Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Let's Cook With Jacopo & Anna

Firenze: Kurssit ja työpajat – sijalla 11/62
96
Kaikki valokuvat (96)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen100 %
  • Erittäin hyvä0 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
joulu
tammi
10°
helmi
Yhteystiedot
Trecento 106, 50025, Firenze, Italia
Verkkosivusto
+39 0571 669192
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (88)
Suodata arvosteluja
10 tulosta
Matkailijoiden arvio
10
0
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
10
0
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/10 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 7. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Yritämme Jacopo neliöön lähellä paikallisia markkinoita aamulla (noin kello 9.00) ja menimme poimimaan kaikki tuotteet, joita me tarvitsisimme valmistamaan aterian. Jacopo kertoi meille paikallisista hedelmistä ja vihanneksista, kun hän keräsi kaiken, mitä tarvitsisimme ateriallemme (sipulit, porkkanoita, basilikaa ja muutamia kirsikoita syödäksemme) ja menimme poimimaan ricotta-juustoa...meijeriasemalta. Sitten käveli teurastajalle ja leipomolle ennen kuin lähdet kohti läheistä huoneistoa. Teimme vihannes- ja kylmäleipäsalaattia (joka oli niin maukasta), gnocchi punaisella tomaattikastikkeella, pinaatti ja ricotta täytetyt ravioli, täytetty sianliha ja tiramisu! Viisi meistä (mukaan lukien Jacopo) työskenteli yhdessä valmistelemaan fantastinen ateria (paras meillä oli kun Firenzessä)! Kaikki istuimme syömään hieman klo 13.00 jälkeen. Meidän on nautittava työmme hedelmistä samalla kun syövät jonkin verran punaviiniä joku Jacopo-naapureiden viinitarhoista. Se oli hieno kokemus kaikille?Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2018
Arvosteltu 3. heinäkuuta 2018

Tyttöystäväni ja minä matkustelimme 2 poikamme kanssa, jotka juuri valmistivat college - hauska matka juhlimaan menestystä. Me kaikki rakastamme kokata ja oli mahtavaa aikaa Jacopo! Hän oli hieno opettaja ja hieno kokki. Tulemme varmasti kokeilemaan uusia reseptejä. Paras illallinen Firenzen aikaa. Kiitos Jacopolle, että avaat...perheesi kauniin kodin ja jakat ihanaa yötä kanssamme.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2018
Arvosteltu 3. kesäkuuta 2018

Saimme yksityiskohtaisen ruoanlaittokurssin Jacopo hänen talonsa Tracento. Hänellä oli erittäin asiantunteva reseptin kunkin ainesosan ominaispiirteet, miten sitä pitäisi ja jota ei pitäisi käsitellä, mitä muut elintarvikkeet voisivat täydentää sitä tai pilata sitä ja miten sen pitäisi leikata ja leikata parhaalla mahdollisella tavalla. Teimme töitä hänen...opetuksensa ja huolenpidonsa mukaisesti valmistelemaan jokaisen esineen lounaalle. Olimme yllättyneitä siitä, kuinka mahtava raavioli tehty tyhjästä voisi maistaa. Tiramisu oli loistava ja teimme sen kotona kahdesti siitä lähtien. Hänen vaimonsa Anna auttoi valmistamaan ruokaa ja liittyi meille lounaalle.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 11. huhtikuuta 2018

Meillä on kolme pientä lasta, 1, 4 ja 6-vuotiaita. Jacopo ja Anna olivat niin kärsivällisiä ja kiinnostuneita heistä ja heidän tarpeistaan. Lounas oli herkullinen ja heidän remontoitu maalaistalo on niin hauskaa! Nautimme kokemuksistamme. Jacopo ja Anna ovat erittäin ystävällisiä isäntiä. Opimme paljon ja emme voi...odottaa, että ruokia tehdään taas kotona!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2018
Arvosteltu 17. maaliskuuta 2018

Olemme tehneet paljon ruoanlaittokursseja yhdessä - - me rakastamme tekemään yhden joka paikassa, jossa käymme, ja Jacopo Firenzen jälkeen olemme molemmat sopineet, että tämä oli yksi aidosti autenttisista! Firenzessä on niin paljon valita, mutta olemme iloisia siitä, että teimme yksityisen luokan Jacopo äidin keittiössä kauniissa...Firenzen huoneistossa. Hän välitti nopeasti kysymyksistä ja suunnitteli hämmästyttävän tuoreen gnocchin, raviolon, sianlihan ja tiramisun aterian ja teki erinomaisen sekoituksen prepista, jakamalla historiaa ja intohimoa tekniikoista ja antamalla meidät tekemään työn. Opin niin paljon vähän hyvää ruokaa ja innostettiin kypsempään kausiluontoisesti Amerikassa. Suuri keskustelu viinikellarin kanssa illallisen yli. Kiitos, Jacopo!Lisää

Elämyspäivä: maaliskuu 2018
Arvosteltu 28. syyskuuta 2017

Vietimme Toscanan huvilassa kahden muun pariskunnan kanssa. Suunnittelemme ruoanlaittokurssia ja ateriaa pari kuukautta etukäteen ryhmämme kolmelle naiselle. Se oli hieno kokemus ja opimme niin paljon! Jacopo on hieno kokki ja opastaa meitä siitä, miten valmistaa ateria, hän oli erittäin informatiivinen ruokaa ja aluetta. Meidän aviomieheni...liittyivät meille aterian ja me kaikki sopivat, että se oli hämmästyttävää! Suosittelen tätä kokemusta!Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2017
Arvosteltu 28. syyskuuta 2017

