Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Chef in Tuscany - Cooking Lessons

Arezzo: Kurssit ja työpajat – sijalla 1/5
Kaikki valokuvat (39)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen96 %
  • Erittäin hyvä4 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
30°
17°
elo
24°
13°
syys
19°
10°
loka
Yhteystiedot
Via Giacomo Leopardi 23, 52100, Arezzo, Italia
Verkkosivusto
+39 327 015 8492
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (52)
Suodata arvosteluja
16 tulosta
Matkailijoiden arvio
15
1
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Matkailijoiden arvio
15
1
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/16 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 14. heinäkuuta 2019

Löysin Fabrizion verkossa ja kysyin, oliko hän tulossa huvilaan, jossa olimme ja kokki aito italialainen ateria 70-vuotisjuhlatilaisuuteen. Aluksi olin huolissani sähköpostin välityksestä, mutta Fabrizio oli hyvin reagoiva ja kaikki suunnittelu oli hyvin organisoitua ja helppoa. Hän saapui huvilaan täsmälleen ajoissa, ja hänellä oli kaikki tarvitsemansa...työkalut ja laitteet. Ruoka, jota hän keitti, oli fantastinen! Kaikki rakastivat ruokia ja hän oli erittäin ystävällinen. Suosittelisin, tämä oli kohokohta matkallamme! !Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 7. kesäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Yhdellä huomiolla tämä oli todella ikimuistoinen lyhyt tauko kauniilla Toscanan maaseudulla. Chef Fabrizio oli asiantunteva, erittäin avulias ja tarkkaavainen - niin paljon oli pakattu lyhytaikaiseen oleskeluun. Truffelin metsästys kukkuloilla oli hieno kokemus, jota en koskaan unohda ruoanvalmistustunneilla, jotka perustuvat tryffeliruokiin ja muihin toscanalaisiin erikoisuuksiin. Mielenkiintoinen,...henkilökohtainen kiertue Arezzossa oli lisäbonus. Fabrizio järjesti jokaisen vierailun näkökulman äärimmäisen varovasti ja oli fantastinen isäntä.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 9. syyskuuta 2018

Suosittelen tätä pakettia, jos etsit rentouttavaa lomaa, joka on erilainen ja ikimuistoinen. Tyttäreni ja minä olimme hienolla viikolla Toscanassa Arezzon hameilla, tunnin junamatkan päässä Firenzestä. Meidän Le 3 Rose Villa omistaja Marina oli ystävällinen isäntä, joka kuljetti meitä ja & Arezzo rautatieasemalta ja myös vietiin...viikoittain markkinoilla myydään paikallisia tuotteita. Villa sijaitsi viinitarhojen ja oliivitarhojen keskellä, pienillä puutarhoilla hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä varten. Se oli henkeäsalpaava näkymä laaksoon yli ääretön uima-allas. Meillä oli onnekas saada räätälöity ruoanlaittokurssin kokki Fabrizio Merli MAGIARDIVINO. Opi paljon Tusconin ruoanvalmistuksen perusteista, maistui paljon hyviä italialaisia ​​ruokia ja olen ylpeä voidessani tehdä aitoa Tiramisua nyt. Meillä oli paljon mielenkiintoisia keskusteluja kansainvälisistä matkoista ja ruoanvalmistuksesta erittäin kokeneen kokin kanssa. Kaikki tämä pakattiin viikon kuluttua tutustumasta upeaan Arezzon kaupunkiin ja tutustumaan Buccia Neran viinitilaan.Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 6. syyskuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Ruoanlaitto kokemus ylitti odotuksemme. Olimme sekaryhmä, jolla oli erilaiset ruoanvalmistustekijät. Kokki Fabrizio oli todella loistava kaikille ja jakanut niin paljon tietoa. Me kaikki opimme paljon enemmän kuin hänen kanssaan valmistetut ruoat ja lopputulos oli maukas! Suosittelen häntä erittäin hyvin ja otan yhteyttä jälleen, kun olemme...takaisin Toscanaan! Kiitos mieleenpainuvasta iltapäivästä!Lisää

Arvosteltu 10. elokuuta 2018

Oma perhe haluaa ruoanlaittoa ja ruokaa, joten halusimme kokea aitoa toscanalaista ruokaa. Fabrizio tuli lomamökkiimme. Opimme miten valmistaa ja valmistaa ravioli, fiorentine lihapullat ja panna cotta. Se oli hieno kokemus ja Fabrizio on suoritettu opettaja. Kun ruoka oli keitetty, meille tarjottiin pöydälle ja nautimme Fabrizion...viinitarhasta. Tämä kokemus oli varmasti Toscanan loma-ajan kohokohta.Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 16. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Ihana iltapäivällä Fabrizion kanssa valmistettiin kaksi pasta-annosta ja herkullinen aavikko, johon kaikki liittyivät viiniä. Fabrizio on erinomainen opettaja, joka tarjoaa paljon hyödyllisiä vihjeitä matkan varrella ja ruoka oli erittäin korkeatasoista. Meillä oli myös Fabrizio seuraavana päivänä yksityiselle illalliselle, ruoka oli erinomaista yhdessä Fabrizion upean palvelun...kanssa erittäin suosittele, kun Toscanassa otat yhteyttä kokkiin nähdäksesi onko hänellä ollut käytettävyys.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2018
Arvosteltu 26. kesäkuuta 2018

