Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Royal Lahaina Resort

4 774 arvostelua
21. sijalla Lahainan 31 hotellista
Yleiskatsaus
2780 Kekaa Drive Kaanapali Beach, Lahaina, Maui, HI 96761-1992 Katso kartalta
Nimi/osoite paikallisella kielellä
PALVELUT
Maksuton Internet
Pysäköinti
Aamiaisbuffet
Ilmastointi
Rannalla
Uima-allas
Savuton hotelli
3.5 tähden majoitus
Tietoja
Ruoka ja juoma hotellissa
Royal Ocean Terrace in Royal Lahaina Resort
423 arvostelua
Keittiöt: Havaijilainen, Fuusio
Hotelliluokitus
Hotellin palvelut
HOTELLIN OMINAISUUDET
Uima-allas
Ravintola
Huonepalvelu
Baari/cocktailbaari
Rannalla
Maksuton Internet
Kuntokeskus, jossa kuntosali
Aamiainen saatavana
Business Center, jossa Internet-yhteys
Bussikuljetuspalvelu
Concierge-palvelu
Golfkenttä
Ilmastointi
Itsepalvelupesula
Juhlatila
Jääkaappi huoneessa
Kielitaitoinen henkilökunta
Kokoushuoneet
Konferenssitilat
Kuivapesupalvelu
Pesulapalvelu
Poreallas
Puuhaa lapsille (sopii lapsiperheille)
Pääsy pyörätuolilla
Savuton hotelli
Tenniskenttä
Ulkouima-allas
Maksuton pysäköinti
Kylpylä
Maksuton nopea Internet-yhteys (WiFi)
Sisältää aamiaisen
Hotellin tyyli
Bisnes
,
Lomakeskusten huippuhotellit
,
Perheille sopiva
,
Romanttinen
,
Rannalla
Huonetyyppi
Sviitit, Savuttomat huoneet, Liikuntarajoitteisille sopivat huoneet
Hotelliluokitus
Hotellin tyyli
Bisnes
,
Lomakeskusten huippuhotellit
,
Perheille sopiva
,
Romanttinen
,
Rannalla
Huonetyyppi
Sviitit, Savuttomat huoneet, Liikuntarajoitteisille sopivat huoneet
Huonemäärä
350
Hintaluokka
228 $ - 776 $ (Standard-huoneen keskimääräisen hinnan perusteella)
Tunnetaan myös nimellä
Royal Lahaina Hotel Lahaina
,
Royal Lahaina Resort Maui
,
Royal Lahaina Maui
,
Royal Hotel Lahaina
,
Royal Lahaina Hotel Maui
Sijainti
Yhdysvallat > Havaiji > Maui > Lahaina
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 54 hotellia
Kaanapali Ocean Inn
270 arvostelua
0,12 km:n päässä
Aston Maui Kaanapali Villas
1 296 arvostelua
0,26 km:n päässä
Sheraton Maui Resort & Spa
4 771 arvostelua
0,61 km:n päässä
Maui Eldorado
916 arvostelua
0,62 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 1 053 ravintolaa
CJ's Deli & Diner
1 137 arvostelua
0,62 km:n päässä
China Bowl Asian Cuisine
242 arvostelua
0,65 km:n päässä
Pulehu, An Italian Grill
701 arvostelua
0,85 km:n päässä
Pailolo Bar & Grill
393 arvostelua
0,83 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 1 211 nähtävyyttä
Skyline Eco-Adventures
3 663 arvostelua
0,65 km:n päässä
West Maui Parasail
526 arvostelua
0,85 km:n päässä
Wake Maui
90 arvostelua
1 km:n päässä
Kahekili Beach Park
383 arvostelua
0,55 km:n päässä
Arvostelut ja muita tietoja
4 771arvostelua
4 354valokuvaa
207kysymystä ja vastausta
0huonevinkkiä
Matkailijoiden arvio
  • 1 909
  • 1 737
  • 609
  • 298
  • 221
Aika vuodesta
Matkailijatyyppi
Kieli
  • Lisää kieliä
  • Suodatin
  • suomi
Näytä arvostelut, joissa mainitaan
Emme olleet koskaan aikaisemmin olleet Mauilla, ja varasimme hotellin osana lentoyhtiön pakettia. Se osoittautui oikein hyväksi valinnaksi! Huoneet olivat siistejä, valoisia ja tilavia. Olimme varanneet huoneen osittaisella merinäköalalla ja saimme juuri sen - kaunis näkymä vuori
Lue lisää
Vastaajana RLR_SAGER, Manager, Royal Lahaina Resort
Vastattu 7.4.2014
Aloha. Thank you for selecting the Royal Lahaina and for the positive feedback. Glad to read that you were pleased with our location and your interactions with the staff and that you had a very enjoyable stay. Recently we have implemented a free in-room wi-fi option for our guests. The free service is set up to handle general wi-fi needs (texting, emails, etc). For those who are performing tasks which require additional bandwidth and higher speed (for example - streaming video's) a premium wi-fi option is available for $10 per day. As you note, we do have a training center and fitness instruction on site at our resort. We also have special day and weekly rates available for guests at the full-service Valley Isle Fitness Center (located at the entrance of our resort). Mahalo.
Lue lisää
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Varattu mökki sviitissä 1 king-vuode, vedä ulos ja sohva, mutta RLR päivittänyt meidät 1 king ja 2 queen suite check in - - periaatteessa 2. taso koko mökki! Paljon tilaa, keittiö, yksityinen lanai. Puutarhanäkymä, mutta vain lyhyt 3 minuutin kävelymatkan päässä rannalta tai pääa
Lue lisää
Vastaajana HHR_CustomerService, Customer Satisfaction Specialist, Royal Lahaina Resort
Vastattu 8.8.2018
Aloha Thank you for your review of our resort. We love that you found our resort to be a great place to stay. We are delighted to read you enjoyed all the resort has to offer and we hope to welcome you again soon. Mahalo Tara
Lue lisää
Vietimme puutarhanäkymän mökissä 2 lasta. Jokapommit kävivät päivittäin, he selivät seiniä, kylpyhuoneita, tv-telineitä, yrittivät katsoa pussitamme, joten sinun pitää pitää kaikki kiinni. Muurahaiset helposti ryömii sängyssä. Huoneessa ei ollut pöytä tai tuoleja, vaan vain sohva
Lue lisää
Vastaajana HHR_CustomerService, Customer Satisfaction Specialist, Royal Lahaina Resort
Vastattu 7.8.2018
Aloha Thank you for sharing your recent experience with us on TripAdvisor. We appreciate your feedback and we are sorry to read of your disappointment with your stay. Being a tropical destination, we do our absolute best to not have any bugs, insects, etc and we wish we would have been notified of your situation while you were with us so we could have remedied the situation. We are aware that our garden cottage rooms are in need of some attention and we are in the process of renovating them. Our beach is a public beach and unfortunately it is not in our control to have lifeguard on duty. We are sorry to see that your stay with us was disappointing and we do hope you will allow us the opportunity to show you the true Royal Lahaina experience. Mahalo Tara
Lue lisää
Vaimoni ja minä menimme Mauiin päästäksemme todellisuudesta 5 päivän ajan. Se oli meidän 1 kadun vuosipäivä ja meillä ei koskaan ollut kuherruskuukautta. Elämme 120 000 yhdistettyä tuloa. Vietimme Royal Lahaina 3 yötä Oceanfront mökki.

Lomakeskuksessa oli kaikki olennaiset: rant
Lue lisää
Vastaajana HHR_CustomerService, Customer Satisfaction Specialist, Royal Lahaina Resort
Vastattu 6.8.2018
Aloha Thank you for sharing your experience with us on TripAdvisor. We appreciate your comments and feedback, and we are sorry to read about your interaction with the concierge staff. We have shared your review with our leadership team to address this and you have said we want all of guest encounters from the concierge to the valet to a pleasant experience as this reflects our resort. We are delighted to see you did enjoy your stay here with us from the great location to the great views. We would love to welcome you for another vacation stay again in the future. Mahalo and warmest aloha, Tara
Lue lisää
+1
Parasta tästä lomakeskuksesta on ystävällinen henkilökunta. Saapuessamme kaikki olivat niin huomaavainen ja mukava. Ensimmäisenä iltana osallistui kaunis cocktail-hetki hotellin asiakkaille, jotka juhlivat juhlia tai häämatkaa. Concierge Maria oli niin ihana ja isännöi tätä ikimu
Lue lisää
Vastaajana HHR_CustomerService, Customer Satisfaction Specialist, Royal Lahaina Resort
Vastattu 6.8.2018
Aloha Thank you for your review of our resort on TripAdvisor. We are delighted to see you enjoyed your stay here with us and we have to agree with you our staff is what makes our resort even better. We thank you for your recognition of Maria, Jeff , Ellen and Chicko we are very lucky to have such amazing staff like them on our team. We appreciate your suggestions for housekeeping and we will be sure to share your review with our leadership team. We look forward to welcoming you again soon for your next vacation. Mahalo Tara
Lue lisää
Edellinen
Albumiluokat
Kaikki valokuvatMatkailijaHuoneet ja sviititUima-allas ja rantaRuokailu Perhe- ja leikkialueetBusiness center ja tapahtumatilat
Edellinen
We have a deluxe ocean view room and I noticed it has a mini fridge, but I would like a room with a small kitchen. Is it an upgrade to get an ocean front studio?
Aloha Yes an oceanfront studio would be an upgrade with a kitchen. You may contact us to see availability for your travel dates. Mahalo Tara
0 ääntä
Näytä kaikki vastaukset
Hi! We are booked at this hotel in December. It's our first time to Hawaii. Was it always easy to find parking? If you did any excursions can you tell us your favourite?? Good places to eat in that area as well? Thanks!!
Aloha We are excited to have you arriving with us in December. We do have parking and plenty of spaces. Many travelers have given solid advice on exploring and activities. We look forward to welcoming you. Mahalo Tara
1 ääni
Näytä kaikki vastaukset
年末年始をマウイのロイヤルラハイナで、その後ホノルルに移る予定です。マウイならではのおススメの過ごし方があったら教えて下さい。また、ルアウショーは、いかがでしょうか。
Can you get snorkeling equipment here or close by?
Yes, they do rental snorkel equipment
0 ääntä
Näytä kaikki vastaukset
I was just wondering do the hotel ever offer breakfast free. That would be nice.
Aloha We do offer packages that include breakfast such as our car breakfast parking package. Mahalo
0 ääntä
Näytä kaikki vastaukset
Edellinen
EdellinenSeuraava
11
Onko tämä yrityksesi TripAdvisor-profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Ota profiili haltuun