Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Class Under the tuscan sun

Arezzo: Kurssit ja työpajat – sijalla 2/5
Kaikki valokuvat (32)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen100 %
  • Erittäin hyvä0 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Viittellinen kesto: Yli 3 tuntia
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
30°
17°
elo
24°
13°
syys
19°
10°
loka
Yhteystiedot
Localita San Martino A Bocena | Cortona, 52044, Arezzo, Italia
+39 0575 612679
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (2)
Suodata arvosteluja
1 tulos
Matkailijoiden arvio
1
0
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Matkailijoiden arvio
1
0
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 24. elokuuta 2018

Meillä oli upea kahden viikon italialainen loma (Rooma, Elba ja viikko Toscanassa) ja meidän ruoanlaitto luokan Silvia Baracchi (Michelin tähdellä kokki) oli ehdottomasti kohokohta. Syömme lounasta Locanda del Molinossa (Il Falconieren sisarhotellissa / ravintolassa "maassa" - ylös eri laaksossa Umbriaa kohti) ja kysyttiin ruoanlaittoluokasta 6...(4 aikuista ja 10 yo ja 7 yo) ja ensimmäisestä vaiheesta saimme erittäin henkilökohtaisen erityispalvelun. Silvia oli jo tulossa LDM: lle, joten hän esitteli itsensä, kysyi mitä halusimme, mitä toivoimme ja mitä tahansa rajoituksia. Halusimme, että lapset osallistuvat täysipainoisesti sekä 7-vuotiaat. o. on munasalenteri. Silvia oli kaikki sen päällä. Useita päiviä myöhemmin saavuimme Il Falconierelle määrättyyn aikaan ja tuntui todella erityisiltä vierailijoilta (vaikka emme oleskene I F.: ssa), kuten perheen. Luokka toteutettiin kauniissa vanhassa mutta hyvin varustetussa keittiössä. Erittäin lämmin ja kutsuva (verrattuna johonkin steriiliin, luokkahuone / kirurgiseen sarjaan, kuten ruoanvalmistuskouluihin, jotka olen ollut). Valmistetut astiat olivat mielenkiintoisia, hyvin toscanalaisia, ei liian vaikeita eikä liian perusluonteisia ja uskomattoman maukkaita. Valmistimme täytettyjä tomaatteja (päinvastaiset caprese), pikkupasta (käsivallatut), täytetyt sianliha-medaljonit ja kesähedelmätiramisu. Amazing viini heidän viinitilastaan ​​oli tarjolla koko luokassa. Silvia oli niin hieno sekä lapsilla että aikuisilla. Olemme hyviä kokkeja ja opimme tonttia - ei vain toscanalaisia ​​ruoka-asioita, mutta pro-chef-temppuja, joita sovelletaan paljon ruokia. Lapset rakastivat Silviaa. Ja sitten. . . he kypsivät kaikki ruoat, jotka olimme valmistelleet ja palvellut meille tärkeimpään Il Falconieren ruokasaliin, jossa oli täysi huipulla oleva palvelu (olisimme pukeutuneet vielä hieman, jos olisimme tienneet, että se oli huipentuma). En todellakaan voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita tästä ruoanlaitto-luokasta. Olemme ottaneet hienoja ruoanlaittokursseja (mukaanlukien eräs hieno Chianti) ja tämä ylpeilee kaikki.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2018
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 27 hotellia
Relais Il Falconiere & Spa
628 arvostelua
0,52 km:n päässä
Relais Villa Baldelli
284 arvostelua
1,05 km:n päässä
Residence Il Casale
73 arvostelua
1,16 km:n päässä
Villa Borgo San Pietro
211 arvostelua
1,37 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 565 ravintolaa
Il Poderino
14 arvostelua
1,75 km:n päässä
Osteria del Teatro
2 662 arvostelua
1,84 km:n päässä
Ristorante Ambrosia
376 arvostelua
1,77 km:n päässä
Restaurant Il Falconiere
348 arvostelua
0,53 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 148 nähtävyyttä
Museo Diocesano
351 arvostelua
1,75 km:n päässä
MAEC - Museo dell'Accademia Etrusca
479 arvostelua
1,88 km:n päässä
Duomo di Cortona
313 arvostelua
1,75 km:n päässä
Piazza Signorelli
23 arvostelua
1,85 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Cooking Class Under the tuscan sun henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet