39 393 978 7884
Soita
Hyödyllisin myönteinen arvostelu
Arvosteltu 18. lokakuuta 2007
Google-käännös

Lisää

Hyödyllisin kriittinen arvostelu
Arvosteltu 15. lokakuuta 2011
Google-käännös

Lisää

Arvostelut (158)
Suodata arvosteluja
10 tulosta
Matkailijoiden arvio
9
1
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
9
1
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/10 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 28. elokuuta 2018

Teimme "Classic Complete Experience" Tourin Davidellä - käymällä Parmigiano-Reggiano -juustotehdas, balsamiviinietikka-tuottaja ja Parman kinkkuvalmistaja. Davide on erinomainen opas ja osaaja kaikkien näiden tuotteiden tuotannossa ja erittäin asiantunteva - hän kertoi yksityiskohtaisesti kaiken, mitä näimme (ja maistimme) ja vastasimme kaikkiin kysymyksiimme helposti. Suosittelen kiertueelle kenelle tahansa,...joka nauttii näistä elintarvikkeista - on ihanaa nähdä, miten se tehdään. Vihje - ilmestyvät juustotehdolle ajoissa (tai aikaisin) - saimme tietää, että juustotuotanto ei odota ketään!Lisää

Arvosteltu 26. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Mieheni ja minä nautimme erinomaisesta puolen päivän retkestä Daviden kanssa oppaanamme. Hän oli erittäin avulias koordinoidaksemme aikataulun kanssa (olimme tulossa Bolognasta), ja se oli hauska tutustua Parman alueeseen hänelle ajeluista maista. Retket olivat mielenkiintoisia ja maistelut olivat herkullisia (olimme täynnä loppuun asti), kaikki kauniilla taustalla....Davide oli niin miellyttävä ja asiantunteva - suosittelemme tätä kiertueelle!Lisää

Arvosteltu 16. elokuuta 2018

Tämä kiertue oli yksi kolmen viikon huippuajoista Italiassa. Vierailimme Parma-alueella useilla tuotantolaitoksilla 14-vuotiaan pojan kanssa, josta saimme tietoa parmigiano-reggianosta, perinteisestä balsamiviinietikasta ja prosciutto di Parmasta. Pystyimme tarkkailemaan useita juustonvalmistusvaiheita, aina vain muodostetuista pyöriin, jotka ovat edelleen astioissa, varastointihuoneeseen, joka sisältää rivin rivin parmigiano-rivin. Meillä maistui...useita eri parmesanikäisiä ja juustokakku oli aivan ihana. Sitten seurasimme opastamme perheomisteiseen balsamiviinietikkaan, jossa tutustuttiin etikan tuotannon historiaan ja maistettiin useita vanhoja etikkaa. Sitten menimme jalostuslaitokseen Prosciutto di Parmalle ja näimme useita kinkkuja kovetushuoneessa. Oppaamme oli erittäin informatiivinen ja saimme tietää enemmän kuin odotimme tuotannon historiasta, erilaisista prosesseista ja tiukasti ohjatusta DOP-sertifioinnista. Kiertomatka päättyi läheiseen viinitilaan, jossa meitä käsiteltiin erilaisten herkkujen ja kuohuviinien levyille samalla kun nautimme näkymistä kauniille maaseudulle. Suosittelen kiitollisuutta kenelle tahansa, joka haluaa oppia paremmasta Parman alueen tunnetuista erikoisuuksista ja niiden tuottamasta käsityöläisten intohimosta ja omistautumista.Lisää

Arvosteltu 16. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Vaimoni ja minä varasimme retkiä ennen matkaa. Balsamico, Parmagianno Reggiano, culatello, prosciutto ja ruoanlaitto. Tämä alue on tunnettu ruoastaan ​​ja matkat eivät ole pettäneet. Riccardi oli informatiivinen oppaaksi, ja ruoanlaittoopettajamme Sole oli myös loistava. Meillä oli niin hauskaa ja söimme ja joimme enemmän kuin mitä...meillä pitäisi olla. . . Meidän ruoanlaitto-oppitunti ja ateria, jonka söimme oli ehdottomasti kohokohta kuukauden mittaisesta retkistämme. Meillä on jopa tehneet tuoretta pastaa ja bolognese-ragoutia lastemme kanssa, kun saavuimme kotiin, ja teemme sen uudestaan. Toinen suuri yllätys oli balsamico. Erittäin mielenkiintoinen ja erittäin herkullinen. Rakastimme aluetta, mieluummin Parmaan Modenalle ja Parmagolosa oli loistava.Lisää

Arvosteltu 14. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Loistava kiertue! Erittäin informatiivinen, joka tiesi kaikesta työstä, perinnöstä ja ylpeydestä, joka tuottaa hämmästyttäviä tuotteita. On inspiroivaa nähdä, kuinka paljon nämä paikalliset tuottajat pitävät huolen perinteiden ylläpitämisestä ja jokaiselle sukupolvelle siirtyneelle tiedolle. Toivottavasti he voivat jatkaa tulevien sukupolvien ajan. Davide oli erinomainen opas, ystävällinen ja...kykenevä vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin - kiitos. Suosittelemme tätä kiertuetta.Lisää

Arvosteltu 7. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Se oli melko hyvä kiertue, sillä meillä oli mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​vanhoja parmigiano-juustoja ja monenlaisia ​​proskeihin, salamiin ja antipastiin. Se on todella turisteja ja jos olet todella gastronomian huomaat. !

Arvosteltu 23. heinäkuuta 2018

Olen vieraillut Parman alueella jo jonkin aikaa, ja kiertue on erinomainen tapa oppia ja ymmärtää koko juusto-, prosciutto- ja balsamiprosessia. Daviden asiantuntemus ja tietämys ovat ainutlaatuisia. Vaikka olen ottanut tämän kiertueen monta kertaa, se on aina ilo, ja opimme aina jotain uutta. Joka kerta, kun...tuomaan enemmän ystäviä, ja he kaikki nauttivat siitä. Viime kerralla Davide yllätti ja vei meidät pieneen museoon, jossa juustolla juotettiin vanha tie, ja se oli mahtavaa. Yksi taas Davide, kiitos paljon hauskaa, ja näen teidät seuraavalla kerralla. Kippis! ! ! Elton GiannicoLisää

Arvosteltu 28. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Kulissien takaa kiertue joitakin parhaista paikallisesti valmistetuista alueellisesti erityisistä tuottajista. Päätös oli erinomainen opas ja jakanut intohimonsa ja tietonsa viihdyttävällä ja informatiivisella tavalla. Valitse täydellinen gourmetkierros 4 pysäkillä ja lounaalla. Suuri kyky ajaa itseämme mutta seurata häntä autossaan, koska se ei olisi koskaan löytänyt paikkoja...muutoin. Pitäisi olla lähtökohtana 10 minuuttia aikaisemmin (mutta ei tiennyt), koska tapaaminen ei odota mitään ihmistä! Oliko tämä päiväretki bolognasta, mutta sen on annettava runsaasti liikennettä: ( Valmis uskomaton lounas "Al Videl". . . absoluuttinen showstopper. Suuri vastinetta rahalle! Erittäin suositeltavaa.Lisää

Arvosteltu 17. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Suosittelen kiertueelle. Davide oli erittäin tietoinen, ystävällinen ja hieno lastemme kanssa. Kiehtovaa tutustumaan Parman ruokailuvaliokuntaan.

Arvosteltu 10. kesäkuuta 2018

Kaikki oli täysin järjestetty ja oppaat tietävät paljon tuotteista. . Olemme todella nauttineet täydellisestä päivästä Parman parissa. Lapset muistavat sen ikuisesti. Ravintola lopulta oli herkullista ja söimme niin paljon. . ajattelimme, ettei meidän tarvitse syödä koko viikon ajan sen jälkeen. . Puhdas ilo

Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 49 hotellia
Grand Hotel de la Ville
346 arvostelua
0,33 km:n päässä
Hotel ai Tigli
32 arvostelua
0,41 km:n päässä
Hotel Button
442 arvostelua
0,9 km:n päässä
Residence Liberty
105 arvostelua
0,94 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 749 ravintolaa
Il Parmigianino
203 arvostelua
0,32 km:n päässä
Koi
458 arvostelua
0,34 km:n päässä
Parizzi
548 arvostelua
0,35 km:n päässä
Trattoria del Ducato
364 arvostelua
0,16 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 237 nähtävyyttä
Parco Cittadella
232 arvostelua
0,72 km:n päässä
Saint Antonio Abate Church
31 arvostelua
0,6 km:n päässä
Stadio Ennio Tardini Parma
122 arvostelua
0,18 km:n päässä
Museo Bocchi
22 arvostelua
0,79 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Parma Golosa Gourmet Tours henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet