Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bar Alimentari Piccioli

Pavullo Nel Frignano: näe ja koe – sijalla 13/14
Via Sandro Pertini 36, 41026 Pavullo Nel Frignano, Italia
+39 0536 48017
Jaa
Tallenna
Arvostelujen tärkeimmät
Google-kääntäjä

Arvosteltu 1. helmikuuta 2017
Claudia F
matkapuhelimen kautta
Lue 1 arvostelu
Kartta
Satelliitti
Karttapäivitykset on pysäytetty. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä.
Palauta loitonnus
Päivitetään karttaa…
Yleiskatsaus
  • Erinomainen0 %
  • Erittäin hyvä100 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
SIJAINTI
Via Sandro Pertini 36, 41026 Pavullo Nel Frignano, Italia
OTA YHTEYTTÄ
+39 0536 48017
Kirjoita arvosteluArvostelut (1)
Matkailijoiden arvio
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli
Suodatin
Arvosteltu 1. helmikuuta 2017 matkapuhelimen kautta
Google-käännös

Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki 4 hotellia kohteessa Pavullo Nel Frignano
Hotel Vandelli
54 arvostelua
5,45 km:n päässä
Hotel Ferro Di Cavallo
45 arvostelua
5,6 km:n päässä
Albergo Ristorante Corsini
48 arvostelua
5,65 km:n päässä
Albergo Covili Residence
17 arvostelua
5,75 km:n päässä
Lähistön ravintolat
Agriturismo Beneverchio
251 arvostelua
4,05 km:n päässä
Ristorante Martino
209 arvostelua
2,14 km:n päässä
Ristorante Il Cantacucco
174 arvostelua
4,67 km:n päässä
La Fiaba
124 arvostelua
4,18 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiä
Rocca di Montese
22 arvostelua
7,21 km:n päässä
Parco Regionale dei Sassi di Roccamalatina
86 arvostelua
7,51 km:n päässä
Pasticceria Cioccolateria del Giamberlano
38 arvostelua
5,76 km:n päässä
Caseificio Rosola
9 arvostelua
6,42 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Bar Alimentari Piccioli henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Julkaisuja koskevat ohjeet
Lähetä
;