Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Abbazia di Sant'andrea

Auki tänään: 8.00 - 19.00
Kaikki valokuvat (2)
Kaikki valokuvat (2)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen0 %
  • Erittäin hyvä100 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Suljettu nyt
Aukioloajat tänään: 8.00 - 19.00
Katso kaikki ajat
Viittellinen kesto: 1–2 tuntia
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
26°
14°
kesä
28°
16°
heinä
27°
16°
elo
Yhteystiedot
Via Benedetta Bianchi Porro, 47010 Dovadola, Italia
Lisää
Paranna profiilia
Arvostelut (1)
Suodata arvosteluja
1 tulos
Matkailijoiden arvio
0
1
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Matkailijoiden arvio
0
1
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
Arvosteltu 2. huhtikuuta 2017
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2017
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön hotellit
Hotel Gardenia
108 arvostelua
1,14 km:n päässä
Hotel Michelangelo
274 arvostelua
1,16 km:n päässä
Hotel Paradise Airport
191 arvostelua
1,4 km:n päässä
Air Hotel
152 arvostelua
1,65 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 8 ravintolaa
La Cremeria
109 arvostelua
0,88 km:n päässä
Elsa Ristorante
184 arvostelua
0,03 km:n päässä
Sushi King
21 arvostelua
0,54 km:n päässä
Ristorante Antica Gastronomia
124 arvostelua
0,45 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 2 nähtävyyttä
Parco della Resistenza
41 arvostelua
1,26 km:n päässä
Chiesa San Pellegrino
13 arvostelua
1,79 km:n päässä
Pinacoteca Civica Melozzo degli Ambrogi
15 arvostelua
1,75 km:n päässä
Monumento ai Caduti
14 arvostelua
1,35 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Abbazia di Sant'andrea henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet