Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Francisco
Julkaise
Saapuneet
Hae

Atelier Crenn

Otettu haltuun

Arviot ja arvostelut

San Francisco: Ranskalainen – sijalla 8/96
San Francisco: Ravintolat – sijalla 53/3 794
Erinomainen kohde -sertifikaattiVoittaja 2015, 2017 - 2019
ARVIOT
Ruoka
Palvelu
Hinta-laatusuhde
Tunnelma

Tiedot

KEITTIÖT
Ranskalainen
Erikoisruokavaliot
Sopii kasvissyöjille, Vegaaniruokavaihtoehtoja, Gluteenittomia vaihtoehtoja
Ateriat
Päivällinen
Näytä kaikki tiedot
ateriat, ominaisuudet

Sijainti ja yhteystiedot

Arvostelut (245)
Suodata arvosteluja
15 tulosta
Matkailijoiden arvio
13
0
2
0
0
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
13
0
2
0
0
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/15 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 1. heinäkuuta 2019

Toinen pari ja käymme syntymäpäivää varten. Syntymäpäiväkirjasta kauniisti painettuun valikkoon kotiin viemistä varten kaikki yksityiskohdat olivat ihania. Heidän prix fixe oli monia kursseja (~ 15), mutta jotkut olivat kirjaimellisesti puree, ja useimmat olivat pieniä osia, jotka mahdollistivat herkullisia, innovatiivisia makuja syntyä. Kukaan ei jättänyt nälkää...eikä liian täynnä. Rakastimme brioche-leipää, joten pyydettiin ottamaan loput kotiin. Sen sijaan tarjoilija luovutti leivän per pari, kauniisti kääritty. Suuri ateria!Lisää

Käyntipäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 24. kesäkuuta 2019

Tunnelmallinen, palvelu- ja kulinaarinen innovaatio on se, mitä odotetaan tästä 3 tähden paikasta. Palvelu oli erityisen tarkkaavainen ja 16 ruokalajin menu on hyvin vauhdikas. Itse asiassa elintarvikkeelle on olemassa eteerinen eleganssi, joka on yhtä paljon itäistä kuin Chef Crennin länsimaisille juurille. Sanoin, että minulla oli...ongelma Crenn-prosessin kanssa, minkä vuoksi emme todennäköisesti palaa. Me maksoimme etukäteen ruokaa ja odotimme noin 3 kuukautta varauksesta. Kun siellä meille kerrottiin, että koko valikko oli Pescatarian, joka ilmeisesti vaikutti viiniin, joka on minulle suuri osa 3 tähden kokemusta. Vaikka kukaan meistä ei ollut allerginen kaloille, joita odotettiin eniten / halusimme paljon laajemman valikoiman. Eikö tämä ole jotain, jonka ravintolan olisi pitänyt ilmoittaa meille ennen kuin kävelimme oven läpi? Rehellisesti sanottuna, jos heillä olisi, olisin todennäköisesti peruuttanut. Joten se oli valkoista viiniä suurimmaksi osaksi yötä, ja koska se koski "tärkeimpiä" kursseja, he olivat melkein täysin turska, joka oli hieno (haluan, että he hoitaisivat vähemmän jokaista neliötuumaa), mutta eivät voineet sekoittaa sitä vain hieman mereneläviä? Hintaan (viini pariliitto lisäsi 60% 350 dollaria per henkilö ruokamaksu), en todennäköisesti tule takaisin, jos tiesin tarkalleen, mitä valikkoa aiotaan esittää.Lisää

Käyntipäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 4. kesäkuuta 2019

Matkustimme Vancouverista juhlimaan 25. sijaa Atelier Crennissä. Ylitti kaikki odotukset. Palvelu oli kiinnostavaa ja informatiivista - heidän ylpeytensä ravintolassa, ja kokki oli tarttuva ja sai meidät odottamaan seuraavaa kurssia. Ruoka oli mahtava - taimenen erityisen mieleenpainuva. Jokainen kurssi oli herkullinen ja kauniisti esitetty. Viinipareja oli...paikalla vaikeasta lähteestä peräisin olevista linnoista. Unohtumaton yö!Lisää

Käyntipäivä: toukokuu 2019
Arvosteltu 1. toukokuuta 2019

Olen halunnut mennä Atelier Crenniin jo vuosia. Viimein syöksyin ja parin kuukauden kuluttua sain varauksen. Meillä oli varhainen istuma. He istuvat huoneen porrastetussa ajoituksessa, jotta huone hitaasti täyttyy. Palvelu on loistava, monenlaisia palvelimia, jotka palvelevat 12 kurssia. Melko tuotanto, hauska vain katsomassa esityksiä. Pidän todella...siitä, miten he istuvat kahden henkilön pöydät sivuseinämiä vasten, kun jokainen henkilö on ulospäin ja viistetty toisiinsa, joten kukaan ei ole palannut huoneeseen. Ruoka on herkullista ja kaunista. Ei kerran he uhrasivat makua esiintymisille. Kaikki kurssimme olivat mereneläviä paitsi jälkiruokakurssit. Kukin kurssi on monimutkainen ja siinä on maun kerroksia. Useimmat niistä ovat hieman hurjaa. Se oli ihana ilta miehelleni ja minä ja olen niin iloinen, että menimme.Lisää

Käyntipäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 20. huhtikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Chef Crenn ja hänen tiiminsä tuottavat nero-maku-valikon. Siitä hetkestä lähtien, kun astui Bar Crenniin siihen hetkeen, kun lähdimme, meitä hoidettiin ja hoidettiin ammattimaisesti ilman täynnä. Ruoka oli innoittamana, seikkailunhaluinen, kaunis, herkullinen, kunniakas. Ryhmämme oli paras aika ruokailla siellä. Ruokasalissa on 8 pöytää. Chef Crenn saapui...sanomaan hei ja keskustelemaan. Ihana henkilökunta, ammattitaitoinen palvelu, erinomaiset ainesosat. Erittäin kallis ateria, mutta todellinen kokemus.Lisää

Käyntipäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 17. elokuuta 2018

Otin ensin tietää Chef Domnique Crennistä Netflixin kokin pöydän kaudella 2, olen halunnut kokeilla lippulaivaravintolaa viimeisten kahden vuoden ajan. Kävin Petit Crenniin vuonna 2016, kun näin tuon episodin saadakseni maistia hänen tyylinsä. Huomasin, että Petit Crennin käsite perustuu enemmän Chef Crennin lapsuuden ranskalaiseen ranskalaiseen keittiöön....Atelier Crenn on täysin erilainen ja paljon mielenkiintoisempi kokemus, joka vie hienot ravintolat uudempiin korkeuksiin. Atelier Crenn on täynnä Sanfordin Cow Hollow -alueella Fillmore Streetin epämääräisiä rakennuksia. Ainoa tunnistusominaisuus on tavaramerkki, seppele kuten design, joka on kaiverrettu kyltteineen sekä ravintolan nimi. Kun avaat puinen ovi, sinut ohjataan vaatimattomaan, kokoiseen huoneeseen, jossa on tumma puulattiat, jotka on pukeutunut erilaisiin persialaisiin mattoihin jokaisen puupöydän alla. Seinät on koristeltu joko lainausmerkit tai isänsä maalaukset. Ravintolan nimi on kunnioitusta isälleen, jolla on keskeinen rooli elämässään. Opit näyttelystä, että Chef Crenn hyväksyttiin, kun hän oli taapero. Kun istuin, olin pyytänyt emäntä ottamaan valokuvan neljästä meistä. Chef Crenn oli alkanut esitellä itsensä muille pöydille, ja kun hän näki meidän valokuvan ottamisen, hän juoksi valokuvan pommi meidän laukaus! Tämä antoi meille ensimäisen hämmästyksen hänen onnellisesta ja menestyvästä asenteestaan ​​ja lämpimyksestään. Matka alkoi sitten hyvin tasapainotetulla melonista Kombucha - juomalla, joka ei ollut liian makea eikä kastike. Kun valmis juomamme, palvelimemme toi esiin sen illan valikon, joka kuten jaksossa korostetaan, on runon muodossa (meille tarjottiin todellinen valikko aterian lopussa). Seuraavaksi kurssi oli Kir Breton, yksi hänen allekirjoitusruokalistaan: valkoinen suklaakypsä täynnä jääkylmää appelsiideriä päällä cr me de cassisin muunnettuna hilloksi. Yhdessä pureuksessa, se on niin herkullista kuin se kuulostaa. Nyt runo alkoi virallisesti, "Kesä on tullut viileällä tuulella. "Palvelimemme toi mukanaan 2 kiviä, joissa oli lasikupoja, joissa" sumu "(kuivajää) hitaasti pakeni. Kun kannet nostettiin ja "tuuli" hitaasti kadonneet, seuraava kurssimme ilmestyi: Geoduck, Sea Urchin ja Stone Fruit. Geoduckia (simpukka) ja merisiiliä kumpikin leikattiin huolellisesti ja sijoitettiin huolella keskenään, kuten kukkavihreät. Merisiili ja geoduck olivat sekä tuoreita että ehdottomasti täydentäviä hedelmän makua. Seuraava ruokalaji oli yksi suosikeistani: "Katso tätä Neptunuksen kaikkein rakastettua lahjaa, kuten aureate bloom. "Lauha oli kauniisti rakennettu ja näytti taidetta levyltä. Tärkein ainesosa oli katkarapu, joka esiteltiin p-t: ksi, joka oli päässyt koristeet ja kulutuksen ympäröimä hiottu ja jauhettu merilevä. Palvelijamme käytti sitten heraproteiinin vaahtoa toisen renkaan muodostamiseksi. Lautaselle lisättiin lämmin liemi, joka sisälsi viinietikkaa, jossa oli muutama lisätty tippaa kookospähkinäöljyä. Aromien monimutkaisuus ja tämän astian esteettisyys kaunistivat koko kulinaarisen matkan kauneuden ja innovaation yhdellä kurssilla. Runo jatkuu yhä useampaan vihannes- ja äyriäisruokaan. Keskeisiä lihakursseja ei ollut. Chef Crenn tuli uudestaan ​​pöydällämme ja kysyi, miten me teimme, kun meitä palveli hänen suosikki hedelmänsä: tomaatti. "Ja kesän tähdet hehkuvat, vaikka ne ovatkin kesäisin harmaita. "Tämä oli varmasti toinen aterian kohokohta. Jopa kotitekoinen Brioche tarjoillaan kinkulla, wagyu tali ja ankkaöljy voin täysin. Brioche, joka on valmistettu hänen mummonsa resepistä, oli pehmeä, pörröinen ja helppo hajottaa. Leipää ei mennyt tuhlaamaan. Kaksi pääruokaa olivat äyriäiset: abaloni ja taimen. Abaloni oli hyvin kypsennetty samanlaisella koostumuksella kuin sieni. Yksi tärkeä osa Chef Crennin filosofia ruoanlaittoon on kestävyys ja käytettävyys. Taimenlautan jälkeen meille tarjottiin teetä, joka oli valmistettu taimenluusta, joka oli sekoitettu kullattuun lasikuppiin tarjoamiin yrtteihin. Viimeinen suola kurssi oli juustokurssia, jota tarjoillaan kotitekoisella porsasta. Maksuimme lisämaksun Australian mustista tryffelihiotiloista. Kun runo oli kääritty alas, meille tarjottiin kolme jälkiruokaketjua, jotka oli suunnitellut leivonnaisen kokki Juan Contreras. Hän on työskennellyt Chef Crennin kanssa Atelier Crennin suunnittelun alusta lähtien. Kohokohta oli kookospähkinä & ananaskurssilla. Kookosjäätelöä sekoitettiin kalkkia, ananasta ja korianteria suklaakuoreen. Noin kolmen tunnin ruokailun jälkeen runollisen matkan päättyi. Aika kului täällä tuntui kuin pituus haiku! Palvelimemme vei meidät takaisin keittiöön, jotta voisimme tavata joukkue. Chef Crenn ja Chef Contreras esittivät valokuvia. Hänen energiaansa illan alusta ei hälvennyt yhtä bittiä. Teimme typeriä posteja, joista yksi Chef Crenn julkaisi uudelleen omalla Instagram - tililläan (siskoni valokuva)! Kaiken kaikkiaan Atelier Crenn ylitti odotukseni. Ateria oli hyvin rakennettu eikä täyttöä. Hintataso voi olla hieman korkeampi tarjoamien ruokamäärien osalta, mutta se ei vähensi kokemusta lainkaan. Chef Crenn on ylpeä paitsi veneestään myös henkilöstölleen, jota kaikki siellä toimivat henkilöt näyttelivät. Suosittelisin ainakin kerran menemistä kokemaan kulinaarisia neroita työssä. Toivon vain, että Maailman 50 parhaan ravintola-alan komitea arvioi Atelier Crennin laiminlyönnin uusimmasta 50 parasta. Chef Domnique Crenn on suoranainen naispuolinen mies kokeneiden kokkien maailmaan, ja hänen ruoanlaitto / kekseliäisyys on varmasti puhuttu itsestään. Hän on aito, loistava ja rakastaa vieraitaan. Hyvää ruokahalua!Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 15. heinäkuuta 2018

Ensin ennen kuin lähdet, vaikka et menisi, olet velkaa itsellesi katsomaan Chef Crennin tarinaa Netflix-sarjan "Chef's Table" -tapahtumassa. Se oli hänen ruokansa, avoin emotionaalinen matka elämäänsä, joka kasvaa Brittany Ranskassa . Chef's Crennin suhde isäänsä "Papa" ja hänen äitinsä kanssa, Brittany Coast -tuotteiden tuoreus auttavat...meitä ymmärtämään, kuka hän on ja hänen kulinaarinen loistokkuutensa 2-tähden ** Michelin-kokki! Ravintola itsessään on hyvin vähäpätöinen (Dominique, pyydän laittamaan suuri kuva eteläisen seinän Bretagnen rannikosta). Palvelu oli vaatimaton, mutta tyylikäs. Voit kertoa, että ahkera henkilökunta oli mielellään osa tätä kulinaarisia tiimiä. Ateria ei näytä koskaan lopettaa, täynnä intermezzo sekoittamista verkkoon, yhdistettynä viiniä pariuttamalla kaikki yhdistää yhdeksi loistava palvelu. . . Osa maagisista muistoista oli: Geoduck, Sea Urching & Stone Fruit; Katkarapu, merilevä ja heralvotus, joita käytetään kulutuksessa; Sturgeon & Koji; Abalone, kaali & savustettu Cr minua. . . Oh oh oh, kaviaaripalvelu. . . Toivon, että otin valokuvan (ei ruokavalokuvaakaan - lol). . . Chef Crenn tuli esittelemään itselleen ruokailijoilleen (erittäin tyylikäs liikettä) ja hän oli niin armollinen ja vaatimaton kuin odotettaisiin.  3 - tuntia lensi!Lisää

Käyntipäivä: heinäkuu 2018
Arvosteltu 8. heinäkuuta 2018

Tämä ravintola ei ole ihana ulkopuolelta ja täysin lämmin sisällä. Ruoka oli poikkeuksellinen ja taustalla tarina menestyksen selittäjältä. Palvelu oli aivan erinomainen. Chef Crenn on yksi Poikani suosituimmista ihmisistä maailmassa - pystyimme tavata hänet, kopioida hänen kirjastaan ​​ja tehdä ihanaa aikaa Chef Crennin, keittiönhenkilöstön ja...sommelierin kanssa. Muuten löysin viinikellarin poikkeuksellisen harvinaisuuden suhteen. Vau!Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2017
Arvosteltu 26. kesäkuuta 2018

hämmästyttävä illallinen - huomaavainen. loistavasti pinnoitettu ja palvellut. todella taiteellinen ja kenties kekseliäisintä ja ylivoimaista ravintolaa Yhdysvalloissa - varmasti Mississippistä länteen. kerran ja ainakin eliniän. Bar Crenn vieressä oli super eloisa ja hauska - upea rinnakkaisuus.

Käyntipäivä: kesäkuu 2018
Arvosteltu 23. kesäkuuta 2018

Lapseni esittivät minut "Chef's Table": lle erinomaisen Netflix-sarjan, joka sisältää mielenkiintoisimmista kokkeja maailmassa. Ottaen huomioon Ms Crennin tarinan, päätin, että tulevilla häät Bay-alueella, että pyrin saamaan sinne. Tällä istuimella on kaksi istumapaikkaa per yö. Valitsimme 5/5: 30 istuimet ja saapui nopeasti. Istuimme pöydällemme ja tarjosimme...lasillisen samppanjaa neljästä eri lajista. Pian palvelin ilmestyi pienellä kukkajärjestelyllä, ja sitten leväsi pergamentille kirjoitetun runon, ja sanoi: "Tämä on ilta inspiraatio." Vihjeet olivat hienovaraisia, mutta tekivät meidät uteliaiksi "mitä seuraavaksi"? Sanomalla, että ruoka oli herkullinen, se olisi vähättelevä. Ainekset yhdistelmät, jotka loivat makusta, eivät maistu koskaan ennen. Tässä mielessä ilta oli maaginen. Hämmästyttävää, kokki tuli keittiöstä, lähestyi pöytämme ja sanoi: "Hei, olen Dominique" sellaisella vilpittömällä ja miellyttävällä tavalla, että vaimoni ja minä hämmästyivät hänen ystävällisellä tavalla. Kun kursseja edistyi hitaasti, meillä oli niin paljon ihania maistuvia ja miellyttäviä asioita, joita palveli täydellisesti koulutettu henkilökunta, että ilta vain meandered kauniisti. Koska viimeinen mignardise oli kulutettu, viimeinen viini viiniä otettiin, me kävelimme ulos ravintolassa trance kuin valtio. Tämä oli ruokailukokemus kuin missään muualla elämässäni, jossa ruoka tuli taiteesta ja keittiön ja henkilökunnan esitys oli yhtä mieleenpainuva kuin mitä todennäköisesti koskaan kokea.Lisää

Käyntipäivä: huhtikuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 244 hotellia
Chelsea Inn
828 arvostelua
0,14 km:n päässä
Greenwich Inn
320 arvostelua
0,17 km:n päässä
Hotel Del Sol, a Joie de Vivre hotel
1 382 arvostelua
0,2 km:n päässä
Cow Hollow Inn and Suites
1 392 arvostelua
0,21 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 6 521 ravintolaa
Umami Burger
179 arvostelua
0,14 km:n päässä
Balboa Cafe
143 arvostelua
0,07 km:n päässä
Tacko
58 arvostelua
0,01 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 2 201 nähtävyyttä
Cow Hollow
23 arvostelua
0,21 km:n päässä
White Rabbit
6 arvostelua
0,04 km:n päässä
Balboa Cafe
5 arvostelua
0,05 km:n päässä
Golden Gate Bridge Bike Rentals
76 arvostelua
0,17 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Atelier Crenn henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet
Onko tämä yrityksesi profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.
Ota maksuton profiili haltuun