Sisareni ja minä olimme viettäneet muutamia päiviä Toscanassa. Tämä oli kohokohta. Se osoittautui yksityiseksi oppitunniksi vain meille kahdesta. Fabrizio oli äärimmäisen miellyttävä, sopeutti valikon sopivaksi, mitä halusimme valmistaa - ja otti meidät lähialueen Arezzolta viemään meidät keittiöön iltapäivällä. Me todella nauttinut lomasta ja oppimisen vihjeistä...- olin aina halunnut tietää miten tehdä Ravioli! Sen lisäksi, että hän oli hyvä opettaja, Fabrizio oli myös minulle tietoa ruoasta, jota valmistelimme, Toscanasta ja Italiasta yleensä. Meillä oli suuri iltapäivä.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 19. kesäkuuta 2018

Perheemme 22 vuokrasi huvilan aivan Arezzon ulkopuolella viikon 9. - 16. kesäkuuta 2018. Me palkkasimme Orietta Sevieran valmistamaan aterian yhden iltana. Orietta oli upea! Hän tuli 2 tuntia aikaisin ja pysyi, kunnes kaikki oli puhdistettu. Hänen ruoansa oli erinomainen ja hänen palvelunsa ylitti odotukset. Hän...työskenteli keskellä hämärää sekaannusta, joka ottaa kuvia meille ja silti väistelee sateita, jotta illallinen olisi täydellinen muisto, suosittelen häntä erittäin hyvin. Hän on onnellinen ihminen ja pyrkii täyttämään kaikki tarpeesi.Lisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2018
Arvosteltu 8. kesäkuuta 2018

Tämä oli luettelossa elinikäisten kokemusten luettelosta ja varasin sen puolitoista vuotta etukäteen. Ennusteeni oli niin korkea, että ajattelin, että olisin varmasti pettynyt. Ei niin! Kokki Fabrizio tapasi meille viiniä ja alkupaloja, kun katselimme Toscanan laaksossa. Sitten ruoanlaitto alkoi! Saimme käsiimme heti, ja kokki Fabrizioilta saatiin...riittävästi ohjausta, että illallinen oli erinomainen. Teimme useita aterioita ja opettaneet paitsi tekniikoita, mutta yksityiskohdat ainesosista ja ruokaa. Loma sisälsi tutustumiskäynnin Arezzo, joka on kaunis ja erittäin historiallinen, vuodelta tuhansia vuosia. Keittiömestari on ylpeä kaupungissa, joka on hänen kotinsa, ja antoi meille tietoa kirkkojen kuuluisasta taiteesta ja pyrkimyksistä kaivata etruskien raunioita. Koimme lounasta yhdessä paikallisessa Osterassa. Seuraavana päivänä menimme viininmaisteluun paikallisessa huvilassa, istuimme virallisessa ruokasalissa ja maistelemme tarkasti paikallisesti tuotettujen viinien erilaisia ​​lajikkeita. Tämä oli täydellinen kokemus, ruoka, ruoanlaitto, historia, ihmiset, viini, aivan kaikki - ja kokki Fabrizio tekee sinusta tuntemaan olosi mukavaksi, kun hän toivottaa sinut tervetulleeksi kotiinsa.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 22. maaliskuuta 2018

Jos haluat kokea ruoanlaittokoulua Toscanan maaseudulla, niin MangiarDivino on sinulle tarkoitettu. Kurssi saatiin huvilaan, joka sijaitsee korkealla kukkulalla Arezzon kauniissa kaupungissa.    Keittiömestari Fabrizio oli erinomainen ja potilasohjaaja, joka kelvollisesti päätyi täyttämään erityiset majoituspyyntöämme, mitä halusimme oppia kokata ja mitä elintarvikkeita emme syöneet.    Hän...opetti meille todellisia toscanalaisia ​​keittotekniikoita ja kuinka käyttää yrttejä ja salaisuuksia valmistelemaan upeita aterioita. Hän antoi meille myös ohjeita elintarvikkeiden valmistelun koordinoimiseksi, jotta kaikki olisi valmis ajoissa. Ruoka oli upea ja me kaikki ihastuimme kuinka ammattimaiset ateriimme näyttivät. Kurssi oli hyvin rahan arvoinen, sillä se sisälsi kolme ateriaa päivässä, ruoanlaittoopintoja joka päivä sekä sivutapahtumat ja kuljetus rautatieasemalle. Tämä ruoanlaitto kokemus oli enemmän kuin mitä toivoimme ja suosittelisimme kokki Fabrizion ruoanlaittokoulua!Lisää

Elämyspäivä: maaliskuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 27 hotellia
Villamato
25 arvostelua
1,34 km:n päässä
Hotel Badia di Pomaio
32 arvostelua
5,05 km:n päässä
Albergo La Toscana
84 arvostelua
5,14 km:n päässä
Minerva Hotel
1 100 arvostelua
5,28 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 566 ravintolaa
Locanda di Santantimo
40 arvostelua
2,64 km:n päässä
Il Ghiandaio
25 arvostelua
2,33 km:n päässä
Scalo43
44 arvostelua
3,6 km:n päässä
Tigelleria Toscana
184 arvostelua
4,4 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 149 nähtävyyttä
Villa La Ripa
197 arvostelua
1,62 km:n päässä
Pieve a Sietina
38 arvostelua
4,76 km:n päässä
Duomo San Donato
900 arvostelua
5 km:n päässä
San Domenico Church
467 arvostelua
4,83 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Chef in Tuscany - Cooking Lessons henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet