Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Tropea
Julkaise
Saapuneet
Hae

In Italy Tours

Tropea: Kurssit ja työpajat – sijalla 1/4
Tropea, Italia
Lisää
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Paranna profiilia

In Italy Tours
Ei varattavissa TripAdvisorissa

Haluatko muita vaihtoehtoja, joihin voit tehdä varauksen nyt?
Arvostelut (90)
Suodata arvosteluja
18 tulosta
Matkailijoiden arvio
17
1
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
17
1
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/18 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 1 viikko sitten matkapuhelimen kautta

Tania nousi meidät kello 10: 30 ja menimme Peppen ja Veran tilaan. Alex ja Vera auttoivat meitä valmistamaan ruokaa ja söimme, joimme viiniä ja vietimme kotiin jäämiä. Se oli upea päivä, jolla oli uskomattomia kuvioita, makuja ja ääniä. Eläkkeellä oli 4 eläkeläistä ja se oli...paras päivämme 3 viikon Italia -seikkailussa. Suosittelemme erittäin.Lisää

Elämyspäivä: lokakuu 2019
Arvosteltu 3 viikkoa sitten matkapuhelimen kautta

Aikamme alueella oli rajallinen, joten saimme iloisesti huomata, että Veralla ja Pepellä oli myös meille muutamia huoneistoja Manitta Agriturismossa. Neljä meistä aloitti luokan klo 11.00 Tania-tulkinnalla ja Alexin avustamalla. Se oli niin hyvä aika, jossa oli paljon naurua ja vakavaa ruoanvalmistelua. Kaikki aineosat olivat tuoreita...ja reseptit luovia. Se oli upea päivä.Lisää

Elämyspäivä: lokakuu 2019
Arvosteltu 17. syyskuuta 2019

VAU ! ! ! Mikä upea päivä! ! ! Tania otti meidät hotellillemme ja ajoimme juuri Tropealta Agriturismo Manittaan Brattiriin. Tämä oli kaikkien aikojen paras ruoanlaitto- ja maistamispäivä. Teimme niin monia upeita Calabrian ruokia ihanan Veran ja viehättävän Alexin kanssa näytteillessään paikallista viiniä ja antipastiä....Kävelimme hauskaa kiinteistön ympäri, tapasimme maatilan eläimiä ja söimme puista ja viiniköynnöksistä tuoreita viikunoita ja viinirypäleitä. Sitten meillä oli hauska käsi - vierittämällä omaa Calabrian filejapastaa. Sitten kauniit pöydät asetettiin puutarhan suuren puun alle pitkälle lounaallemme. . ja mikä runsas juhla se oli. Suosittelen tätä keittokokemusta. Kiitos paljon Tanialle mahtavasta päivästä. Tämä keittokokemus sekä uskomaton veneily- ja snorklauspäivämme Francescon kanssa tekivät vierailustamme Tropealla todella ikimuistoisen xx Graziemille xxLisää

Elämyspäivä: syyskuu 2019
Arvosteltu 18. elokuuta 2019

Alkaen Corso Vittorio Emanuele -kadulta, Tropean pääkatu, jonka reunustavat kaupat ja kahvilat. Largo Rota asti, hiljainen piazza, jossa on asuintaloja ja lounas Taverna L’Antica Grottassa. Käveli sen pois asettaessamme norjalaistyyliseen katedraaliin Largo Duomo. Aukiolla on mielenkiintoisia palatseja, joissa on kauniit parvekkeet hanhenrintatyyliin. Jokainen on rannalla...niin paljon toimintaa, joka sopii meille hienosti. . Corso päättyy neliöllä korkealla merenpinnan yläpuolella jatkuvista näkymistä rannoille ja kaukana oleville Aolian saarille ja vuorilleLisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 7. elokuuta 2019

