Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Park Plaza Verudela

1 048 arvostelua
5. sijalla Pulan 32 hotellista
Tallenna
Jaa
Ulica Verudella 11, Pula 52100 Kroatia
Päivitys hotellilta: tämä yritys on ilmoittanut, että siinä on ryhdytty varotoimiin COVID-19-taudin leviämistä vastaan.Lue lisää
Snaptravel
eDreams
lovevacations
Agoda.com
FindHotel
Hinnat ovat kumppaneidemme toimittamia. Ne ovat yökohtaisia huonehintoja ja sisältävät kumppaneiden tiedossa olevat kiinteät verot ja lisämaksut. Katso lisätiedot kumppaneidemme sivustoilta.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Matkailija (933)
Huoneet ja sviitit (152)
Ruokailu (37)
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Matkusta turvallisesti koronapandemian aikana
Viesti yritykseltä Park Plaza Verudela
Päivitetty 27/5/20

Tietoja

5. sijalla kohteen Pula 32 hotellista
Sijainti
Siisteys
Palvelu
Hinta-laatusuhde

Park Plaza Verudela Pula on erinomainen valinta vieraillessasi Pulassa. Tässä lomakeskuksessa on perheille sopiva ilmapiiri sekä monia vieraiden viihtyvyyttä silmällä pitäen suunniteltuja palveluja.

Park Plaza Verudela Pula on loistava valinta lomamatkalle, koska se on lähellä Pulan suosituimpia maamerkkejä, kuten The Town Hall (City Palace) (3,6 km) ja Pula's Marketplace (3,6 km).

Park Plaza Verudela Pula – lomakeskuksen huoneissa on taulutelevisio, keittokomero ja jääkaappi, ja vieraat pääsevät vaivattomasti nettiin maksuttoman WiFin avulla.

Park Plaza Verudela Pula tarjoaa vierailleen mahdollisuuden virkistäytymiseen, sillä vieraille on myös uima-allas ja baari uima-altaan vierellä. Oletko liikkeellä autolla? Ei hätää, Park Plaza Verudela Pula on ottanut senkin huomioon – autoilijoille on maksuton pysäköinti.

Pulassa ollessa kannattaa käydä maistamassa hummeria! Pidä mielessä Restaurant Oasi, jossa pääset maistamaan hummeria paikalliseen tapaan.

Lomakeskus sijaitsee lähellä suosittuja nähtävyyksiä, kuten Aquarium Pula (0,4 km) ja Marina Veruda (0,5 km). Kannattaa käydä tutustumassa – ne ovat kävelymatkan päässä!

Nauti vierailustasi Pulassa!

Lue lisää
Huoneet ja sviitit (152)152
Koko ruudun näkymä
Yrityksen palvelut
Maksuton pysäköinti
Maksuton nopea Internet-yhteys (WiFi)
Uima-allas
Kuntokeskus, jossa kuntosali
Baari/lounge
Uimaranta
Polkupyörävuokraus
Lastenvahti
Pysäköinti
Wi-Fi
Näköalauima-allas
Ulkouima-allas
Merivesiuima-allas
Kahvila
Ravintola
Aamiaisbuffet
Välipalabaari
Menut erikoisruokavalioille
Baari uima-altaan vierellä
Sukellus
Minigolf
Snorklaus
Squash
Tenniskenttä
Pöytätennis
Vesiliukumäki
Lasten sisäleikkialue
Puuhaa lapsille (sopii lapsiperheille)
Lastenkerho
Leikkipaikkavälineet
Lemmikit sallitaan
Autonvuokraus
Business Center, jossa Internet-yhteys
Kokoushuoneita
Matkatavarasäilö
Concierge
Lähikauppa
Valuutanvaihtopiste
Kaupat
Aurinkotuolit/rantatuolit
Aurinkovarjot
Pankkiautomaatti alueella
Vastaanoton henkilökunta paikalla vuorokauden ympäri
Kemiallinen pesula
Pesulapalvelu
Itsepalvelupesula
Näytä lisää
Huoneominaisuudet
Ilmastointi
Huonesiivous
Oma parveke
Kassakaappi
Oleskelutila
Keittokomero
Mikroaaltouuni
Taulutelevisio
Jääkaappi
Keittiötarvikkeet
Näytä lisää
Huonetyypit
Merinäköala
Savuttomia huoneita
Sviitit
Perhehuoneita
Hyvä tietää
HOTELLILUOKITUS
HOTELLIN TYYLI
Perhelomakohde
Hieno näköala
Puhutut kielet
englanti, kroaatti, saksa, italia
1 048arvostelua266kysymystä ja vastausta0huonevinkkiä
Matkailijoiden arvio
  • 416
  • 431
  • 146
  • 37
  • 18
Aika vuodesta
Matkailijatyyppi
Kieli
  • Lisää
Valitut suodattimet
  • Suodatin
  • suomi
289helenay kirjoitti arvostelun 10/2019
Seinäjoki, Suomi5 julkaisua2 kiitosta avusta
Hotelli muuten yleistiloiltaan hyvä, mutta huone oli aivan surkea, pieni jossa levitetty sohva sänkynä. Sänky haisi ja oli epäsiisti. Ei todellakaan neljän tähden hotelli tältä osin, pikemminkin joku matkustajakoti.
Lue lisää
Vierailupäivä: lokakuu 2019
Kiitä avusta
Jaa
Vastaajana Arena_Hospitality, Manager, Park Plaza Verudela
Vastattu 11.10.2019
Dear Guest, Thank you for sharing your feedback regarding your recent stay. We are pleased to know you had a pleasant stay and that you were satisfied with the resort. However, we are very sorry to know the apartment left you disappointed. Please, next time, contact our front office, they will be more than happy to provide you with another apartment if the availability allows it in order to make your stay with us more memorable. Your comments will be shared with the relevant department and discussed internally in order to improve and prevent such issues in the future. With hope to get another opportunity to welcome you and improve your impressions, we are sending you our best regards. Park Plaza Verudela Management Team
Lue lisää
VPJK kirjoitti arvostelun 7/2019
Porvoo, Suomi108 julkaisua25 kiitosta avusta
Muutama päivä studio-huoneessa oli täysin ok: siisti huone, toimiva ilmastointi huonekohtaisilla ilpeillä, hyvä keittiövarustus (jota ei tarvittu), erinomainen aamiainen. Suurehko allasalue, jolta pääsee mukavasti myös meren rannalle. Alueella hyvin varusteltu marketti. Hotellin sijainti on hyvä, bussi vie 10 minuutissa keskustaan. Äänieristystä on arvosteltu, meidän kohdallamme ei ongelmia ollut - tosin lapsen itku yhtenä iltana kieltämättä kuului selvästi. Palvelu huippuystävällistä.
Lue lisää
Vierailupäivä: heinäkuu 2019
Sijainti
Siisteys
Palvelu
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Kiitä avusta
Jaa
Vastaajana Arena_Hospitality, Manager, Park Plaza Verudela
Vastattu 10.7.2019
Dear Guest, Thank you for taking the time to share your impressions regarding your recent stay with us. It makes us happy to know you had a pleasant stay and that you were satisfied with the room, the resort, our breakfast offer, the location as well as with the pool area. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards. Park Plaza Verudela Management Team
Lue lisää
villep2018 kirjoitti arvostelun 7/2017
Lapinjärvi, Suomi18 julkaisua1 kiitos avusta
Erittäin siisti ja nykyaikainen resortti. Kaikki palvelut löytyvät alueelta. Hieman paperiset seinät, joten vastamelukuulokkeet tai korvatulpat ovat suotavat (tai vaihtoehtoisesti hyvät unenlahjat). Mukava ja siisti allasalue merivesialtaineen.
Lue lisää
Vierailupäivä: heinäkuu 2017Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Kiitä avusta
Jaa
Vastaajana Arenaturist, Manager, Park Plaza Verudela
Vastattu 17.7.2017
Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for sharing your feedback. We are very happy to know that you had a pleasant stay with us and that you were satisfied with the apartment, facilities, pool area and level of cleanliness. On the other side, we are sorry to know that noise issues downgraded your experience. Our resort offer a wide range of open air activities and evening entertainment for our guests and we apologize if some of the activities were too loud for your preference. It would be our pleasure to get the opportunity to welcome you again. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Lue lisää
Ilona K kirjoitti arvostelun 5/2017
1 julkaisu2 kiitosta avusta
Alueen palvelut kohdillaan. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Siistit ja modernit tilat. Todella vastinetta rahoille. Sopii sekä lapsiperheille että pariskunnille ja myöskin kaveriporukoille.
Lue lisää
Vierailupäivä: toukokuu 2017Matkan tyyppi: Matkusti kavereiden kanssa
Kiitä avusta
Jaa
Vastaajana Arenaturist, Manager, Park Plaza Verudela
Vastattu 17.5.2017
Dear Ms. Ilona, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for sharing your feedback with us. We are delighted that your stay with us was pleasant and that you were satisfied with the location, accommodation and service provided by our team. It would be wonderful to host you again on your next trip to Croatia, Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Lue lisää
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Sussex-Man60 kirjoitti arvostelun 9/2019
Littlehampton, Yhdistynyt kuningaskunta14 julkaisua15 kiitosta avusta
Park Plaza on monimutkaisissa hotelleissa ja huoneistoissa, ja oleskelen täällä 2 makuuhuoneen huoneistossa siskoni ja hänen kumppaninsa kanssa syyskuussa. Sisäänkirjautuminen oli nopeaa ja helppoa, ja meille annettiin asunto 3. kerroksessa. Koska olemme kaikki yli 60-vuotiaita, tämä oli melko haastavaa, koska hissejä ei ole, joten melkein 60 askelta ylöspäin! ! ! Asunto oli kuitenkin mukava, toinen makuuhuone oli pieni ja 2 erillistä vuodetta, mutta oleskelutilassa oli parivuodesohva, joka oli mielestäni enemmän. Kompleksi on suuri moderni ja erittäin siisti, siinä on useita ravintoloita ja baareja ja koko kompleksi vie koko niemimaan Pulan huvivenesataman eteläpuolella. Se oli kaikki erittäin mukavaa, mutta maksat vain palkkion yksinoikeudesta. Havaitsimme, että koska heillä on vangittu yleisö - Pulan kaupunki on bussimatkan päässä eikä alueen ympäristössä ole paljon muuta - hinnat olivat hieman paisuneet. Esimerkiksi iso olut oli 28 Kuna paikan päällä ja 18 Kuna venesatamassa tai Pulassa. Ruoan hinnat olivat myös kalliimpia paikan päällä, mutta eivät liian huonoja, hieman vähemmän kuin maksaisit kotona. Meillä oli hienoja aterioita ravintolassa alussa K: lla, unohdin täydellisen nimensä, mutta se oli nurkassa supermarketia vastapäätä ja erittäin mukava, mutta kallis ateria Yacht Clubilla - kaunis ympäristö, suositeltava. Paikan päällä oli hyvin vähän viihdettä, siellä oli lastenkerho, mutta se näytti olevan suljettu, luulen, että se johtui siitä, että se oli kauden loppu, kun kävimme. Ei todellakaan voinut suositella sitä lapsiperheille. Pula on kaunis kaupunki, erittäin vanha, jossa on paljon roomalaisia jäänteitä, meni sinne linja-autolla kahdesti loman aikana. Voi suositella Old City -baaria rentouttavalle juomalle. Voit myös ruokailla halvemmalla kuin puistossa. Kaiken kaikkiaan nautimme vierailustasi, mutta emme tule takaisin. Oli siellä, teki sen. .
Lue lisää
Vierailupäivä: syyskuu 2019
Hinta-laatusuhde
Palvelu
Nukkuminen
Google
Kiitä avusta
Jaa
Edellinen
HINTALUOKKA
61 $ - 271 $ (Standard-huoneen keskimääräisen hinnan perusteella)
SIJAINTI
KroatiaIstriaPula
HUONEMÄÄRÄ
385
Onko tämä yrityksesi Tripadvisor-profiili?

Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.

Ota profiili haltuun
Park Plaza Verudela: usein kysytyt kysymykset
Mitä suosittuja nähtävyyksiä hotellin Park Plaza Verudela lähellä on?
Lähellä ovat esimerkiksi Aquarium Pula (0,4 km), AquaPark Pula (0,2 km) ja Marina Veruda (0,5 km).
Mitä palveluita hotelli Park Plaza Verudela tarjoaa?
maksuton WiFi, uima-allas ja ravintola ovat joitakin suosituimmista palveluista.
Mitä huoneominaisuuksia hotelli Park Plaza Verudela tarjoaa?
Suosituimmat huoneominaisuudet ovat keittokomero, ilmastointi ja taulutelevisio.
Mitä ruoka- ja juomavaihtoehtoja hotelli Park Plaza Verudela tarjoaa?
Asiakkaiden saatavilla on vierailun aikana ravintola, baari ja baari uima-altaan vierellä.
Tarjoaako Park Plaza Verudela pysäköintimahdollisuuden?
Kyllä, asiakkaiden käytössä on maksuton pysäköinti.
Mitä ravintoloita hotellin Park Plaza Verudela lähellä on?
Kätevän matkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Restaurant Oasi, Villa Margerita ja Restaurant Lanterna.
Tarjoaako Park Plaza Verudela kuntoilumahdollisuuksia?
Kyllä, uima-allas ja kuntokeskus ovat asiakkaiden käytössä vierailun aikana.
Tarjoaako Park Plaza Verudela siivouspalveluita?
Kyllä, tarjolla on kuivapesupalvelu ja pesulapalvelu.
Ovatko lemmikit sallittuja hotellissa Park Plaza Verudela?
Kyllä, yleensä lemmikit ovat sallittuja. Suosittelemme kuitenkin aina varmistamaan asian ottamalla etukäteen yhteyttä yritykseen.
Tarjoaako Park Plaza Verudela yrityspalveluita?
Kyllä, business center ja kokoushuone ovat asiakkaiden käytössä vierailun aikana.
Mitä kieliä hotellin Park Plaza Verudela henkilökunta puhuu?
Henkilökunta osaa useita kieliä, joihin kuuluvat esimerkiksi englanti, saksa, italia ja kroaatti.