Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Parma
Julkaise
Saapuneet
Hae

Caseificio San Pier Damiani

Parma: näe ja koe – sijalla 2/153
Suljettu nyt: 8.00 - 13.00
Auki tänään: 8.00 - 13.00
Kaikki valokuvat (198)
Koko ruudun näkymä
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen84 %
  • Erittäin hyvä16 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Suljettu nyt
Aukioloajat tänään: 8.00 - 13.00
Viittellinen kesto: 1–2 tuntia
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
marras
-1°
joulu
-1°
tammi
Yhteystiedot
Strada Gazzano 35/A, 43122, Parma, Italia
Verkkosivusto
+39 0521 645181
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (158)
Suodata arvosteluja
12 tulosta
Matkailijoiden arvio
10
2
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
10
2
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/12 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 2 viikkoa sitten matkapuhelimen kautta

Erittäin ystävälliset ihmiset. Saimme nähdä juuston valmistuksen, mutta valitettavasti selitys ei aina ollut ymmärrettävää koneiden takia. He kysyivät meiltä mitä kieltä mieluummin (englanti), mutta jatkoivat italiaksi. . Mutta olemme tyytyväisiä kiertueeseen. Jälkeenpäin voit ostaa juustoa heidän pienestä liikkeestään erittäin hyvällä hinnalla!

Elämyspäivä: marraskuu 2019
Arvosteltu 23. heinäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Prociutto-tehtaalla käymämme vierailun jälkeen meillä oli jälleen suuri kiertue Mattiaan! Jokainen prosessin vaihe kuvataan ja erinomainen selitys. Kierroksen jälkeen voit maistella parmigianoa, 12, 24 ja 30 + kk kuohuviiniä ja / tai vettä. Kannattaa jokaista €!

Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Arvosteltu 12. elokuuta 2018

Vaimoni ja minä kävelimme Caseificio San Pier Damianiin kiertueella. Mikään ei ole parempaa kuin aito Parmesan - Reggiano-juusto, ja se oli kiehtovaa nähdä huolellinen hoito, jolla se on tehty.

Elämyspäivä: syyskuu 2017
Arvosteltu 30. heinäkuuta 2018

Fantastinen, informatiivinen kiertue alusta loppuun Parmigiano Reggianon, Juuston kuninkaan! Alkamassa klo 8.20 ja viimeistely noin 11:20 ja maistelua 3 vanhentamalla vaiheet parmigiano. Tarjolla on laaja valikoima parmigianoon liittyviä esineitä. Saatavana myös erinomaisia ​​paikallisesti valmistettuja sparkisteita, hilloja, hunajaa, etikkaa, makkaraa ja tietenkin Parmigianoa. Varasin englantilaisen kiertueen,...joka pitäisi maksaa enemmän ilmaisen sovelluksen sijaan. Kiertueemme oli italiaksi ja englanniksi. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja kiertue ei ollut missään mielessä kiirehtynyt. Tämä jälkeläinen on perheomistuksessa ja on ollut sukupolvien ajan. He ottavat tuotteensa hyvin vakavasti ja tekevät kaiken käsin päivittäin! Toimitus on saatavilla, ota yhteyttä ja kysy. Ne ovat enemmän kuin onnellisia ja halukkaita tekemään sen tapahtua sinulle ja leikata välikäsi! ! ! Voit maistaa rakkautta ja omistautumista tähän tosi käsityöläisatuotteeseen. Mikä olisi maailma ilman Parmigiano Reggianoa? En voi kuvitella!Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2018
Arvosteltu 30. lokakuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Vierailimme tänään meijeriin ja voimme katsoa parmesaanien valmistusprosessia alusta loppuun. He tekevät fantastisen työn selittäessään kaikkea ja näyttävät sinut osaksi laitosta. Delicious juusto myös!

Elämyspäivä: lokakuu 2017
Arvosteltu 22. lokakuuta 2017

Suuri kokemus. Kiitos Paulalle, kun otit aikaa antamaan ryhmällemme kiertueen ja selittämään juustonvalmistusprosessia. Suositellaan, jos kulkekaa Emilia Romagnan alueen läpi! !

Elämyspäivä: lokakuu 2017
Arvosteltu 13. lokakuuta 2017

Koulutuksellinen. Suosittele englanninkielistä oppaita (varaa eteenpäin), jotta paremmin ymmärrät prosessivaiheet, ikääntymisen, luokittelun ja jakelun. Lähtöaika 08: 20, n. 2 tuntia, finaalin valonmaku ja juoma vähittäiskaupassa. .

Elämyspäivä: lokakuu 2017
Arvosteltu 3. lokakuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Erinomainen kokemus! Upeat, ystävälliset ja vieraanvaraiset isännät! Yummy parmesan: -) Ehdottomasti kannattaa käydä Italiassa autolla!

Elämyspäivä: lokakuu 2017
Arvosteltu 29. syyskuuta 2017

Emme koskaan tienneet, että maanviljelijät käsittelivät mahtavat menestyksekkään Parmigiano Reggiano -juuston tehokkaasti ja tehokkaasti. Se oli ylivoimainen kunnioitusta ja iloa, että meillä oli kaksi tuntia työtä kolme henkilöä S. Pier Damiani meijeri. Herkullinen juusto, jota nautimme joka päivä Italiassa, ei ole pieni testamentti näiden miesten...ja naisten omistautuneille ponnisteluille. Jokainen, jolla on mahdollisuus mennä tähän maidontuotantoon Parman laitamilla, pyrkii nousemaan varhaisessa vaiheessa ja oppimaan prosessin.Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2017
Arvosteltu 19. elokuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Jos haluat kokea todellista parmigiano reggianoa, voit käydä tässä juustolaitoksessa. Selitykset olivat mielenkiintoisia ja testaus oli herkullista.

Elämyspäivä: elokuu 2017
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 49 hotellia
Hotel Residence
78 arvostelua
3,84 km:n päässä
Hotel Tre Ville
118 arvostelua
4,82 km:n päässä
Hotel Forum
91 arvostelua
4,83 km:n päässä
Hotel Select
29 arvostelua
4,92 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 813 ravintolaa
Ristorante Grand Hyant Xu
102 arvostelua
2,73 km:n päässä
Agriturismo San Bruno della Certosa
400 arvostelua
3,08 km:n päässä
Pizzeria Tramonti 2 Parma
810 arvostelua
1,51 km:n päässä
Tramvai
262 arvostelua
2,46 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 264 nähtävyyttä
Caseificio Sociale Bassa Parmense
5 arvostelua
4,85 km:n päässä
Fuori Orario
54 arvostelua
3,35 km:n päässä
passo del Cirone - valico
28 arvostelua
3,66 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Caseificio San Pier Damiani henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet