Hugon kellari on yksi Las Vegasin huonoimpia ravintoloita. Sijaitsee 202 Fremont-kadulla Four Queens -hotellissa ja kasinossa, se on vanha koulu -ravintola, jossa on hyvämaineinen Continental-hinta, jossa on pöytälevy salaattibaarilla ja pitkä varttuinen ruusu jokaiselle naiselle. Se on romanttinen, intiimi puisto, jossa on tiiliseinät ja syvät,...mukavat kopit. Aloita yksi talon erikoisuuksista, Hugon Hot Rock Specialty for Two, alkupala, jossa tarjoillaan naudanlihaa, marinoitua ahi-tonnikalaa, kananrinta ja jumbo-katkarapuja, jotka on valmistettu karvaisella graniittipöydällä, jossa on bearnaise-kastike. Ainutlaatuinen piirre on salaattikärry, joka on valmis tilaamaan, jossa on tuoretta leipää, rooma-salaattia, tomaattia, artisokkeja, sieniä, sinihomejuustoa, krutoneja, pähkinöitä, hienonnettuja munia, sipulia, katkarapuja ja Caesar-kastiketta. Tällöin meidän ruokahaluimme eivät olleet niin kunnianhimoisia. Aloittelijoille, meillä oli hummeri bisque, prosciutto kääritty katkarapuja ja lievä renderöinti salaatti cart. Pääruokaamme vaimollani oli marsala-tyylinen vasikanliha, jossa oli herkullisia vasikanleikkeleita, jotka oli ruopattu paahdetuista leivän murukohteista ja sautattu veteen. Valitsin toisen talon allekirjoitustuotteista, Beef Wellington, upea naudanlihaa, joka oli kerrostettu sienillä ja foie grasilla, paistettu leivonnassa ja tarjoillaan bordelaise-kastikkeella. Jälkiruoaksi meillä oli yksi kahdesta erikoisruokasta, Bananas Foster, kirsikkapubin sijaan, valmistettu ja flambeed-taulukot.Lisää