Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Arviot ja arvostelut

Ginza: Japanilainen – sijalla 8/1 000
Ginza: Ravintolat – sijalla 11/2 358
Erinomainen kohde -sertifikaattiVoittaja 2016 - 2018
ARVIOT
Ruoka
Palvelu
Hinta-laatusuhde
Tunnelma

Tiedot

KEITTIÖT
Japanilainen
Erikoisruokavaliot
Sopii kasvissyöjille, Vegaaniruokavaihtoehtoja
Ateriat
Lounas, Päivällinen
Näytä kaikki tiedot
ateriat, ominaisuudet

Sijainti ja yhteystiedot

Ginza, Nihonbashi (Tokio)
0,1 km kohteesta Ginza
Paranna profiilia
Arvostelut (244)
Suodata arvosteluja
17 tulosta
Matkailijoiden arvio
12
4
0
0
1
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
12
4
0
0
1
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 15. tammikuuta 2020

Ravintola kesti maineensa. Olimme onnekkaita, että meillä oli ilo istua tiskillä mestarin kanssa itse ruorissa. Jokainen tempurapala oli fantastinen, vaikka sanoisin, että kuuluisa bataatti, joka tilattiin lisäosaksi, ei ollut niin mielenrauhaa kuin odotettiin. Annos bataattia oli myös melko runsas, koska tilaamani 1 annos meille neljälle...osoittautui edelleen melko paljon. Pitäisikö tilata porkkanan, koska se näytti uskomattomalta, mutta siihen mennessä olin liian täynnä: -) Varaus tehtiin helposti hotelli-concierge-palvelun kautta noin kuukautta ennen. Kaiken kaikkiaan ajattelin suosivan Fukamachia vähän enemmän, mutta se on vain henkilökohtainen asia, joka ei heikennä täällä olevaa erinomaista tempuraa!Lisää

Käyntipäivä: joulukuu 2019
Arvosteltu 13. joulukuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Meillä oli herkullinen ateria. Tilaamalla keskellä illallisen olisi pitänyt tilata ensimmäinen les-ruoalla. Taikina oli kevyt. Palvelu ystävällinen.

Käyntipäivä: marraskuu 2019
Arvosteltu 3. elokuuta 2019

Johdonmukaisesti yksi parhaimmista aterioista Tokiossa. Ainoa negatiivinen asia on se, että se pilaa tempuran muissa paikoissa. Ehkä tilaat pienemmän omakaseen, koska olimme täynnä ennen lopullista autiomaa!

Käyntipäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 8. heinäkuuta 2019

Jos pidät tempurasta, tämä on maailman paras! ! ! Maku, mitä kokki haluaa ja tulee olemaan paras.

Käyntipäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 27. toukokuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Se oli vain viime hetken varaus, ja olimme onnekkaita, kun olemme tehneet tälle tunnetulle restuarantille julkkis-kokin suosituksen (ja tilasimme ylimääräisiä kuuluisia kohteita, kuten uni tempura, joka oli mahtavaa. Jopa Obamada joutui antamaan sille huomaamatta, koska omistaja - kokki viritti Abe: n pyynnön sulkea Yhdysvaltain presidentin...vierailun illallinen). Aina helppo valmistaa, mutta erittäin vaikeasti erinomaista keittiönä, meidän valikoima -valikko alkoi suurilla elävillä katkarapuilla öljypaperia varten 10 minuutin kuluessa. Kuinka vaikeaa on suojella tempura-katkarapuja muualla! Paholaisen puolestapuhujaa pelatessaan, jos ei ollut vakuuttunut siitä, kuinka hyvä Kondon tempura oli "nopean" katkarapun kanssa, heidän makean perunan tempuraansa (myös ylimääräinen tilaus sarjaan meun) pitäisi tehdä oikeudenmukainen - syödä yli 40 minuuttia poikkileikkaus 8 cm leveästä juurivihanneksesta. Kaikki erilaiset kalat olivat suuria - kultainen ruskea ja kostea, mutta ei koskaan öljyisiä - ja samoin myös vihannekset, mukaan lukien vauvan sipuli. Merkittävin ruokalaji oli inkivääri kukka. Koskaan ei ollut tätä ennen, mikä antaa inkiväärille maun ilman sen mausteisuutta. Se oli hyvin perinteinen tempurakeittiö, ei mitään hienoa. Rajoitettu valikoima alkoholijuomia ja vain palvelevat talon vuoksi joko kuumaa tai kylmää. Olut ehkä (kuten aina ollut) on paras juoma tempuraa varten.Lisää

Käyntipäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 20. toukokuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Kuulin ensimmäistä kertaa Tempura Kondosta japanilaisen tyylin alkuperäisen Netflix-sarjan. Kun olin perehtynyt syömisen tempuran etikettiin ja lukemiseen, päätin antaa tämän paikan kokeilla. Olen niin iloinen, että tein! Se oli miellyttävä istua laskurilla ja katseli kokki Kondoa valmistelemaan erilaisia tempuran lajikkeita. Ruoka oli aivan herkullista ja...henkilökunta oli erittäin ystävällinen. Suosittelen tätä paikkaa, jos olet Tokiossa!Lisää

Käyntipäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 7. toukokuuta 2019

Juhli mieheni syntymäpäivää herkullisella aterialla Kondossa. Olemme varanneet kuukausia etukäteen hotellin concierge-palvelumme kanssa ja olimme tyytyväisiä työtasoillemme - mielestäni puolet hauskanpidosta oli katsella heitä kokki ja työskennellä tiskin takana, joten en suosittele istumaan johonkin takahuoneesta. Täysin rakasti katkarapuja, rapeat katkarapuja, parsaa, sipulia ja paljon muuta....Lisäsimme uni: ssa shiso - herkullisia - ja niiden erikoisperunaa, joka oli kypsennetty yli 30 minuuttia. . . se oli hyvin maukasta, mutta siihen aikaan, kun se saapui, olimme aivan täynnä! Nautimme todella tämän illallisen, se oli uskomattoman erilainen kuin mitä meillä on kotona Los Angelesissa.Lisää

Käyntipäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 24. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

koska ainoat länsimaalaiset tuossa huoneessa istuivat, se oli mielenkiintoista. mutta hämmästyttävää hänen tekniikkansa jyrsiä proteiini tai vihannes jauhoja ja sitten tempura taikina eikä pala yli keitetyt koko yön. Olin lukenut, että hän vaihtaa öljyä 30 minuutin välein ja hänen on pitänyt vaihtaa öljyä kolme kertaa,...mutta hän käytti 2 rondeausia. oliko se kustannusten arvoinen? kyllä ​​se oli kokemus kokeilla jotain niin suurta, että se oli sen arvoista. muille yrittää vierailla, varmista, että saat erityisiä ohjeita. se on pieni sivukadulla 9. kerroksessa, olin alun perin lukenut 7. kerroksen ja otit tämän pienen hissiin ja ovet avautuvat ja sanot "löysin sen". Hänen merkkinsä on japanilaisella käsinkirjoituksella rohkeiden kirjainten sijaan.Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 30. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Yläkerrassa Ginzan toimistorakennuksessa tämä pieni tempura-ravintola on yksi parhaista tempura-paikoista, joita yritimme Tokiossa. Täytyy yrittää: Valkoista syöttiä, Uni, Valkoinen parsa ja Bataatti.

Käyntipäivä: toukokuu 2017
Arvosteltu 16. heinäkuuta 2018

Tuli Tempura Kondo lounaalle (meillä oli varaus). Vihainen ja minä kohtasivat jokaisen kiinteän tyylin valikot (Sumire minulle ja Tsubaki hänelle sekä hieman bataattia, jota heidät tunnetaan). Istui baarissa, kun kokit tempura'd: katkaravut, kala, ankerias, parsa, okra, baby maissi, munakoiso ja lotus root. Päädyin suolakurkkuihin, miso-keittoon...ja riisiin, kun hänellä oli suolakurkkua ja katkarapuja ja riisikastiketta. Erittäin mukava!Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2017
Näytä lisää arvosteluja
Parhaat lähistöllä
Lähistön parhaat hotellitKatso kaikki
Hyatt Centric Ginza Tokyo
408 arvostelua
0,1 km:n päässä
Ginza Bellevue Hotel
65 arvostelua
0,18 km:n päässä
The Gate Hotel Tokyo by Hulic
156 arvostelua
0,23 km:n päässä
Hotel Gracery Ginza
598 arvostelua
0,24 km:n päässä
Lähistön parhaat ravintolatKatso kaikki
Ginza Seamon
166 arvostelua
0 km:n päässä
Pierre Marcolini Ginza Honten
76 arvostelua
0,02 km:n päässä
New Torigin
47 arvostelua
0,02 km:n päässä
Lähistön parhaat nähtävyydetKatso kaikki
Ginza Maison Hermes Le Forum
12 arvostelua
0,08 km:n päässä
Ginza Willow Festival
21 arvostelua
0,1 km:n päässä
Galerie Nichido
7 arvostelua
0,09 km:n päässä
Takuboku Ishikawa Poetry Monument
15 arvostelua
0,08 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Tempura Kondo henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet
Onko tämä yrityksesi profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.
Ota maksuton profiili haltuun