Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Classes with Nonna Ciana

Castelnuovo Berardenga: Ruoka ja juoma – sijalla 1/12
Kaikki valokuvat (612)
Kaikki valokuvat (612)
Koko ruudun näkymä
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen94 %
  • Erittäin hyvä3 %
  • Keskitaso1 %
  • Huono1 %
  • Todella huono1 %
Tietoja
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
22°
11°
touko
27°
15°
kesä
30°
17°
heinä
Yhteystiedot
Strada di Monteapertaccio 1 | Loc. Monteaperti - Siena, 53019, Castelnuovo Berardenga, Italia
Lisää
Paranna profiilia
Arvostelut (500)
Suodata arvosteluja
10 tulosta
Matkailijoiden arvio
10
0
0
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
10
0
0
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/10 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 3 päivää sitten

Tämä oli koko Italian kokemus. Siitä hetkestä, kun tulet kauniiseen omaisuuteen, tunnet Toscanan kokemuksen, jonka aiot nauttia, on jotain hyvin erikoista. Nonna ja hänen avustajansa Simone ovat vain ihastuttavia ja opimme niin paljon tosi italialaisesta ruoasta. Aika lensi niin nopeasti kädet kokemukseen ja hauskuuteen, jota...meillä oli muiden luokkatoveriemme ja Nonnan kanssa. Otin kuvia ja videoita, mutta sinun ei todellakaan tarvitse tuhlata aikaa muistiinpanojen vuoksi, koska kaikki, mitä opimme, lähetetään sinulle sähköpostitse, joten voit keskittyä vain nauttimaan luokasta ja tietysti syömästä suurta ateriaa, jonka olet auttanut luomaan . Älä epäröi nauttia tästä upeasta kokemuksesta.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 1 viikko sitten

Mieheni ja minä emme vain kokeneet Nonnan ruoanlaitto-luokkaa, mutta jäivät huoneistoon omaisuutta vastaan ja ruokasivat ravintolassa kahdesti. Nautimme joka minuutista viehättävän oleskelun ja ruoanlaitto-luokan. Nonnen aito luokka tekee italialaisesta ruoasta helposti ymmärrettävän ja päättyy herkulliseen lounaan mukana lasillisen paikallisen viinin kanssa.

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 1 viikko sitten

Mikä upea päivä! Nonna Cianan Toscanan tyylinen ruoanlaitto-luokka on ollut kauas meidän kauhaluettelossamme. Olisi erittäin mukava tehdä se uudelleen seuraavalla matkalla Toscanan alueelle (ja seuraava matka). Luokka soveltuu parhaiten pienemmille ryhmille (ehkä 6 - 8 aikuista erittäin mukavasti) luokassa, koska keittiö on suunniteltu vuorovaikutukseen Nonnan,...hänen henkilöstönsä (2 tai 3) ja osallistujien välillä. Se on ammatillinen luokka, joten siellä on maksu. Tulimme pois paljon perillä perinteisestä italialaisesta ruoasta kuin aikaisemmin.Lisää

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 2 viikkoa sitten matkapuhelimen kautta

Hauska aika hauska ja mausteinen Nonna! Todella nauttinut tästä aitosta kokemuksesta herkullisella ruoalla!

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 2 viikkoa sitten

Löysimme Nonna Cianan ruoanlaitto-luokan internetissä ja varasimme näkymättömän istunnon näkymän. Olimme innoissamme tuloksesta. Nonna Cianna on lämmin, aristokraattinen matriisi, joka on toimiva ja yritteliäs perhe, joka omistaa ja käyttää kuvaa - täydellinen maatila noin 10 kilometrin päässä Sienasta. Elokuvan kaltaisessa ympäristössä ne tarjoavat kaksi tai...kolme bnb-huoneistoa, ravintola, kiinteistön viini, oliiveja ja hunajaa, tryffeli metsästää koiransa Hugon kanssa, mutta parhaiten kaikki ruoanlaitto-luokat! Epätavallinen, koska se oli siinä, että "kausi" on käynnissä, olimme onnellisia olla vain kaksi ruoanlaittokurssiamme, ja saimme Nonna Cianan täyden huomion hänen suuressa värikkäässä, kutsuvassa maan keittiössä keskusteluun, valmisteluun, ruoanlaittoon ja syömiseen. Lounas muistaa. Nonnan johdolla valmistimme kolme erilaista bruchettaa, herkullista ja yksinkertaista munanpasta, jossa oli zucinni / tomaattikastiketta, ja kuutioitua kananrintaruokaa, jotka on grillattu voita ja makeaa likööriä. Opimme myös muutamia hienovaraisia ruoanlaittoa, kuten miksi käyttää vain lehtipuuta, jotta pastaa valmistettaisiin, eikä koskaan marmoria tai muovia. Hänen johdollaan joimme myös pullon upeaa chiantia. Tämä viini, joka on valmistettu niiden viinitarhoista, on ihanan kevyt. Toisin kuin useimmat muut kokenut chiantit, se on viimeistelty valkoisella rypäleellä, joka antaa sille kauniita, kevyempiä nuotteja. Tämä lyyrinen päivä Toscanan maaseudulla Nonna Cianan suuressa maalaistalossa, jossa oli useita sukupolvia maanviljelijöitä, kokkeja, majataloja, tyttärentytär - mehiläishoitaja ja ihana ja juhlallinen pojanpoika, joka osallistui meihin pöydässä oli kaikki mitä toivoimme ja paljon muuta. . Menemme takaisin. Ja takaisin. Varmasti, että ymmärsimme, että Nonna, joka ei puhu englantia, oli Heather, englantilainen, joka oli myös erittäin viehättävä, ja loistava kokki omalla puolellaan. Kiitos, Heather! Rick ja Linda Hendon Viana do Castelo, PortugaliLisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 3 viikkoa sitten matkapuhelimen kautta

IHANA! Suuri oppitunti ja henkilökunta varmistivat, että sekalaiset ryhmämme tuntivat olonsa tervetulleiksi. Neljä USA: sta, 2 Kanadasta ja 2 Australiasta. Suosittelemme tätä kokemusta.

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 3 viikkoa sitten

Perheemme rakasti Nuff Cianalla täysin tryffelien metsästys- ja ruoanlaitto-luokkaa. Ruoka oli niin herkullista ja opimme paljon italialaisesta ruoanlaitosta. Meillä oli niin suuri päivä!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
NickMontaperti, Proprietario yrityksessä Cooking Classes with Nonna Ciana vastasi tähän arvosteluunVastattu 3 viikkoa sitten
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 3 viikkoa sitten matkapuhelimen kautta

Ruoanlaitto nonnalla oli hyvin erikoista. Meillä oli mahdollisuus metsästää tryffeleitä ennen ruoanlaitto-luokkaa ja sitten opimme tekemään hämmästyttävän, tuoreen ja luovan aterian. Erittäin mahtava kasvissyöjä. Viinitarha on myös upea!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
NickMontaperti, Proprietario yrityksessä Cooking Classes with Nonna Ciana vastasi tähän arvosteluunVastattu 3 viikkoa sitten
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 4 viikkoa sitten

Nonna Cianan kanssa ruoanlaitto oli hämmästyttävä kokemus. Opimme paljon, hauskaa ja nautimme työvoimamme hedelmistä. Ja kaikki tämä oli niin kauniissa ympäristössä. Erittäin suositeltavaa!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
NickMontaperti, Proprietario yrityksessä Cooking Classes with Nonna Ciana vastasi tähän arvosteluunVastattu 3 viikkoa sitten
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 4 viikkoa sitten

Hauska ja hyvin informatiivinen ruoanlaitto, sain useita tekniikoita pastaa ja vihanneksia varten. Suunnat olivat erinomaisia ja erittäin helppoja löytää. Ruoka ja viini olivat upeita ja meillä oli hauskaa! ! ! Haluaisin suositella sitä kaikille, jotka etsivät italialaista ruoanlaitto-luokkaa tai vain loistavan tavan viettää useita tunteja!Lisää

Elämyspäivä: maaliskuu 2019
NickMontaperti, Proprietario yrityksessä Cooking Classes with Nonna Ciana vastasi tähän arvosteluunVastattu 3 viikkoa sitten
Google-käännös

Lisää

Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 8 hotellia
Hotel Montaperti Siena
1 916 arvostelua
1,93 km:n päässä
Castello di Leonina Relais
464 arvostelua
3,28 km:n päässä
Villa Curina Resort
165 arvostelua
4,11 km:n päässä
Agriturismo Palazzetti
72 arvostelua
5,76 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 47 ravintolaa
Ristorante Le Pietre Vive
566 arvostelua
0 km:n päässä
Peposo
101 arvostelua
4,86 km:n päässä
Gallo Arrosto
40 arvostelua
4,95 km:n päässä
Ristorante La Porta Del Chianti
299 arvostelua
5,64 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 47 nähtävyyttä
Felsina
111 arvostelua
6,43 km:n päässä
Site Transitoire
29 arvostelua
3,25 km:n päässä
Villa Chigi Saracini
11 arvostelua
5,77 km:n päässä
Castello di Bossi
7 arvostelua
6,64 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Cooking Classes with Nonna Ciana henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet