Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Museo della Polvere da Sparo e del Contrabbando

Chitignano: näe ja koe – sijalla 2/3
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen33 %
  • Erittäin hyvä67 %
  • Keskitaso0 %
  • Huono0 %
  • Todella huono0 %
Tietoja
Yhteystiedot
Localita Il Pantaneto 1, 52010 Chitignano, Italia
Verkkosivusto
+39 0575 596713
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (3)
Suodata arvosteluja
3 tulosta
Matkailijoiden arvio
1
2
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
1
2
0
0
0
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
Arvosteltu 4. syyskuuta 2015
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2015
Arvosteltu 10. elokuuta 2015 matkapuhelimen kautta
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: elokuu 2015
Arvosteltu 19. helmikuuta 2014
Google-käännös

Lisää

Elämyspäivä: lokakuu 2013
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön hotellit
Hotel La Gravenna
41 arvostelua
7,76 km:n päässä
Hotel Cristallo
18 arvostelua
8,16 km:n päässä
Agriturismo Priello
9 arvostelua
10,13 km:n päässä
Corte dell'Oca
137 arvostelua
10,54 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 5 ravintolaa
Osteria Panta Rei
131 arvostelua
3,32 km:n päässä
Albergo Ristorante La Verna
154 arvostelua
5,04 km:n päässä
Le Tre Fontane
139 arvostelua
0,88 km:n päässä
Ristorante Stop & Go
105 arvostelua
6,45 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 3 nähtävyyttä
Sorgenti Termali Di Chitignano
7 arvostelua
1,42 km:n päässä
Cappella delle Stimmate
110 arvostelua
5,38 km:n päässä
Santuario di Santa Maria del Sasso
59 arvostelua
6,55 km:n päässä
Museo casa natale di Michelangelo Buonarroti
144 arvostelua
7,98 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Museo della Polvere da Sparo e del Contrabbando henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet