87arvostelua3 kysymystä ja vastausta
Arvostelut
Matkailijoiden arvio
- 86
- 1
- 0
- 0
- 0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
Lisää
Valitut suodattimet
- Suodatin
- suomi
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Löydä kausituotteita Venetsian laguunista ja maistele toimeenpaneva keittiömestari Daniele Turcon kulinaarisia luomuksia.
Lue lisää
Elämyspäivä: tammikuu 2020

88 kiitosta avusta1 uudelleenjulkaisu
Kiitä avusta
+1
Kokki Franco aloitti opettamalla meille, kuinka tehdä ostoksia Rialto-markkinoilla, opettaen meille, kuinka hän tekee päätökset ostaa ja kokata. Koko päivä oli sekoitus suuren kokin oppimistekniikoita, kun hän oli tutussa, matalapaineisessa ympäristössä. Jokainen askel oli hauskaa ja kouluttavaa. Rakastamme ruoanlaittoa yhdessä ja Franco antoi meille hienoja neuvoja kokeilla uusia asioita ja jopa maistaa ruokia, joita emme koskaan olisi valinneet yksin.…
Lue lisää
Elämyspäivä: marraskuu 2019

1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Keskustelimme siitä, pitäisikö meidän ottaa tämä luokka vai ei, koska se oli kallista, emmekä ole varmoja siitä, onko se rahan arvoinen vai ei. Usko minua, varaa tämä äskettäin. Kokki Franco on hurmaava ja ilahduttava päivä viettää. Tapasimme Grittin aulassa ja meillä oli toinen pari. Kävelimme Rialton markkinoille ja Chef käveli kerran selvittääkseen, mitkä ovat päivän tuoreimmat tuotteet. Toisella kierroksella kokki osti esineitä ja työskenteli valikon sisällä. Hän osti kauneimpia kaloja ja opetti meille kuinka kertoa miltä tuore kala näyttää. Sitten menimme takaisin Grittiin, oli aukko, kun kokki valmistautui lounaalle. Keittokurssi oli käsissä ja kaikki oli herkullista. Kokki lounasi kanssamme ja jokaisella kurssilla oli viiniä, joka pariutui täydellisesti ruoan kanssa. Mieheni puhuu edelleen tiramususta. Muutaman päivän kuluttua kokki lähetti meille reseptit, jotta voimme tehdä kaiken kotona. Päivä alkaa klo 9: 30 - 3: 30 tai myöhemmin. Meidän piti lähteä kello 3: 30, mutta lähtöä ei ollut kiire. Olisimme voineet viettää vielä tunnin kokin kanssa, jos meillä olisi aikaa. Se on todella ihana päivä! ! !…
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2019

1 kiitos avusta
Kiitä avusta
Kokki Francon keittokurssi oli epäilemättä kohokohta vierailullemme Grittin palatsissa. Se alkoi matkalla markkinoille ja päättyi erinomaisella gourmet-lounaalla. Se oli kaikkien aikojen ensimmäinen keittokurssi, mutta Francon ohjeita oli helppo noudattaa, koska hänellä on kyky arvioida osallistujia ruoanlaittokokemuksestaan. Hän selitti jokaisen askeleen, kala- ja tuotantotarjouksista markkinoilla ruokien tarjoamiseen. Sen lisäksi, että luokka oli informatiivista, se oli myös hauskaa, Francon loistavan huumorintajun ansiosta. Kiitos, Franco!…
Lue lisää
Elämyspäivä: syyskuu 2019

1 kiitos avusta
Kiitä avusta
+1
Ota aikaa osallistua Chef Francon puolipäiväiseen keittokurssiin. Sinut otetaan lämpimästi vastaan venetsialaiseen elämäntapaan kuten muutkin. Hän on loistava, lämmin ja hyvä huumorintaju. Hän on upea kokki - luova keittiössä ja erinomainen isäntä pöydän ympärillä. Menet kokin kanssa Rialton markkinoille valitaksesi ruoan, pysähtyä cichettiin lasillisen viiniä varten, takaisin hotelliin auttaaksesi valmistamaan kaikki ruuat ja syömään jokaisen kurssin pariksi erilaisella viinillä. Hän lähettää sinulle reseptit luokan jälkeen. Anna itsellesi tämä herkku! ! Joten tämä luokka! ! Me donitsi uudelleen, kun seuraavan kerran olemme Venetsiassa! ! Erinomainen!…
Lue lisää
Elämyspäivä: heinäkuu 2019

1 kiitos avusta
Kiitä avusta