Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ultraviolet by Paul Pairet

Shanghai: Ravintolat – sijalla 5/16 535

Arviot ja arvostelut

Shanghai, Kiina: Ravintolat – sijalla 5/16 535
Erinomainen kohde -sertifikaattiVoittaja 2015 - 2018
ARVIOT
Ruoka
Palvelu
Hinta-laatusuhde
Tunnelma

Tiedot

HINTALUOKKA
590 $ - 885 $
KEITTIÖT
Eurooppalainen, Moderni
Ateriat
Päivällinen

Sijainti ja yhteystiedot

Arvostelut (202)
Suodata arvosteluja
10 tulosta
Matkailijoiden arvio
9
0
0
1
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
9
0
0
1
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/10 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 27. elokuuta 2018

Otti vaimoni sinne juhlintaan. Ruoka oli kunnossa, mutta korkeintaan Michelinin 1 tähden standardi. Säästävä armo oli aistien herkkuja valojen, äänten ja hajujen kannalta. Kuitenkin se laski, kun se maistui! Soita meille perinteisiksi, mutta maku meille on tärkein, mitä tämä ravintola ei tuottanut. Olimme olleet Michelinin...3 tähden ravintoloissa ympäri maailmaa, ja me jätimme itsellesi hämmentyneitä Ultravioletin 3-tähdet. Itse asiassa tämä oli 2. pettymys Amberin jälkeen Hongkongissa.Lisää

Käyntipäivä: joulukuu 2017
MMB-UV, Manager yrityksessä Ultraviolet by Paul Pairet vastasi tähän arvosteluunVastattu 29. elokuuta 2018
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 2. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Ota toinen kiinnitys. Vain mennä. Amazing teatteri ruokaa. Odota pahoinpitelyä kaikista aisteistasi. Varaa paljon kauas - tai soita ja katso, jos sinulla voi olla onnekas päivän

Käyntipäivä: syyskuu 2017
Arvosteltu 15. toukokuuta 2018

Paras ateria elämässäni. Mitään muita ravintoloita ei voi verrata kokemukseen, joka minulla oli ultraviolettisäteilyssä, kokonaan omassa liigassaan. Ruoka on jumalallista. Viini pariskunta tahraton. Ympäristö on mielessä puhumassa. Äänet, musiikki jopa tuoksu on kaikkea suunnittelua ruokia varten. Illallinen on peitossa mysteerissä ja jännityksessä, kaikki ruokailijat odottavat...parasta ja Paul Pairet ylittää kaikki odotukset. se ei ole ateria, se on kokemus! ! !Lisää

Käyntipäivä: toukokuu 2018
Arvosteltu 24. huhtikuuta 2018

tämä oli toinen vierailu ultraviolettina. meillä oli menu uvb viime kerralla ja olimme innoissaan nauttimaan uvc tällä kertaa. kokemus oli jälleen erinomainen. täysin erilainen viimeiseen aikaan verrattuna. niin ehdottomasti kannattaa tehdä kaikki valikot ainakin kerran. oli paljon hauskaa muiden vieraiden ja koko henkilökunnan kanssa, mukaan...lukien paul pairet. innolla palaa!Lisää

Käyntipäivä: huhtikuu 2018
Arvosteltu 6. huhtikuuta 2018

Minulla on unelma päivällisestä Paul Pairetin kanssa, joka on kulinaarisen taiteen ja tieteen genius. Ultravioletti on äärimmäinen ruokailukokemus, jota odotan innolla. Kävin herra ja rouva Bund useita kertoja. Mutta se on toinen erinomainen ravintola. Shanghai on ravintoloiden kaupunki. Yhä useammat laadukkaat ravintolat avautuvat vuosittain. Mutta...mitä enemmän luin Paul Pairet ja Ultraviolet. Vau! En vain voi odottaa enää. Hän oli aikaisemmin Jade 36: ssa. Olin siellä myös. Niin monta yötä. Mutta emme koskaan tavannut. Se on melko aika sitten. Nyt hän ei ole vain Paul Pairet. Hän on Super-merkki Shanghaissa. No, lasken illan Paul Pairetin kanssa. Näkemiin!Lisää

Käyntipäivä: maaliskuu 2018
Arvosteltu 20. maaliskuuta 2018

Mikä loistava paikka! ! Kaikki täytyy mennä tänne. Menen taas pian. Terveisiä Amsterdamista, näet pian.

Käyntipäivä: marraskuu 2017
Arvosteltu 3. maaliskuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Sensational 22 course "UV - A" -valikko, johon on yhdistetty merkittäviä juomia, mukaan lukien upeat ja epätavalliset arvostusviinit (1992 Chateaux Musar ja 2007 Grange - jälkimmäinen toiminut uskomattoman hyvin wagyu-naudanlihalla). Ultravioletti on elokuvamaista, on utelias pirteä ja liikkuva, aina odottamaton ja joskus arka, ja taiteelliset...tulkinnat ja esitykset yhdistyvät saumattomasti ensisijaiseen kohdepisteeseen - upea ja täysin keitetty ruoka. Ultravioletin illallinen on vertaansa vailla oleva tapahtuma, jota on melko vaikea kuvata riittävästi sanoin. Parasta kaikesta huolimatta isännät ja henkilökunta varmistavat, että se on todella, todella röyhkeä ja hauska kokemus. Tämä on tärkeää - monet high end -ravintolat voivat ottaa itsensä ja heidän ruoansa erittäin vakavasti - joskus siihen pisteeseen asti, että koko kokemus tulee vähän yllään. Ei UV! Muutamia muita kohtia. Älä ole myöhässä räjähdyspaikalle (herra ja rouva Bund) - se on täydellinen ilta 6. Kello 30 alkaen. Puhelimet eivät toimi ruokasalissa - mikä on plus. Varaukset on suunniteltava huolellisesti etukäteen - yksittäinen taulukko 10 täyttyy melko paljon heti, kun se vapautetaan.Lisää

Käyntipäivä: maaliskuu 2018
Arvosteltu 10. helmikuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Älä missaa tätä tilaisuutta. Varaa tila etukäteen. Lue varausjärjestelmä. Todennäköisesti hauskan ja herkullisen ruokailuelämyksen, joka minulla on ollut. Ja olen maustettu syöjä. Minun ei tarvitse enää sanoa. ANNA MENNÄ.

Käyntipäivä: tammikuu 2018
Arvosteltu 28. tammikuuta 2018

Nykypäivänä ja ikäisenä äärimmäisen yllättynyt "hyvistä syistä" on yhä harvinaisempi. Olen siis iloinen kirjoittamasta tätä, koska siellä on vielä lahjakkaita taiteilijoita, jotka haluavat viedä meidät toiseen tasoon. Paul Pairet on yksi näistä tosi näkijoista, jotka innoittivat näkemystä kulinaarisesta autuudesta. Hän haluaa jakaa tämän pöydälläan Shanghaissa...kymmenelle, ja minulla oli onni löytää paikka viime viikolla. Kaikkea matkan - pick-upista ja kuljetuksesta salaperäiseen paikkaan Shanghaissa minibussilla loppuun asti keittiömestarin kanssa, joka itse viihdytti meitä keittiössä - oli poikkeuksellista. 4 tunnin kuluttua minuuteista tuntui minusta. Tunsin olevani todella kuljetettu toiseen paikkaan. Jokainen kaunis ruokalaji on esitelty, esitelty ja palvellut kaksi ihanaa isäntiä (hyvin koulutettujen tarjoilijoiden heimolla) mukana audiovisuaalinen näyttävä valo ja ääni. On tärkeää muistuttaa, että kokemus ei ole ylivoimainen tai järkyttävää - on jännittävää d j - vu - ja iloa sekä paljon huumoria ja leikkimielisyyttä silloin kun jokainen objet d'art on asetettu edessäsi. Pescatorialaisina teetotalerina olen tyytyväinen voidessani lisätä, että olin innoissani, kun ravintola ponnisteli täysin integroimaan minut koko kokemukseen ilman minua tuntuu epämukavalta - bravo. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävä ilta, joka oli jokaisen sentin arvoinen ja jonka aion hyväksyä kaikille perheille ja ystäville loppuelämäni - kiitos. ps. @Paul Pairet, jos haluat koskaan kirjoittaa ainutlaatuisen historianne jokaisen ruokalajin takana, ota yhteyttä! Ehkä tämä voisi olla jännittävä projekti, koska olen erittäin utelias tietää enemmän inspiraatiosta ja olisin iloinen siitä, että annan sen. Katsokaa kokoelmani Amazon Kindle -historioita, joiden otsikko on "Passing Thoughts Bus Busstops" ja "One Item Or Less", jotta näet onko resonanssia: -)Lisää

Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän ravintolan kanssa
Käyntipäivä: tammikuu 2018
Arvosteltu 4. tammikuuta 2018

Tämä on erittäin erikoinen ravintola. Asetus oli dramaattinen ja kaunis. Ruoan ja palvelun laatu oli upea ja mitä odotitte 3 Michelin-tähdestä. Kuitenkin korkean käsityksen tai jopa pretensious että tämä voi tuntua, toteutus tehdään niin iloa ja iloa, että se tulee täysin saatavilla ja lohduttaa. Ruoka...on upea omalla, mutta elää tuoksuilla, surrealistisilla kuvilla ja musiikilla, jotka asettivat kohtauksen ja rakensivat tarinan. En voi riitellä tarpeeksi visuaalisesti; he olivat kauniita. Jokaisella kurssilla oli uusi tarina, joten sinusta tuntui, että matkustit mereltä, metsän lattiaan, maahan ja sitten ulkoavaruuteen. Nautimme UV 8888 -valikosta viikolla joulun ja uudenvuoden välillä, jossa oli ylellisiä viinejä; jokainen pariliitos oli oikeassa. Olimme huolissamme siitä, että 15 kurssia olisi liian paljon ruokaa, mutta se ei ollut. Levyt olivat pieniä mutta tyydyttäviä ja ajettu hyvin. Jätimme täynnä, mutta ei liian täynnä. Mielestäni ei ole mahdollista valita suosikkikursseja; kampasimpukka merisuojaa, katkarapuja hedelmänahkakuvulla, palanut leipä tryffelikeitto, wagyu-naudanliha, pakastettu mandariini olivat kaikki ylimielisiä. Viini oli myös runsaasti eikä liikaa. Jos päätimme lasin ennen ruokaa, ne täyttäisivät, ja Grand Vin Chateau Latourin ja Opus Onein kanssa, se oli hieno asia. Ateria oli fantasia heräsi elämästä, ja se on varmasti kokeilemisen arvoinen.Lisää

Käyntipäivä: joulukuu 2017
Näytä lisää arvosteluja
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Ultraviolet by Paul Pairet henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet
Onko tämä yrityksesi TripAdvisor-profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Ota profiili haltuun