Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Chef Paolo Monti's Cucina Italiana Cooking School

Lucca: Kurssit ja työpajat – sijalla 3/14
Auki nyt: 10.00 - 22.00
Auki tänään: 10.00 - 22.00
Kaikki valokuvat (490)
Koko ruudun näkymä
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen91 %
  • Erittäin hyvä6 %
  • Keskitaso1 %
  • Huono1 %
  • Todella huono1 %
Tietoja
Auki nyt
Aukioloajat tänään: 10.00 - 22.00
Katso kaikki ajat
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
27°
16°
heinä
27°
16°
elo
23°
13°
syys
Yhteystiedot
Via Per Sant'Alessio n. 3684, 55100, Lucca, Italia
Verkkosivusto
+39 0583 329970
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (658)
Suodata arvosteluja
18 tulosta
Matkailijoiden arvio
16
1
0
0
1
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
16
1
0
0
1
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/18 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 1 viikko sitten

Kiitos kokki Paolo hienosta ajasta. Perheemme - kaksi aikuista ja kaksi varhaisnuorten poikaa osallistui kastikkeisiin ja makaronivalmisteisiin. Se oli mahtavaa. Meidän poikamme olivat oikeassa siellä auttaessaan valmistamaan ruokaa, kuten me. Opimme paljon siitä, miten aito kastikkeita ja pastaa käytetään kotiin. Kokki oli hauska ja informatiivinen....Kaikki vieraat olivat mukana ja tapasimme ihmisiä useista eri maista. Olemme osallistuneet muihin tällaisiin oppitunneihin muissa matkoissa, ja tämä oli päämäärä muualla. Varo kuitenkin, että syöt syödä paljon ruokaa!Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Arvosteltu 10. kesäkuuta 2019

Meillä oli ihana viikon keittokurssi Chef Monin kanssa. Tuomme lähes 13-vuotiaan pojanpoikamme, jolla on kokemusta ruoanlaitosta, kun olemme ottaneet pari opintoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kurssi oli vaativa, kun keitimme yli 40 reseptiä ja söimme lopputuotteita. Opimme runsaasti vinkkejä ja temppuja ja katimme laajan valikoiman reseptejä. Jokaisella...luokalla oli teema, e. g. mereneläviä, risottoa, Toscanan erikoisuuksia ja siihen liittyvän neljän ruokalajin valikon valmistelua. Tulokset olivat herkullisia. Osallistujien määrä vaihteli päivittäin. Meitä oli neljä, jotka olivat siellä viikolla, ja sitten useita muita ihmisiä saapui päiväluokkaan. Tämä toimi yleensä hyvin ja ryhmät hyytelivät ja yhdistivät antaakseen mielenkiintoisen päivän. Tätä auttoi Chefin ystävällinen tapa, hänen hyvin harjoitellut vitsit ja hänen tehokas opetus. Muut osallistujat näyttivät nauttivan kurssistaan ja useat sanoivat ylittäneensä odotuksensa. Kokki oli erityisen hyvä pojanpoikamme kanssa ja heillä oli suuri suhde, joten suosittelisimme tätä luokkaa innokkaille nuorille, mutta se voisi olla pelottavaa tehdä koko viikko lapsille, joilla ei ole kokemusta tai jotka eivät ole sitoutuneet. Lopuksi suosittelemme ruoanlaitto-opetusta ja ehkä paras yhteenveto tuli pojanpoikastamme, joka sanoi meille viimeisen päivän lopussa ”Chef Paulo oli innostava”. Pysyimme huoneistossa ravintolan yläpuolella, joka oli tilava ja viihtyisä, jossa oli kaksi makuuhuonetta ja yhteinen ruokailualue aamiaiseksi ja välipaloiksi. Ilta-ateriat järjestettiin ravintolassa, mutta olimme harvoin nälkäisiä! Sijainti on Luccan ulkopuolella miellyttävällä maaseudulla, ja Luccan vieressä voi kävellä tai, kuten yksi kollegoistamme, lainata polkupyörää ja pyöräillä.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 8. kesäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Otimme kalan ja äyriäisten luokan Chef Paololla ja nautimme siitä todella. Luokka on hyvin järjestetty ja kokki opettaa monia ruokia. Kokeneena kokkinaan olen oppinut uusia asioita. Vaikka luokka oli täynnä (mielestäni olimme yhteensä 19 muiden kanssa suuren ryhmän kanssa!), Paljon henkilökohtaista huomiota kaikille. Loistava sijainti....Suosittelemme.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 2. kesäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Tämä puoli päivän ruoanlaittokurssi oli lahja lapsiltamme. Sijaitsee noin 5 km: n päässä la citta centrale lo storico -aukiolta (historiallinen keskusta), se sijaitsee helposti pyörällä, ja itse asiassa kävimme takaisin kaupunkiin. Luokkaan kuului oman pastan, ragun, manteli-biscotin valmistaminen ja meitä käsiteltiin demolla Farron keiton ja...pastan valmistuksessa. Teimme myös oman vegie-kannan. Meidän täytyy syödä työvoimamme hedelmiä viinin ja kivennäisveden avulla. Meille tarjottiin myöhemmin kahvia ja teetä, eikä niitä ehdottomasti kiirehtiä ulos ovesta. Kokki teki viihdyttäviä lameja vitsejä ja hyppäsi auttamaan tarvittaessa. Hyvä yritys luokassa ja hyvä muisto mieheni 60-vuotispäivään.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 5. toukokuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Meillä oli onni olla vain 2 henkilöä Toscanan ruoanlaitto-luokassa. Kokki Paolo on nokkela, ystävällinen ja nautimme luokasta! Opimme perustaitoja, aitoja italialaisia reseptejä! Etelä-Afrikassa ei voi odottaa, että italialaista valmistetaan. . .

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 29. huhtikuuta 2019

Poikaystäväni ja minä varasimme Toscanan ruoanlaittokurssille pyöräilymetkellä. Meillä oli hauskaa Chef Paolon kanssa, hän ei ole vain uskomattoman asiantunteva ja mielenkiintoinen vaan myös hauskaa. Reseptit olivat kaikki hämmästyttäviä ja toisin kuin paljon ruoanlaitto- kursseja, varmasti kykenivät, kun tulimme kotiin. Suosittelisin tätä kaikille niille, jotka haluavat...oppia tekemään hienoja Toscanan ruokia erittäin kokeneesta kokista hauskassa ja rennossa ympäristössä. Ja älä syö etukäteen - saat syödä kaiken, mitä teet (mikä on paljon!).Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 17. huhtikuuta 2019

Matkustan joka vuosi sisareni kanssa missä tahansa Euroopassa keittämään. Rakastamme ruoanlaittoa ja tämä oli meidän 6. matkamme, toiseksi Italiaan. Se oli paras (toistaiseksi) ja uskomattoman hyvä arvo. Kokki Monti oli loistava eikä pelkästään hauska ja kärsivällinen, mutta hän tiesi myös hänen tavaransa. Hän selitti kaiken...syyn, miksi teimme jotain ja ruoka, jonka hän auttoi meitä tuottamaan, oli herkullista! Meillä oli myös matka paikallisille markkinoille, jotka olivat todella nautittavia. Voisimme helposti mennä takaisin ja tehdä vielä 5 päivää. . . jos vyötärönne sallisi sen! Majoitus oli kunnossa, sängyt olivat mukavat ja aamiainen oli hyvä kahvilla ja tuoreilla lämpimillä croissanteilla! Henkilökunta ei olisi voinut tehdä tarpeeksi meille ja nautimme useita kävelyretkiä Luccalle joen varrella. Palasimme yhden päivän, kävelimme takaisin seuraavaksi ja sitten taksi 20 euroa. Lucca itsessään on kaunis paikka ja täytyy nähdä. Toivon, että olisimme voineet palkata polkupyöriä vierailustamme ja olisimme nopeuttaneet asioita. 5 * tälle paikalle, ei voi ilmaista tarpeeksi, kuinka suuri se on! . Kiitos Chef Monti!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 15. huhtikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

En voi suositella tätä tarpeeksi. Mieheni ja minä palasimme juuri 25-vuotisjuhla-unelma-matkasta Italiaan. Rakastan kokata ja olin aiemmin käyttänyt luokan Chef Paololla (hänen suosikkiluokassaan). Käytän edelleen näitä reseptejä usein, ja ne ovat myös perheeni suosikkeja. Tutkin ruoanlaittokursseja ympäri Toscanaa, mutta mikään niistä ei kuulunut yhtä kattavaksi...kuin Chef Paolo. Joten mieheni hemmotteli minua ja suostui ottamaan hänen Pasta & Kastikkeet -luokansa mukanani. Pääsimme olemaan ainoat kaksi luokassa, ja meillä oli ihana aika. Kokki Paolo on niin mielenkiintoinen, informatiivinen ja hauska, ja hän on erittäin kärsivällinen ohjaaja. Mieheni, joka harvoin kokee, tuli kotiin innoittamana ja täynnä suunnitelmia luoda uudelleen kaikki opimme. Ja luokka oli uskomattoman kattava! Teimme 9 erilaista kastiketta, 4 erilaista pasta-taikinaa, joita sitten käytimme monella eri tavalla, kahdenlaisia ravioleja ja gnocchia. Teimme myös jälkiruoka aterian pyöristämiseksi! Luokka kesti noin 5 tuntia. Saimme vähän taukoa ja purra syödä noin 2 tuntia, ja sitten murtautuimme kaikkeen, mitä olimme tehneet lopussa. Meillä oli suuri kokemus ja odotan seuraavaa vierailua!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 6. syyskuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Tämä luokka oli aivan mahtava. Se oli hyvin järjestäytynyttä ja oli ilmeistä, että Chef Paolo on ammattilainen. Hän on hämmästyttävä kokki ja opettaja. Palaan pian lisää luokkia.

Elämyspäivä: syyskuu 2018
Arvosteltu 26. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Perheeni ja rakastan menemään ruoanlaittoon kaikkialla maailmassa ja tämä yksi oli yksi suurimmista. Otimme kasvissyöjäryhmän, koska olen kasvissyöjä. Teimme niin monta hämmästyttävää herkullista ruokaa, ja meillä oli keittiömestari Paolo. Tämä oli hämmästyttävä kokemus oppimisesta enemmän ruokaa ja siitä, miten se tehdään.

Elämyspäivä: elokuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 46 hotellia
Hotel Carignano
264 arvostelua
0,02 km:n päässä
Il Ponte
119 arvostelua
1,4 km:n päässä
Hotel Fabbrica di San Martino
105 arvostelua
1,61 km:n päässä
Al Podere di Rosa
229 arvostelua
1,68 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 702 ravintolaa
Donna Sofia
334 arvostelua
1,53 km:n päässä
Alla Cantina di Carignano
299 arvostelua
0,02 km:n päässä
Bar Pizzeria Calogero
100 arvostelua
1,36 km:n päässä
Il Lupo e Il Poeta
111 arvostelua
1,29 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 231 nähtävyyttä
Fattoria al Dotto
240 arvostelua
0,84 km:n päässä
Gioia di Vivere Scuola di Cucina Vegana Naturale
21 arvostelua
2,98 km:n päässä
Museo Nazionale di Palazzo Mansi
210 arvostelua
3,49 km:n päässä
Caniparoli cioccolateria
103 arvostelua
3,54 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Chef Paolo Monti's Cucina Italiana Cooking School henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet