Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Gritti Epicurean School

87 arvostelua
Valitettavasti valitsemillesi päivämäärille ei ole saatavilla verkossa varattavia retkiä tai aktiviteetteja. Valitse toinen päivämäärä.

The Gritti Epicurean School

87 arvostelua
Valitettavasti valitsemillesi päivämäärille ei ole saatavilla verkossa varattavia retkiä tai aktiviteetteja. Valitse toinen päivämäärä.
87arvostelua3 kysymystä ja vastausta
Matkailijoiden arvio
  • 86
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
  • Lisää
Valitut suodattimet
  • Suodatin
  • suomi
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Alessandro F kirjoitti arvostelun 1/2020
Milano, Italia24 194 julkaisua180 986 kiitosta avusta
Löydä kausituotteita Venetsian laguunista ja maistele toimeenpaneva keittiömestari Daniele Turcon kulinaarisia luomuksia.
Lue lisää
Elämyspäivä: tammikuu 2020
Google
88 kiitosta avusta1 uudelleenjulkaisu
Kiitä avusta
Jaa
Steve R kirjoitti arvostelun 11/2019
7 julkaisua7 kiitosta avusta
+1
Kokki Franco aloitti opettamalla meille, kuinka tehdä ostoksia Rialto-markkinoilla, opettaen meille, kuinka hän tekee päätökset ostaa ja kokata. Koko päivä oli sekoitus suuren kokin oppimistekniikoita, kun hän oli tutussa, matalapaineisessa ympäristössä. Jokainen askel oli hauskaa ja kouluttavaa. Rakastamme ruoanlaittoa yhdessä ja Franco antoi meille hienoja neuvoja kokeilla uusia asioita ja jopa maistaa ruokia, joita emme koskaan olisi valinneet yksin.
Lue lisää
Elämyspäivä: marraskuu 2019
Google
1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Jaa
firstclass-TRIP kirjoitti arvostelun 11/2019
Bedford329 julkaisua206 kiitosta avusta
Keskustelimme siitä, pitäisikö meidän ottaa tämä luokka vai ei, koska se oli kallista, emmekä ole varmoja siitä, onko se rahan arvoinen vai ei. Usko minua, varaa tämä äskettäin. Kokki Franco on hurmaava ja ilahduttava päivä viettää. Tapasimme Grittin aulassa ja meillä oli toinen pari. Kävelimme Rialton markkinoille ja Chef käveli kerran selvittääkseen, mitkä ovat päivän tuoreimmat tuotteet. Toisella kierroksella kokki osti esineitä ja työskenteli valikon sisällä. Hän osti kauneimpia kaloja ja opetti meille kuinka kertoa miltä tuore kala näyttää. Sitten menimme takaisin Grittiin, oli aukko, kun kokki valmistautui lounaalle. Keittokurssi oli käsissä ja kaikki oli herkullista. Kokki lounasi kanssamme ja jokaisella kurssilla oli viiniä, joka pariutui täydellisesti ruoan kanssa. Mieheni puhuu edelleen tiramususta. Muutaman päivän kuluttua kokki lähetti meille reseptit, jotta voimme tehdä kaiken kotona. Päivä alkaa klo 9: 30 - 3: 30 tai myöhemmin. Meidän piti lähteä kello 3: 30, mutta lähtöä ei ollut kiire. Olisimme voineet viettää vielä tunnin kokin kanssa, jos meillä olisi aikaa. Se on todella ihana päivä! ! !
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2019
Google
1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Jaa
Igor B kirjoitti arvostelun 9/2019
3 julkaisua12 kiitosta avusta
Kokki Francon keittokurssi oli epäilemättä kohokohta vierailullemme Grittin palatsissa. Se alkoi matkalla markkinoille ja päättyi erinomaisella gourmet-lounaalla. Se oli kaikkien aikojen ensimmäinen keittokurssi, mutta Francon ohjeita oli helppo noudattaa, koska hänellä on kyky arvioida osallistujia ruoanlaittokokemuksestaan. Hän selitti jokaisen askeleen, kala- ja tuotantotarjouksista markkinoilla ruokien tarjoamiseen. Sen lisäksi, että luokka oli informatiivista, se oli myös hauskaa, Francon loistavan huumorintajun ansiosta. Kiitos, Franco!
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2019
Google
1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Jaa
CarolAnn G kirjoitti arvostelun 9/2019
Cincinnati, Ohio1 490 julkaisua84 kiitosta avusta
+1
Ota aikaa osallistua Chef Francon puolipäiväiseen keittokurssiin. Sinut otetaan lämpimästi vastaan venetsialaiseen elämäntapaan kuten muutkin. Hän on loistava, lämmin ja hyvä huumorintaju. Hän on upea kokki - luova keittiössä ja erinomainen isäntä pöydän ympärillä. Menet kokin kanssa Rialton markkinoille valitaksesi ruoan, pysähtyä cichettiin lasillisen viiniä varten, takaisin hotelliin auttaaksesi valmistamaan kaikki ruuat ja syömään jokaisen kurssin pariksi erilaisella viinillä. Hän lähettää sinulle reseptit luokan jälkeen. Anna itsellesi tämä herkku! ! Joten tämä luokka! ! Me donitsi uudelleen, kun seuraavan kerran olemme Venetsiassa! ! Erinomainen!
Lue lisää
Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Google
1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Jaa
Edellinen
The Gritti Epicurean School: usein kysytyt kysymykset