Tehtyämme tavanomaiset Italiamatkat (Rooma, Venetsia, Firenze, Capri jne.) Halusimme viedä äitini siellä, missä perheemme oli lähtöisin, mutta tiesimme vain, että se oli Calabria. En tajunnut, kuinka suuri alue sisältää tai mistä tarkalleen on. Olin niin onnellinen löytäessään Tania ja Italia Toursissa. Muutamalla vanhalla dokumentilla hän...ja hänen yhteytensä löysivät tarkalleen missä perheemme asui ja jopa joitain paikallisia ihmisiä, jotka ovat kaukana serkkuja. Mutta siellä on enemmän! Tania tuntee alueen läheisesti ja laati upean kiertomatkan Tropeaan, Scyllaan ja alueelle. Etelä-Italialla on paljon tarjottavaa - historiallisilta alueilta rannoille ja uskomattomaan ruokaan! ! Tania teki matkasta niin upean ja kaikki oli suunniteltu ja organisoitu täydellisesti. Vaimoni ja minä rakastamme kokata ja Tania järjesti pari illallista paikallisissa ravintoloissa. Osallistuimme ruoanvalmistukseen ja joimme viiniä ja söimme upeita aterioita - kaikki peltojen tuoreet ruokia ja hyviä paikallisia viinejä. Meitä käsiteltiin ruokalajeilla kuuluisalla cipolla rossa - alueella kasvatetut punasipulit (ja niitä myydään melkein jokaisessa myymälässä) ja miekkakalat - en yleensä ole miekkakalan fani, mutta se oli niin raikas ja hyvä - rakastin sitä! ! Ja opimme ja söimme ruokia ndujan - paikallisen sianlihapohjaisen ruoan - kanssa. Tässä on tärkeä kohta - Tania suunnittelee sinulle kiertueen toiveidesi perusteella. Hän puhuu sujuvaa italialaista asumastaan Tropeaan ja englantia alkuperäisenä australialaisena. Hänellä on monia yhteyksiä, laaja tieto ja hän on varma, että sinulla on hämmästyttävä ja hauska aika. Kiertomme oli yksityinen, vaikka ruoanlaittokurssimme ravintolassa oli noin kymmenen muun erittäin ystävällisen ihmisen kanssa ympäri maailmaa - niin hauskaa tavata ja keskustella ja jakaa rakkautta ruuan ja viinin kanssa. Rantavierailumme sisälsi tuolit ja sateenvarjot ja lounas. Kuljettajamme ja muut oppaat (myös Tania oli kanssamme) olivat niin kohteliaita ja avuliaita. Äitini on 89 vuotta ja he lähtivät matkaltaan ollakseen varmoja siitä, että hän menestyi hyvin (hän on hyvin sopiva 89, mutta ylimääräistä apua arvostettiin kuitenkin.) Tropealla ja alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Olipa kiinnostuksesi historia, ruoka, retket, rannat, ostos tai vain rentoutuminen, Tania and in Italy Tours on paras valinta. Ei tarvitse etsiä enää.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Arvosteltu 30. heinäkuuta 2019

Osallistuimme keittokurssiin Peppen ja Veran tilalla ihanan isäntämme Tanian kanssa. Koska olimme majoittuessaan Tropeaan, meille tarjottiin siirto luokkaan ja luokasta, joka sisältyy hintaan. Olen tehnyt pari keittokurssia, mutta tämä oli ehdottomasti suosikkini. Keität perinteisellä tavalla, tyypillisessä Nonnan autotallikeittiössä. Maatila / ravintola oli aivan todella kaunis....Asennus puun alla lounaan syömiseen oli niin upea ja viehättävä. Koko luokan ajan autimme kokkiin noin 9-10 erilaista ruokaa, mukaan lukien kotitekoiset pastaa. Jotkut muut ruokia mukana:  - Scampi ja pistaasipähkinät  - Ndujan pastaa  - kana ja paprika uunissa  - Naudanliha  - Punasipuliruoka, jossa käytetään kuuluisia calabrese-sipulisarstuja.  - Meribasa  - Munakoiso parmigiana  - plus pienet 'yllätykset', jotka myös ostettiin lounaallemme. Ruoka oli ehdottomasti jumalallista, täydellinen joukko kauniita Calabrian makuja, jotka nautimme valtavasti pariksi täydellisesti paikallisten viinien kanssa. Syömisen jälkeen meitä hoidettiin Peppen ja Veran kotitekoisilla likööreillä. . . (emme jätä raittiutta, mikä on varmaa.) Valikko muuttuu, koska se riippuu tuon päivän tuoreimmista tuotteista. Kaiken kaikkiaan kokemus oli aivan hämmästyttävä, se oli kaikkein vastoin kaikkein tärkein kohta Tropea-matkallamme. Jos rakastat ruokaa ja ruoanlaittoa, olisi typerä olla varamatta tätä kokemusta.Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2019
Arvosteltu 29. kesäkuuta 2019

Joukko ystäviä kaikki tekivät ruoanlaitto-luokan ja lounas Tanian kanssa ja se oli kohokohta matkallamme. Näkemällä todellista työskentelytilaa ja oppimalla ruoanlaiton taitojani suosikkiruokani oli niin hauskaa, ylimmän herkullisen lounaan kanssa upeassa ulkona. Erittäin antelias ja ihastuttava kokemus - älä missaa sitä!

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 4. toukokuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Mieheni ja minä olimme matkustaneet Italiassa kolme viikkoa ja löysimme tämän kiertueen Tanian kanssa viime hetkellä. Olimme niin onnellisia, että olimme mukana siinä, mikä osoittautui pieneksi ryhmäksi neljästä, sillä se oli matkan päähän. Tania ja hänen kuljettajansa saivat meidät aamulla, ja yhdessä toisen parin kanssa...ajoi maaseudulle Vera ja Pepen ristorante. Ruoan esittely ja oppitunnit pidetään suuressa keittiössä pienessä kivitalossa, joka on erillinen ristoranteesta. Lämpimästi tervetulleeksi otettiin myös kahvia ja pöydän juustoa, salumi, leipä ja alueen erikoisuus. Emme menneet nälkää! Sitten ruoanlaitto alkoi. Valmistimme kaksi pastakastiketta (Ndjua tomaatin ja kalojen kanssa), kana paprikoilla, kala, joka oli valssattu juustolla ja yrtteillä, volintini (juusto, Nduja ja raketti), saut ed paikalliset sipulit, herneet kermassa, simpukat kaksi tapoja (tuoreita potista ja täytettyjä röyhelöitä ja sitten paistettuja), tuoretta artisokkia saut ed valkosipulissa ja yrtteissä, ja teimme tuoretta pastaa paikalliseen tyyliin, filej. Se olisi riittänyt riittää joksikin neljä ihmistä, mutta pöydässä Vera toi esiin täysin grillattua tonnikalaa, paistettuja sardiineja, suklaata ja punaviinikakkuja sekä lakritsi- ja limoncello-liköörejä. Nautimme myös paikallista viiniä lounaamme, joka kesti suurimman osan iltapäivällä, koska emme saapuneet kotiin vasta pian 5. On sanomattakin selvää, ettemme syöneet illallista tuona iltana. Meillä oli valtava aika ja suosittelisimme Taniaa ja hänen hienoja kumppaneitaan.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 11. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

kiitos Tania kahdesta fantastisesta kierroksesta, jotka järjestitte meille. Keittoilu oli yksi parhaista, mitä olemme koskaan tehneet. Kaikki päivä oli aivan ihana. Kaikki organisoitiin niin hyvin Tania ansiosta. Tapasimme todella ihania ihmisiä ja loppupäivän jälkeen kaikki tuntui hyviltä ystäviltä. . Loputon juokseva viini, joistakin parhaista ruoista,...jotka olen syönyt niin tuoreita useimmiten poimittuna puutarhasta. Toinen kiertue Francescon kanssa hänen veneellään Capo Vaticella oli loistava päivä. Uimaamme kristallinkirkkaassa vedessä, syömme kauniita tuoreita ruokia, jotka Francesco valmistaa ja vain rentoutua veneessä oli aivan ihana. Mikä hämmästyttävä mies Francesco on. Hän puhuu vähän englantia, mutta riittää päästäkseen. Venekierros oli meille tärkeä kohta. Kiitos Tania uudelleen tällaisten upeiden retkien järjestämisestä. Molemmat matkat olivat niin järjestettyjä ja tuntui paikallisilta.Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 19. heinäkuuta 2018

Mieheni ja minä otimme Cooking Classin Tania, Vera ja Pepe viime viikolla ja rakastimme sitä! Tania tapasi meidät be & be: iin ja me ratsastimme muiden luokkatovereiden kanssa pakettiautolla Pepe's Farmin kanssa. Vietimme päivän oppimalla paikallisia ruokia, ainesosia, jotka menivät niihin ja auttoivat valmistamaan niitä...itse. Teimme ruokia tuoreista paikallisista kaloista, paikallinen mausteinen makkara, tuore munakoiso ja punasipuli. Me nippling on juustoa ja lihaa ja viipyvät viiniä tutustumalla muiden kävijöiden ja Tania. Rullasimme viipaleita karkeasta kaloista ja käännimme sen, kiersimme paranneltua lihaa ja juustoa ja leipäsimme, harjoittelemme käsityönä valmistettua pastaa, panemme oliiviöljyä kaikkeen! Kiertelimme osan maatilasta, jossa oli paljon hedelmäpuita, oliiveja, mansikoita, viiniköynnöksiä, kasveja, vuohia (myös vauvoja!) Ja aaseja. Nautimme perhekokoelman huolta, koska meiltä puuttui. Ruoan leviäminen oli uskomaton sekoitus ruokia, kuten kanaa, kalaa, makkaraa, sianlihaa, kasviksia, pastaa ja paljon muuta. Kaikki oli herkullista ja auttoimme tekemään kaiken. Oli hieno tapa viettää päivä, kiitos siitä, että panit tämän yhdessä Taniaan!Lisää

Elämyspäivä: heinäkuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen In Italy Tours henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet
<