Ryhmämme neljällä oli erinomainen ilta, kun Jacopo oppi tekemään kotitekoista pastaa, tomaattikastiketta, gnocchija, kana cacciatoraa, panzanzellaa ja tiaramisua. Epäilemättä tämä oli paras ateria, jota meillä oli kahden viikon matkan aikana Toscanaan. Herkullisen aterian lisäksi nautimme Jacopon vieraanvaraisuudesta, charmista ja mielenkiintoisista tarinoista. , Noudimme myös monia...ruoanlaitto vinkkejä ja tekniikoita, jotka olen sittemmin sovellettu menestyksekkäästi kotona. Tämä oli todella erinomainen ilta ja matkamme kohokohta. Suosittelisin kovasti tätä kokemusta.Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2017
Arvosteltu 29. heinäkuuta 2017

Olen tyyppi A, joten ajoitin tämän useita kuukausia ennen heinäkuun matkaa. Viestintä oli erinomaista alusta alkaen. Siskoni, serkku, poika ja minä teimme broilerin cacciatore, panzanella, tagiettle kanssa porcini sienikastiketta, gnocchi ja suklaakortteja. Luokkaamme pidettiin kätevästi Firenzessä, lähellä markkinoita, jossa tapasimme klo 9.00 ja valitut tuoreet...paikalliset tuotteet. Jacopo oli myös ystävällinen auttaa meitä ostamaan parmesaanijuustoa ja paikallista pecorinoa. Opimme paljon tekniikoita, joita joko nauhoitin tai kirjoitin alas; ruoanlaitto on paljon tekniikkaa. Jacopo oli erinomainen opettaja - luulen, että voin vihdoin saada pastapohjamenetelmän tieteen eteen. Lounas tarjoillaan kursseille, joita tarjoillaan yhdessä paikallisen punaviinin kanssa Jacopon toscanalaisten naapureiden kanssa. Asunto on valtava ja mukava! Se ei koskaan kuuma, vaikka ruoanlaitto. Lounaalla Anna ja Jacopo kanssa on erittäin paljon, että meillä on hieno ateria ystävien kanssa - niin lämmin, armollinen isännät. Aika lensi, kun sanoimme hyvät käymme noin klo 2.00. Suosittelen tätä kokemusta! Tämä oli käsi alas paras ateria kahden viikon aikana Italiassa. Suunnittelen Panzanellaa käyttämällä reseptejä, jotka saimme päätelmissään.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2017
Arvosteltu 4. heinäkuuta 2017

4 hengen ryhmämme vietti aamulla / iltapäivällä ruoanvalmistuksen Jacopon kanssa Firenzen asunnossa, ja me rakastimme sitä! Aloitimme vierailemalla Sant'Ambrogio-markkinoilla, jossa Jacopo osti ateriansa vihanneksia, yrttejä, lihaa, juustoa ja leipää. Hän selitti meille, mitä hän osti ja antoi myös vinkkejä siitä, miten valita parhaat myyjät. Sitten...palasimme hänen asuntoonsa (joka oli kaunis!) Ja alkoi ruoanlaitto. Hän on erinomainen opettaja ja selitti kaiken niin hyvin. Hän selitti paitsi ruoanlaittoa, myös italialaista historiaa ja kulttuuria. Loppujen lopuksi me kaikki söimme lounasta yhdessä viinin ja hienon keskustelun kanssa. Jacopo ja Anna olivat erittäin tervetulleita, ystävällisiä ja hyvin huumorintajuisia. Tämä luokka oli matkamme kohokohta ja olen niin iloinen, että teimme sen! Erittäin suositeltavaa! Suunnittelen varaa jälleen hänen kanssaan tulevaisuudessa, kun tuokaan opiskelijat minun opiskelemaan ulkomailla.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2017
Arvosteltu 1. heinäkuuta 2017

Lapseni (11 ja 13-vuotiaat) ja minulla oli hieno aika valmistaa Jacopo. Tapasimme hänet jo varhain ostoksilla paikallisilla markkinoilla, ja sitten tapahtui ihmeellinen illallinen. Se oli hieno kokemus alusta loppuun, emmekä voi odottaa kokeilla reseptejä kotona.

Elämyspäivä: heinäkuu 2017
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 415 hotellia
B&B Hotel Firenze City Center
728 arvostelua
0,15 km:n päässä
Orcagna Hotel
941 arvostelua
0,3 km:n päässä
Hotel Jane
645 arvostelua
0,31 km:n päässä
Hotel Bologna
387 arvostelua
0,31 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 3 067 ravintolaa
SENZ'ALTRO Bistrot
287 arvostelua
0,16 km:n päässä
Kalimera L'Angolo Greco
202 arvostelua
0,19 km:n päässä
Trattoria da I'Coco Filippo
379 arvostelua
0,04 km:n päässä
Osteria Cocotrippone
297 arvostelua
0,14 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 1 664 nähtävyyttä
Mercato di Sant'Ambrogio
230 arvostelua
0,36 km:n päässä
Le Murate Progetti Arte Contemporanea
30 arvostelua
0,29 km:n päässä
Enoteca Bonatti
16 arvostelua
0,23 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Let's Cook With Jacopo & Anna henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet