Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fish Curry Rice

Otettu haltuun
Tee pöytävaraus

Arviot ja arvostelut

Pune: Intialainen – sijalla 47/1 118
Pune: Ravintolat – sijalla 66/4 207
Erinomainen kohde -sertifikaattiVoittaja 2017, 2019
ARVIOT
Ruoka
Palvelu
Hinta-laatusuhde
Tunnelma

Tiedot

KEITTIÖT
Intialainen, Meren antimet, Aasialainen
Erikoisruokavaliot
Sopii kasvissyöjille
Ateriat
Lounas, Päivällinen, Auki myöhään
Näytä kaikki tiedot
ateriat, ominaisuudet

Sijainti ja yhteystiedot

Paranna profiilia
Arvostelut (216)
Suodata arvosteluja
26 tulosta
Matkailijoiden arvio
16
6
3
1
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
16
6
3
1
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 27. helmikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Meren antimien ystäville, etenkin Goan tai Konkani, tämä on ihana pieni ravintola. Sisustus on maltillinen - ei mitään hienoa. Mutta siisti ja puhdas paikka. Ruoka on aito. Osittain Goasta, osittain Karwarista. Tarjolla on erilaisia erilaisia aterioita sekä Ala Carte -ruokia. Thali oli runsas. Tilasimme yhden...paistetun Bangdan (makrilli) kanssa ja toisen paistetun pomfretin kanssa, Tiwal aloittaa aterian, jota seuraa Thali kolmella chapatisella - kahdella currilla Goan- ja Karwar-tyyliin - paistettu kala, suka (kuivattu kala) sol kadhi chutney ja suolakurkku. Erittäin runsas leviäminen. Ruoka oli todella herkullista. .Lisää

Käyntipäivä: helmikuu 2020
Arvosteltu 23. joulukuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Paikallisuudet meriruoka-Thalisissa, joista on saatavana erilaisia yhdistelmiä. Lautasille tarjoillaan rajoitettu määrä ruokia, mutta määrää on melko paljon. Erityinen Thalis voidaan jakaa helposti kahdelle. Tyypillisessä thalissa olisi paistettu kala, kala curry tai kaksi, kuivattu katkarapu ruokalaji ja sol kadhi. Jälkimmäinen on makea ja kirpeä juoma, joka...on valmistettu Kokumista mausteisten kalavalmisteiden tasapainottamiseksi. Mukana on chutney ja rotis, bhakris ja riisi. Maustetaso on korkeammalla puolella ja keittiö on Maharashtran, Goan ja Mangaloren rannikkoherkkua. Meillä oli hauskaa, vaikka vatsamme olivat tulessa.Lisää

Käyntipäivä: joulukuu 2019
Arvosteltu 18. joulukuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Tunnettu tämä paikka siitä lähtien, kun he aloittivat ABC: stä. Ollut monta vuotta. Edelliset kokit olivat mahtavia. Mutta nyt maku on kadonnut. Kala on edelleen tuoretta, mutta masala on ylikuormitettu ja kaikki ruokia maistuvat samalla tavalla. Tuo takaisin omaperäisyys kiitos

Käyntipäivä: joulukuu 2019
Arvosteltu 30. marraskuuta 2019

Meillä oli paistettu kala kahta tapaa, molemmat olivat maukkaita ja meheviä, ja katkarapuja, jotka oli keitetty täydellisyyteen. Kiitos loistavasta lounasta.

Käyntipäivä: marraskuu 2019
Arvosteltu 27. elokuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Jos haluat nähdä kulttuurisen puneri-väkijoukon kasaan niin paljon ymmärrettäviä mereneläviä, tämä on tämä paikka. Ravintolan sisäänkäynti herättää muistot vanhoista teatterijärjestyksistä, joita tapahtui Punussa ja jotka olivat karkaistuja osumia. Tämä johtuu siitä, että siihen veljekseen kuuluva omistaja on verrannut todellisen puneriyleisön maut ja tiesi, että todellinen...tapa voittaa puneri-sydän on hänen vatsansa kautta. Entä parempi kuin kala. Pomfretia, surmaiita tai katkarapuja sankaroiva thali sekä kulho kuorihelmiä ja namia solkadia vie sinut syvälle valtameren pohjalle. Tuore, kuuma ja me tarjoillaan voi syödä sydämesi sisältöä. Kokeile mandeli, jos olet kova ja kookospohjainen kastike ja riisi lisäävät sen mausteen. Täytyy käydä.Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2019
Arvosteltu 22. elokuuta 2019

Herkullinen Bangda-paistinpanos aloittelijoille sai meidät menemään ja etsimään esipuhetta lisää tulemaan, emmekä olleet pettyneitä. Perunassa, kookospähkinäkeitossa keitetyt katkaravut olivat niin erittäin herkullisia, ja samoin kuin pomfret-curry riisillä. Myös Jawar Bhakri - intialainen leipä tehtiin erittäin hyvin. Pyöristimme suuren aterian tyypillisellä lehmänmaidosta valmistetulla maharastrianmakeisella nimeltä Kharvas....Ja se oli myös hämmästyttävää. Ajattelin aterian olevan arvokasta, mutta päivän päätteeksi se oli sen arvoista.Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2019
Arvosteltu 16. heinäkuuta 2018

Kala Curry Rice! Se tuntuu etuoikeutettuna, kun suosikkiravintolasi kutsuu sinut ilmaisen aterian yli. Olen ollut vierailulla FCR: ssä jo pitkään. FCR palvelee yksi parhaista merenelävistä Pune. Oikeustieteiden korkeakoulujen pihapiirissä on noin 40 paikkakapasiteetti. Tämän paikan tunnelma on yksinkertainen ja tyylikäs; Keittiö on avoin ja näkyvä...kaikille ja siinä on korkeimmat hygieniavaatimukset. FCR: llä on ainutlaatuinen käsitys siitä, että kaikki uudet asiakkaat tarjoavat FCR: ssa valmistettavien curryjen maisteluvyöhykkeen, ja heidän mieltymyksensä mukaan tällainen tai a la carte -valikko valmistetaan kyseisessä erityisessä kastikkeessa. Tämä on jotain, jota ei yleensä näe ja auttaa vieraita nauttimaan ruoasta, koska he ovat hyvin tietoisia siitä, mitä heille annetaan, ennen kuin he todella alkavat ateriansa.   Yritin valikosta uusia ja vanhoja ruokia.   JiriMira Kadhi: Keraaminen kadhi, joka oli valmistettu karvaamalla jeeran jauheen, pippurin, currylehdet ja sinapinsiemeniä, oli ainutlaatuinen ja hyvä maku. Maku oli erinomainen.   Kismur Papad: Masala papaatin fuusio mereneläviä. Paistettua papaa, Sukatin päällä, juuri raastettu kookospähkinä ja sipulit maustetulla vihjeellä oli hyvin toteutettu. Papa oli rapea ja kastelu oli kosteaa, mikä teki tämän suun kasteluun. Se oli valmis pian. #Erittäin suositeltavaa Mix Kachaya: Kachrya tunnetaan myös nimellä kasvispihdit tai fritters. Banaani, peruna, Brinjal-fritters valmistettu ohut rawa pinnoite oli paras olla monsoon kausi. Se ei ollut öljyinen, rapea ulkona ja pehmeä sisältä. En ole nähnyt monia ravintoloita, jotka tarjoavat tätä ruokalajia työhön, mutta luottavat minuun niistä, joita tarjoillaan FCR: ssä, ovat poikkeuksellisia. #Täytyy olla Käpyjä Aloo Wadi: Aloo wadi (Colocasia leaf ja besan fritters) on erittäin suosittu maharashtrain-ruokalaji ja yksi suosikkini. Kun kuulin katkaravun aloo wadi olin todella hämmästynyt miten tämä lautasen maku ja yllätyksekseni se oli mieli puhaltaa. Jauhettuja katkarapuja, jotka oli marinoitu keskipitkillä mausteisella masalla sipulilla, täytettiin Colocasia-lehtiin, joka on tavallisesti täytetty ilman taikinaa tavanomaisessa valmistuksessa ja sitten syväpuristettu. Se oli rapea ulkona ja pehmeä sisällä, todella taivaallinen makuun. @Erittäin suositeltavaa Katkaravut Thali: Katkaravut Rawa Fry, Surmai Curry (Goan Style), Bangada Kala Curry (Karwar Style), Chapati / Tandalachi Bhakri, höyrytetty riisi, Solkadh, katkaravut Masala. Kuivatut katkaravut olivat keskikokoisia katkarapuja, joissa oli rawa-pinnoitetta, joka oli matala paistettua ja tehtyä siististi, surmai curryn keskikokoiset katkaravut olivat keskipitkän paksuista curryta ja oli keskipitkistä, bangda (makrilli) curry valmistettiin karwar-tyyliin joka oli vähän mausteinen ja tangy, bangada-curry oli hieman mausteinen trifalin käytön vuoksi. Solkadhi valmistui talon sisällä ja oli hyvä maku. Vihreä chutney, punainen chutney, joka toimii oletuksena kaikissa thalisissa, on erinomainen maku. Olen kokeillut aikaisemmin ja tehnyt täydellisyyttä.   Kaiken kaikkiaan: palvelu oli nopeaa. FCR on ehdottomasti minun suositeltavissa paikkalistani kalastukseen. Hinnoittelu on kiinteä sekä Law College- että Baner-myyntipisteissä, ja se tehdään merenelävien saaliiden keskimääräisten hintojen perusteella. FCR: n johto uskoo, että se ei nosta hintojaan vain kalan hintojen kausivaihteluista johtuen ja on sama heinäkuusta 2017 lähtien. Korkealaatuista ruokaa erinomaisella tunnelilla ja nopealla palvelulla on mitä FCR tunnetaan jo 9 vuotta ja olen iloinen nähdessäni, että ne ovat jatkuvasti yhtä hyvin.Lisää

Käyntipäivä: kesäkuu 2018
Arvosteltu 13. heinäkuuta 2018

Todella todella suuria toiveita 3 meistä hyppäsi Lounas kala Curry Rice. Koska Bengali on rakkaus kalaa voi viedä meidät Pohjois-napa etelään napa. Joten matkustimme 45 minuuttia päästä tänne. Paikka oli täynnä, mutta meillä oli onni saada istua nopeasti, koska ei ollut paljon odottelua. Melko pieni...paikka, jossa on avokeittiö. Paikka oli siisti ja puhdas ja voimme helposti nähdä ruoan, joka on keitetty. Keittiö taas oli puhdas ja hyvässä kunnossa. Kun tiedämme, että ei ollut bhakri, tilasimme Fish thali ja combo thali 2: lle. Fish thali oli pomfret paista. Kalafry on täällä paikalla. Pidin siitä, että rava päällystetty rapea crunch ja kuuma perunoita. Pomfret oli tuore ja kauniisti valmistettu. Kala-Thali oli myös katkarapuja curry, valmistettu malvani tyyliin. Melko keskinkertainen ja kala-curry, basa, jälleen keskimääräinen valmiste. Olisin halunnut hieman enemmän paistoa näistä kahdesta valmisteesta. Combolla oli myös samat kala-curry ja mukana olevat sivut ja lisäys lampaanliha-sukkasta. Lampaanliha oli hyvin kypsennetty, mutta taas maustetta puuttui. Palvelu per thali riittää henkilölle. Vaikka curry oli keskimäärin, rakastimme Fish Fry palveli. Ja rakastaisitte taas vierailun vain perunoita varten. Hinnat ovat hieman enemmän, mutta rakkautta kalaa ja tuoretta ruokaa voi käydä. Haluan ehdottomasti suositella tätä paikkaa Fish Frylle.Lisää

Käyntipäivä: maaliskuu 2018
Arvosteltu 1. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Kalaharrastajana olen aina ollut vaikea löytää paikkaa, joka palvelee jotain aitoa malvani ruokaa Pune. Hyvin tämän vierailun jälkeen haluaisin jakaa hämmästyttävän kokemuksen täällä. Puhuttaessa tunnelmasta se on mukava viihtyisä paikka, jossa on teema Marathi-draamasta, koska omistaja itse on mukana! Palvelu on nopea ja henkilökunta kohteli...meitä suurta vieraanvaraisuutta. Tival: Se oli tervetullut juoma, jota meillä oli. Se oli kiva pistävä makamaku kokam. Vaikka makea booli siihen. Se varmasti kopioi ravintolan sairaalaan. Kismur papad: Tämä oli melko ainutlaatuinen. Se oli herkullinen märkä sukat paladin papuille. Sukat oli mausteinen ja koristeltu kastikkeella. Thecha bombil fry: Tämä oli jotain erilaista kuin tavallisesti ravintolat tarjoavat. Kala oli täytetty mukavalla mausteisella teekalla. Kalat olivat hyvin keitettyjä ja niissä oli rapea rapea päällystys (rawa). Thecha-yhdistelmä kaloilla meni todella hyvin. Mixed kachrya: Kuten nimestä käy ilmi, nämä olivat ohuita viipaleita perunasta, munakoisosta, banaanista, kurpasta, joka oli hyvin keitetty ja jolla oli rawa herkullinen rapea päällyste. Kanda kachrya: Tämä oli yksi suosikkini täällä. Sipuli oli mukala marinaatio masala ja sipuli päällystettiin rawa rapealla pinnoitteella. Rapea päällyste ja mehukas sipuli veivät sen seuraavalle tasolle. Surmai: Nämä olivat kaksi suurta kalaa. Kaloilla oli rawa herkullinen päällyste. Kala oli hyvin keitetty ja oli pehmeä sisäpuolella, jossa oli rapea päällyste. Määrä on tyydyttävä. Katkaravut aluwadi: Tämä oli klassinen alu wadi, mutta meillä on kierre i. e heillä on täytetty joitakin herkullisia kapeita katkarapuja keskellä. Katkaravut täytteet olivat herkullisia ja mausteisia. Yhdistelmä Alu Wadi & katkarapuja oli mielessä puhaltaa. #erittäin suositeltavaa Currys Jarmira kadhi: Kadhi oli kookospähkinäpohjainen eikä se ollut liian paksu, mutta siinä oli kermainen tekstuuri miri kanssa. Katkaravut curry: Se oli kookosmaidon pohja vaikka oli mausteinen ja oli maku katkaravut. Se oli mukava kermainen rakenne ja oli paksu suhteellisen. Joitakin muita curries, jotka yritin oli broilerin curry, lampaankuperia curry, pompfret curry, surmai curry, bangda curry. Josta tykkäsin kanaa, lampaan & surmai curries eniten. Crab masala: Crab masala oli mukava ja mausteinen. Se oli runsaasti rapuja siinä, joka oli hyvin keitetty. Katkarapu masala: Tämä oli yksi suosikkini. Masala oli kauniin maku katkaravut ja oli mausteinen ja oli täydellinen rakenne. Katkaravun määrä oli tyydyttävä ja katkaravut olivat hyvin keitettyjä. Tisrya masala: Se oli meri-kuoret lihaksen siinä, joka oli hyvin keitetty ja masala oli mukava ja mausteinen. thali Erityiset kalat: Tämä tämä riittää henkilölle ja se sisältää:  1) Kalafilee  2) Kala-curry  3) Katkarapuja sukka  4) Solkadhi  5) Jirmira kadhi wati  6) Chapati / bhakri  7) Riisi Kaikki sen komponentit olivat jopa merkkiin asti. Rakastin kalafileitä, joissa me kokeilimme katkarapuja, jotka olivat vähemmän rasvaisia, mutta katkaravut olivat rapeita päällysteitä eräiden hyvin keitettyjen katkarapujen kanssa. Jirmira kadhi voittaa sydämemme se oli jotain vaikuttavaa, se oli lievä ja oli kookosmaitopohja. Tisrya thali: Se oli tisrya masala, jolla oli meriekkoja ja myös rawa paistettua pompfret, Solkadhi, kismur, bangda curry, tandalachi bhakriLisää

Käyntipäivä: kesäkuu 2018
Arvosteltu 27. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Jos etsit aitoa maharashtruksen kalaravintolaa työhön, silloin se on. Fish curry riisi on ravintola kuin on valtava valikoima mereneläviä, joista osa resepteistä on löytänyt niitä. Ruoat, joita he palvelevat, perustuvat pääasiassa maharashtran rannikkovyöhykkeeseen. Kaikissa astioissa käytetyissä mausteissa on mahtava maku. Kaikkien ruokien hinnat tässä ravintolassa...ovat hieman korkeammalla puolella, mutta ruoka, jota saamme täällä, on täysin sen arvoista. Täällä kokeilin erilaisia ​​ruokia ja rakastin kaikkia ruokia. Tival: kokamiperusjuoma, jolla oli korkea valkosipuli. Se tehdään käyttämällä kuivattua kokamia. Tival annettiin meille tervetulleeksi. Sen jälkeen maku oli hieman makea ja hapan. Mix Kachrya: Kachrya tarkoittaa pieniä paistettuja lastuja pääasiassa peruna tai munakoiso. Tämä sekoitus kachrya valmistettiin peruna, munakoiso, kurpitsa ja banaani. . Pinnoite oli hyvin rapea. Tämän kachryan maku oli valtavan kaunista. Sipuli Kachrya: Nämä ovat samat pelimerkit kuin edellä, mutta sen maku oli hyvin erilainen kuin muut, koska sipulia käytettiin perunan sijasta. Sipuli maku oli hyvin hallitseva ja rakastin sitä eniten. Kismur Papad: Kismur on erittäin kuuluisa vuohi, jota kutsutaan myös nimellä sukat / kuivatut katkaravut. Kismur valmistetaan keittämällä kuivattuja katkarapuja sipulikannalla ja lisäämällä mausteita. Kismur oli hieman rapea ja mausteinen. Kismur oli päällystetty pappadin kanssa hienonnettu kookospähkinä. Bombil Thecha Fry: Bombil on eräänlainen kala, joka tunnetaan myös nimellä bo Bombay Duck. Tämä bombil oli täytetty thecha ja sitten matala paistettua. Bombilissa muodostunut päällys oli hyvin ohutta ja rapeaa. Katkaravut Alu (???) Wadi: Alu on vihreä lehtevä vihannes. Tämä alu oli täynnä hienonnettuja katkarapuja ja lisätty mausteita. Sitten tämä koko alu-wadi on paistettua. Syvän rypytyksen ansiosta muodostui ohut ja rapea päällyste wadin uloimmalle alueelle. Sen maku oli perimmäinen ja lempeä. Ensimmäinen kokemukseni oli kokeilla niin ainutlaatuista ruokaa. Surmai Fry: Surmai tunnetaan myös nimellä king makrilli. Tämä kala on suosikkikaluni, koska sitä on helppo valmistaa ja helposti syödä. Ravintolassa tarjoama surmaali on erittäin valtava. Omistaja opetti meille tunnustamaan, että kala on tuore tai ei. Tämän kalan maku oli erittäin mehukas ja herkullinen. Se ei ollut myöskään liian rasvainen. Katkarapu masala, Crab masala ja Tisrya masala: Nämä ovat kolme tärkeintä ruoka-aineistoa, jotka näkyvät Googlen keittiössä. Katkaravut masala oli hyvin maku, jolla oli vahva tuoksu ja maku katkaravusta. Masala, jossa katkaravut keitettiin, oli erittäin sielu tyydyttävä. Crab masalaa valmistetaan keittämällä punaisia ​​rapuja joissakin mehukas, mausteinen ja paksu sipuli sipulia ja joitakin mausteita. Tisrya masala oli kaikkien ruokien parasta ruokaa. Tisrya tunnetaan myös puristimena, jonka puristimen liha on hyvin kypsennetty ja kastike, jossa tisrya keitettiin, oli voimakas, kalamainen sormus, jota eniten rakastin. Omistaja paljasti meille useita erillisten curryn näytteitä. Näitä curryssa ovat katkaravut, Pomfret, lampaanliha, lampaanliha, Bangda ja Surmai. Kaikki curryn oli hyvin tuntuva. Bangda-curry oli hieman erilainen kuin tavallinen bangda-curry, jota teemme talossamme, koska ne lisäävät trifalia tässä bangda-curryssa, mikä vahvistaa sen makua. Erityinen kana thali: Tähän kuuluu: - Tandalachi bhakri Kismur Bangda curry Kana curry Jirmiryachi kadhi Solkadhi Paistetut katkaravut Surmai curry Höyrytetty riisi Tisrya Thali: Tämä thali sisältää: Tandalachi bhakri Kismur Solkadhi Bangda curry Tisrya masala Pomfret paistaa Höyrytetty riisi Molemmat Thali olivat erittäin tyytyväisiä ja erittäin maukkaita. Kala oli täysin keitetty ja yllättävän kana oli myös erittäin vaikuttava.Lisää

Käyntipäivä: kesäkuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Parhaat lähistöllä
Lähistön parhaat hotellitKatso kaikki
Collection O 30100 Deccan 8 Shivajinagar
232 arvostelua
0,25 km:n päässä
Collection O 15420 Shivajii Nagar
44 arvostelua
0,62 km:n päässä
Hotel Raviraj Pune
77 arvostelua
0,63 km:n päässä
Prabhat Lodge
6 arvostelua
0,79 km:n päässä
Lähistön parhaat ravintolatKatso kaikki
German Bakery Wunderbar
127 arvostelua
0,28 km:n päässä
Krishna Dining Hall
66 arvostelua
0,49 km:n päässä
Kollage Food Court
31 arvostelua
0,28 km:n päässä
Lähistön parhaat nähtävyydetKatso kaikki
Chaturshrungi Temple
584 arvostelua
1,58 km:n päässä
Radhika Bhalerao
7 arvostelua
0,72 km:n päässä
Kamla Nehru Park
46 arvostelua
0,71 km:n päässä
Sgs Mall
128 arvostelua
0,88 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Fish Curry Rice henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet
Onko tämä yrityksesi profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.
Ota maksuton profiili haltuun