Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kaikki valokuvat (16)
Kaikki valokuvat (16)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen20 %
  • Erittäin hyvä20 %
  • Keskitaso60 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
12°
maalis
16°
huhti
22°
11°
touko
Yhteystiedot
Via Giacomo Matteotti 2, 42042 Fabbrico, Italia
Paranna profiilia
Arvostelut (5)
Suodata arvosteluja
5 tulosta
Matkailijoiden arvio
1
1
3
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
1
1
3
0
0
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
Arvosteltu 29. marraskuuta 2018
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: marraskuu 2018
Arvosteltu 18. lokakuuta 2018
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: lokakuu 2018
Arvosteltu 8. lokakuuta 2018
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: syyskuu 2018
Arvosteltu 5. huhtikuuta 2018
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2018
Arvosteltu 23. syyskuuta 2017
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2017
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön hotellit
Hotel San Genesio
9 arvostelua
0,32 km:n päässä
Hotel dei Gonzaga
57 arvostelua
4,99 km:n päässä
Hotel Villa Nabila
34 arvostelua
5,23 km:n päässä
Hotel Villa Montanarini
61 arvostelua
7,35 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 10 ravintolaa
Il Portico
47 arvostelua
1,48 km:n päässä
Gelateria K2
8 arvostelua
0,13 km:n päässä
Pizzeria la Piazzetta
36 arvostelua
0,24 km:n päässä
Pizzeria Ristorante Roma
5 arvostelua
0,15 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 2 nähtävyyttä
Caseificio Sociale Castellazzo
15 arvostelua
4,79 km:n päässä
Rocca
25 arvostelua
5,1 km:n päässä
Rocca
26 arvostelua
6,75 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Castello Guidotti henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet