Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Buonamico Tenuta

Montecarlo: näe ja koe – sijalla 3/9
Kaikki valokuvat (166)
Koko ruudun näkymä
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Yleiskatsaus matkailijoilta
  • Erinomainen68 %
  • Erittäin hyvä18 %
  • Keskitaso7 %
  • Huono4 %
  • Todella huono3 %
Tietoja
Paikallissää
Tarjoaja: Weather Underground
°F°C
27°
16°
heinä
27°
16°
elo
23°
13°
syys
Yhteystiedot
Via Provinciale di Montecarlo 43 | gps indications: SP31, Montecarlo, Italia
Verkkosivusto
+39 0583 22038
Soita
Paranna profiilia
Arvostelut (190)
Suodata arvosteluja
3 tulosta
Matkailijoiden arvio
2
0
0
0
1
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
2
0
0
0
1
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 1 viikko sitten

jos voisin antaa tämän paikan 0 haluaisin. tämä olisi pitänyt olla pahin "hieno ruokailutila", jota meillä on koskaan ollut. Ensinnäkin, vaaleanpunainen huulipuna kulunut vanha tarjoilija oli täysin hyödytön, eikä sillä ollut aavistustakaan siitä, mitä hän tekee. istuimme alas, hän kaatoi meille lasillisen kipinöimäänsä, eikä edes...selittänyt, mikä se oli tai että se oli heidän oma viiniä, meidän täytyi kysyä kaikki kysymykset! Silloin meille tarjottiin vastenmielisiä, vanhentuneita leipää ja leipää, jotka jäivät selvästi pois siitä, mitä muut vieraat eivät syöneet. vanhempi mies, joka on pitänyt olla talon edessä, antoi meille valikoimamme, emme selittäneet tai suosittelematta mitään ruokaa meille, ja meidän oli jälleen kysyttävä kaikki kysymykset. halusimme koko kalan ja turskan, ja tämä sama mies kertoi, että kalat eivät olleet tänään saatavilla, joten sen on valittava jotain muuta. tilata kaksi sisäänkäyntiä samoin kuin kaksi verkkoa. ensin annettiin meille pieni ruokalaji, joka oli meidän edessämme, ei tietämättä tai sitä, että kerrottiin, mitä tämä tarjoilija oli. hänen täytyi soittaa hänelle ja kysyä, mitä se oli ja vaikka hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että miehen oli selitettävä se oli seepia ja onnekas kysyin, koska olen allerginen! ! ! enteesit ja seepia olivat niin pehmeitä, ettei niitä koskaan ollut! niin punaista viiniä, jonka tilasimme, pyysimme häntä maistelemaan viiniä ennen kuin ostamme lasin ja hän vain palasi kahdella lasilla sen sijaan, tässä vaiheessa emme voineet vaivautua ja halusimme vain päästä pois sieltä. sitten tuli meidän sähköverkko, päätyi menemään spagetti merisiili, mereneläviä, joita ei ollut ja sain turskan molemmat, joilla ei ollut makua, pyysi tätä samaa tarjoilijaa parmesania varten pastaa, koska ei ollut mitään makua ja kun hän tuli takaisin sanoi "Italiassa me emme käytä juustoa pastan päällä" joo hyvin, jos kokit myös maistivat ruokia, joita ne ovat kypsineet. Sitten katson taulun takana, jotta ymmärrämme tämän saman miehen, joka oli auttanut meitä palvelemaan meitä, tuonut myös ruokaa paikalliselle pariskunnalle takana, koko kalan kanssa! ! ! anna minun olla selvä, he saapuivat meille ja kertoi meille, ettei hänellä ollut kalaa tänään. Sitten kysyin häneltä, sanoen: "Luulin, että sinulla ei ollut kalaa tänään, mitä me tulimme", ja hän sanoi "oi vain ollut kolme" joo ei ollut ketään muuta reasuatrnautissa, kun tilasimme ruokamme niin ei valehtele meille. Elämme elintarvike- ja viinin niemimaalla Melbournessa ja tiedämme hyvää ruokaa, viiniä ja palvelua ja tämä paikka on vitsi. Pahinta. KOKEA. KOSKAAN. soita itse viinitilaksi? ha joo kaukana siitä! muutettavat asiat, henkilökunta, kokit, viinivalinta niin pohjimmiltaan kaikkeaLisää

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Buonamico, Proprietario yrityksessä Buonamico Tenuta vastasi tähän arvosteluunVastattu 1 viikko sitten
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 14. toukokuuta 2019

Otimme tämän kiertueen laivastamme. Viinitila ja tontit ovat kauniita, ja paikan päällä on myös lomakeskus, jos haluat pysyä alueella. Kiertue alkoi yrityksen historian käyttöönotolla ja sitten vierailulla kellarissa (katso kuvia), jossa he selittivät viininvalmistusprosessin vaiheet sadosta saakka. Näimme myös barriques-huoneen ja historiallisen kellarin. Pudotimme viininmaistelualueelle,...jossa maistimme yhtiön viinejä ja paikallisia oliiviöljyjä, joita seurasivat salami, toscanalaiset juustot ja leipä. Me maistimme Brut Rosia ja 4 muuta viiniään. Tilasimme kotelon Brut Rosin, Il Fortinon, Cercatojan, Vermentinon ja Viognierin sekä 2 pulloa oliiviöljyä. Saimme merenkulkuyhtiöltä ilmoituksen siitä, että tapauksemme on lähetetty, joten meillä ei ole huolta tilausprosessista. Ei voi odottaa, että he saapuvat! Tee tämä yksi kohteistasi, jos olet alueella! Tai jopa parempi, pysy lomakeskuksessa - se näytti kauniilta!Lisää

Elämyspäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 13. toukokuuta 2019

Meillä oli äskettäin mahdollisuus vierailla tällä viinitilalla osana risteilypakettia. Kiertue oli erinomainen, ja viini oli täydellinen! Tilasimme shirazin tapauksen ja emme voi odottaa, että se pääsee meille!

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 4 hotellia
Borgo La Torre
128 arvostelua
0,97 km:n päässä
Villa La Nina
103 arvostelua
2,12 km:n päässä
Hotel La Vecchiaccia
83 arvostelua
2,98 km:n päässä
Hotel Country Club
267 arvostelua
3,41 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 42 ravintolaa
Pierantonio Antico Ristorante Forassiepi
786 arvostelua
1,39 km:n päässä
La Piccola Enoteca
246 arvostelua
1,36 km:n päässä
La Buca Del Norcino
493 arvostelua
1,36 km:n päässä
Osteria del Vento
399 arvostelua
1,34 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 9 nähtävyyttä
Fortezza di Montecarlo
224 arvostelua
1,38 km:n päässä
Centro Storico Montecarlo
58 arvostelua
1,38 km:n päässä
Teatro dei Rassicurati
21 arvostelua
1,45 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Buonamico Tenuta henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet