Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Westin Grand Berlin

3 252 arvostelua
139. sijalla Berliini 637 hotellista
Friedrichstr. 158 - 164, 10117 Berliini Saksa
Käy hotellin verkkosivustolla
Tietoja
Sijainti
Siisteys
Palvelu
Hinta-laatusuhde
Erinomainen kohde -sertifikaatti
Yrityksen palvelut
Uima-allas
Ravintola
Huonepalvelu
Business Center, jossa Internet-yhteys
Kuntokeskus, jossa kuntosali
Lemmikit sallitaan
Kokoushuoneet
Pääsy pyörätuolilla
Baari/cocktailbaari
Kylpylä
Kuivapesupalvelu
Pesulapalvelu
Concierge-palvelu
Juhlatila
Kielitaitoinen henkilökunta
Konferenssitilat
Lentokenttäkuljetus
Avoin Wi-Fi
Savuton hotelli
Lämmitetty uima-allas
Sisäuima-allas
Aamiainen saatavana
Näytä lisää
Huoneominaisuudet
Sviitit
Savuttomat huoneet
Ilmastointi
Liikuntarajoitteisille sopivat huoneet
Minibaari
Hyvä tietää
HOTELLIN TYYLI
Keskeisellä paikalla
Klassinen
HOTELLILUOKITUS
Hotellilinkit
Käy hotellin verkkosivustolla
Sijainti
Koko ruudun näkymä
100Erinomaiset kävelymahdollisuudet
Pisteet: 100/100
876ravintolaa 0,5 km:n säteellä
341nähtävyyttä 0,5 km:n säteellä
Arvostelut ja muita tietoja
3 252arvostelua
1 802valokuvaa
49kysymystä ja vastausta
0huonevinkkiä
Matkailijoiden arvio
  • 1 482
  • 1 213
  • 357
  • 131
  • 69
Aika vuodesta
Matkailijatyyppi
Kieli
  • Lisää kieliä
  • Suodatin
  • suomi
Näytä arvostelut, joissa mainitaan
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Pettynyt platinan jäsenenä, että he lupasivat päivittää tietyn ajan ja sitten eivät toimittaneet. He yrittivät toipua antamalla minut pysymään molemmissa tiloissa, jotta vältytään siirtämästä asioita seuraavana yönä, mutta laiva oli purjehtinut palvelusta. Hotelli on hieman vanhe
Lue lisää
Vastaajana Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand Berlin
Vastattu 6.8.2018
Dear Korbesme, First of all we thank you for your stay with us and also for your kind review. Without any further information I unfortunately can not say exactly what the problem was. Normally we only can assign rooms upon arrival upon availability and can not confirm in advance. Room moving can be offered for next day for example. I deeply regret that you were disappointed and that we could not meet your expectations. Please take my apology for any inconveniences. Should you give us a chance, we will do our utmost to make your next stay memorable. The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.
Lue lisää
Viimeksi vieraillut Westinissa liike- ja perhematkalle. Varasimme useita huoneita. Hotellin sijainti on hämmästyttävä, jos joku haluaa nähdä kaupungin tai olla lähellä yrityksiä / hallitusta kokouksiin.
Palvelu huoneissa jäi paljon toivomisen varaa. Puhdistamisen jälkeen ne eivät
Lue lisää
Vastaajana Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand Berlin
Vastattu 6.8.2018
Dear P-P, Thank you for taking the time to share your feedback and for your advises. We do our best to make our guests happy and to let their stay be a wonderful time here. All the more I regret, that you were disappointed. While I wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, I can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Sincerely, The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.
Lue lisää
+5
Kyllä, valitsin tämän hotellin, koska rakastin kuvan portaita! Lentäimme Schonefeldin lentokentälle, joka on Berliinin kaakkoisosaa oleva lentokenttä. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä asemalta, joka meillä oli ilmeisesti ikuisesti. Onneksi minulla oli vain minun reppu ja kai
Lue lisää
Vastaajana Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand Berlin
Vastattu 6.8.2018
Dear Louise K., in face of such a detailed review I just would like to say: Thank you! For your stay with us, for your great review and certainly also in the name of all the Tripadvisor-Users the appreciated tips and hints for visiting Berlin. And I personally like really your idea: leave any negative thoughts at home and go with an open heart and mind. This is what we all should do: be more positive and do not search the negative aspects. Hope, you will stay with us again, it would be our pleasure! The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.
Lue lisää
Hyvä hotelli lähellä kaikkea niin helppo kävellä kaikkialla
Hyvä palvelu ja hyvä levinne rikki
Puhdas ja mukava. Huoneet ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Kuljetamme kaikkiin turistikohteisiin myös lähellä maanalaista
Lue lisää
Vastaajana Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand Berlin
Vastattu 6.8.2018
Dear Peardenn, Thank you for your great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Sincerely, The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.
Lue lisää
Westin Grand Berlinin positiiviset näkökohdat pysyvät samoina kuin aina - Sijainti ja aamiainen (enemmän kuin brunssi).

Negatiivinen kuitenkin lisätään vuosittain.
 - Rekisteröitymisaika kesti 30 minuuttia, ja se kesti paljon hermoja, kun harjoittelijatyttö rekisteröi meidät, te
Lue lisää
Vastaajana Westin_Grand_Berlin, Executive Office, The Westin Grand Berlin
Vastattu 6.8.2018
Dear Mikamos, Thank you for taking the time to share your feedback. We do our best to make our guests happy and to let their stay be a wonderful time here. All the more I deeply regret the inconveniences you encountered and hope you will accept my sincere apology. While I wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. Unfortunately failures can happen as we all are only being humans. If you give us a chance to earn back your trust, I can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Sincerely, The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.
Lue lisää
Edellinen
12
Albumiluokat
Kaikki valokuvatMatkailijaHuoneet ja sviititRuokailu Uima-allas ja rantaPerhe- ja leikkialueetBusiness center ja tapahtumatilat
Edellinen
Vorrei sapere quando mi sbloccherete i soldi che ho depositato da voi l’11 Novembre con la mia MasterCard.
La domanda è per la direzione non per un altro cliente ! Ah, questi sistemi automatizzati!!!
0 ääntä
Vorrei sapere quando mi sbloccherete i soldi che ho depositato da voi l’11 Novembre con la mia MasterCard.
Domanda da rivolgere direttamente alla direzione dell'hotel
0 ääntä
A piscina é aquecida?
Dear Karen, the pool is heated, water has 28°C. Best regards, The Westin Grand Berlin-Team, Andrea W.
0 ääntä
Hi I am flying to tegel, how far is it to city centre and how much approx will taxi be? Thanks
12Km. TXL bus from airport to centre every 6mins for 2.5euro. Approximately 35minutes. Taxi 25 to 30 euros. 22minutes
2 ääntä
Näytä kaikki vastaukset
Hi, I am staying at this hotel in December. Does anyone have any advice on transfers to the hotel from schoenfeld airport?
You could take a train to feidrichstrasse station and then I think it is no more than 5-10 min from there.
1 ääni
Näytä kaikki vastaukset
Edellinen
EdellinenSeuraava
11
HINTALUOKKA
139 $ - 390 $ (Standard-huoneen keskimääräisen hinnan perusteella)
TUNNETAAN MYÖS NIMELLÄ
the westin grand berlin hotel berlinwestin hotel berlinwestin berlinberlin westin
SIJAINTI
SaksaBerliiniMitte
HUONEMÄÄRÄ
400
Onko tämä yrityksesi TripAdvisor-profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Ota profiili haltuun