Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Julkaise
Saapuneet
Hae

Addison Restaurant

Otettu haltuun
San Diego: Ravintolat – sijalla 40/4 156
Tee pöytävaraus
2
ma 21.10.
20:00

Arviot ja arvostelut

San Diego: Ranskalainen – sijalla 1/41
San Diego: Ravintolat – sijalla 30/2 719
Erinomainen kohde -sertifikaattiVoittaja 2015 - 2019
ARVIOT
Ruoka
Palvelu
Hinta-laatusuhde
Tunnelma

Tiedot

HINTALUOKKA
98 $ - 150 $
KEITTIÖT
Ranskalainen
Ateriat
Päivällinen

Sijainti ja yhteystiedot

Menu

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Arvostelut (272)
Suodata arvosteluja
15 tulosta
Matkailijoiden arvio
12
2
0
0
1
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielisuomi
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
12
2
0
0
1
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatinsuomi
Päivitetään luetteloa...
110/15 arvostelua
Nämä arvostelut on konekäännetty englannista. Näytetäänkö konekäännökset?
Arvosteltu 1. elokuuta 2019

Tämä oli uskomaton illallinen hullu hintalappu, mutta jokaisen purenta arvoinen! 5 tähden Michelin, vain yksi San Diegossa! ! Jokainen kurssi oli todella kokemus. Se oli erityinen tilaisuus, eikä ole mitään, mitä voisimme muuttaa! Palvelu oli tähtitieteellistä! James pariliitti viinimme täydellisesti!

Käyntipäivä: elokuu 2019
Rachel W, Public Relations Manager yrityksessä Addison Restaurant vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. elokuuta 2019
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 31. heinäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Vaimoni ja minä olemme erittäin onnekkaita ruokailemaan monissa maailman suurissa gastronomian taloissa. Viime yönä sijoitimme Addisonin kymmeneen parhaimpaan. Addison ei ole kaikille; se on korkea lippu, 3 tunnin käynti näkemällesi ja aisteillesi. JOS olet vakava ruokaravintola, nautit todella tästä välähdyksestä vakavasta ruoasta ja palvelun erinomaisuudesta....Ensivaikutelmat ovat kauniista ravintoloista ja salonkeista, joissa on korkeat katot ja runsaasti marmoria. Ruokasalissa hallitsee suuri takka. Valitsimme 5 ruokalajin illallisen; ei hinnasta johtuen, mutta koska olemme vanhenevat, emme vain voi syödä niin paljon. Jos olisin 20 vuotta nuorempi, olisin ehdottomasti antanut kokin tekemään asiansa. Ateriakokemuksemme alkoi lasillisella Krug samppanjaa. Ensimmäinen kurssimme oli kurkkugraniitti, jogurttia ja yuzu-olemusta. Seuraavaksi tuli ”Petite Saveurs”, joka koostui Oscetra Caviarista ja Egg Mousseline Tart -juustosta, juustotäytteisestä Gougeresta ja savustetusta villikuningaslohen mousse -juustosta ”savukkeessa” lohenkaviaarin garnilla. Seuraava kurssimme oli Alaskan King Crab ja Peeky Toe Crab kookospähkinällä, thaimaalaisella basilikalla ja passion hedelmällä. Huristuva kurssi oli näytelmä ”Chips and Dip”; jälleen erinomainen. Kurssi villi merimelosta Tapenaden, artisokkien ja Bottargan kanssa oli herkullista. Bataattihelmet mustalla tryffelillä, Iberico-kinkulla ja savustetulla perunapurilla valmistettiin vasta raastetulla parmesanilla. Se oli illan suosikkimme. Leipä vastaleivottua Parkerhouse-rullia tarjoiltiin kolmella erilaisella ja herkullisella voilla, mukaan lukien tilli yrttivoi, hunajavoi ja Fluer de Sel -lihalle ripoteltu voi. Grillattu ankanrinta oli seuraava kurssi. Se koristeltiin marinoidulla kirsikalla, ankan maksamaksella, marinoidulla sinapilla ja ankkajuustolla punakaalilla. Erinomainen! . Riesling-sorbetti meloninhelmien ja 24 karaatin kultalehden kanssa tarjoiltiin kitalaen puhdistamiseksi. Jälkiruoka oli suklaalaite Cassisin, kaakaon ja suolatun karamellin kanssa. Mignardise koostui Chocolate Ganache Tart, Frangipan Petit Four ja Fruit Gel. Nautimme puoli pulloa Kosta Browne 2014 Pinot Noir -kahvia, kahvia ja teetä. Valittavana oli luokka 5 Wagyu ja juustokurssi, jota emme osallistuneet Lopuksi palvelutiimimme esitteli meille kauniin suklaakotelon sekä painetun illan valikon kopion. Automme odotti meitä tämän esityksen jälkeen. Palvelun kaunis koreografia sekä kokin rohkea keittiölauseke tekevät tästä tapahtuman muistettavan. Suosittelemme Addisonia ja odotamme paluumatkaa.Lisää

Käyntipäivä: heinäkuu 2019
Rachel W, Public Relations Manager yrityksessä Addison Restaurant vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. elokuuta 2019
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 17. heinäkuuta 2019

San Diegon alueella on monia erinomaisia, ritzy-ravintoloita. Tämä on paras, kaikkein ylellisin ruokailukokemus läänissä. Se on melko poissa tieltä, mutta se on sen arvoista. Henkilökunta on hyvin koulutettu ja se on hauskaa, vain katsella heitä palvelemaan muita pöytiä. Se on kuin koreografinen tanssi. Cocktailit ovat...hämmästyttäviä ja niiden viinilista on laaja. Ruoka on erinomainen. Heillä on valikossa vain kaksi asiaa (ei aivan). Ne tarjoavat joko 5 ruokalajin aterian tai 10 ruokalajin aterian. Jokaisella pöydällä on tilata sama määrä kursseja. Vaikka osat ovat pieniä, ne täyttävät sinut. Voin syödä paljon, mutta olin täysin tyytyväinen 5-kurssin jälkeen (kaiken kaikkiaan he antavat sinulle enemmän kuin 5, tekevät jälkiruokia? Meillä oli vähintään 3 plus pari kuormalavojen puhdistusainetta). Ajattelimme, että seuraava kurssi oli viimeinen, mutta he jatkoivat tuloa. Se on hieman tyyris, mutta saat mitä maksat. Heidän ruokalistansa vaihtelevat sen kanssa, mitä on saatavilla tietyn kauden aikana, mutta vain korkeimpien ainesosien kanssa. Ruokailukokemuksemme aikana (en mene useisiin kuormalavojen puhdistusaineisiin tai monipuolisiin jälkiruokiin) tarjoilimme kaviaaria tortteja rinnakkaisten leivonnaisen rinnalla, jossa oli pekonia sisältävää nestettä sisältäen lohen, joka oli kääritty rapeaksi kuoreksi. Seuraavaksi oli hummeri ja rapu vaniljaliemessä, mukana oli rapu ja katkarapu. Seuraavaksi oli merirokki, joka oli täysin keitetyt. Se oli hieman lämpöä, mikä oli miellyttävä yllätys. Sen jälkeen oli rikas makkaraa perunoita ja ajeltu musta tryffeli. Se meni todella hyvin maanläheisen punaviini kanssa. Sitä seurasi grillattu ankka, joka oli yli liekin. Voisit todella maistaa savua. Se seisoi yksin, mutta se tuli myös 6 kappaleen mukana (leipä, kasteltu kirsikka, sinappi, grillattu sipuli, vähennys ja marjapasta). En ole jälkiruoka, mutta seuraavat jälkiruoat olivat hämmästyttäviä. En pääse niihin, mutta oli peitattuja päärynöitä, jälkiruovin sorbetia, suklaata, joka sisälsi 6 erilaista suklaata, kookospähkinää, sokeroitua hyytelöä, suklaakastiketta. Heillä on myös täydentävä juustokärry, mutta olin liian täynnä nauttimaan itsestäni. Todellinen 5 tähden tapahtuma.Lisää

Käyntipäivä: heinäkuu 2019
Rachel W, Public Relations Manager yrityksessä Addison Restaurant vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. elokuuta 2019
Google-käännös

Lisää

Arvosteltu 15. kesäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Me rakastamme hyvää kokemusta, ja kun saimme tietää, että Addison oli saanut Michelin-tähtiä aiemmin tässä kuussa, päätimme, että oli aika antaa se mennä. Ensinnäkin haluan kertoa teille, että paikka, palvelu ja ruoka ovat kaikki fantastisia, voit heti kertoa, miksi tätä paikkaa pidettiin tätä varten muissa...kaupungissa; San Diegossa ei yksinkertaisesti ole mitään muuta paikkaa, jossa verrataan palvelutasoon ja yksityiskohtiin. Miten se vertaa muihin maailman suosituimpiin ravintoloihin, joita olemme vierailleet? Hyvin yllättävän hyvin! Yksi niistä asioista, joita me rakastamme tällaisesta kokemuksesta, on se, miten kaikki on täysin synkronoitu. Siitä hetkestä lähtien, kun puolueemme istui jokaiselle levylle. Jopa menossa vessaan on kokemus, sillä yksi tarjoilijoista kulkee sinut yli. Jälleen huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin on ero. Ruokavalioon kuului kaksi kiinteää 5 tai 10 kurssia. Valitsimme tietenkin 10 kurssin valikon. Valitettavasti minulla oli ajo ja en tehnyt täyttä viiniparistusta, joka siitä, mitä kuulen, on fantastinen. Aloitimme Amuse Bouche -nimellä, jossa on kurkkua maustettua jäätä, joka avaa makuja ja oli erittäin hyvä. Se seurasi jotain "Petite Saveurs", joka oli yksi yön kohokohdista, sillä oli mini-croissant, joka oli täynnä voita, joka räjähti suussa, maku, aivan herkullinen. Fruiste de La Terre on oliiviöljy oli myös yksi suosikeistamme. Sitten seurasimme Alaskan kuninkaanrabin kanssa, jota seurasi toinen korostus: Sturgeonin Confit, jolla oli Kaluga Queen Caviar vermutikastikkeella. Fabulous. Loup de Mer (artisokat, Bottarga, Tapenade) ja Savustetut makkarat (joilla oli mustia tryffeleitä, he tekivät pienen teoksen tuoksun korostamiseksi) olivat luultavasti meidän suosikkimme, mutta erittäin hyviä. Meillä oli mahdollisuus lisätä A 5 Wagyu, jota teimme, ja se ei pettänyt. Se oli karamelloitu munakoiso, jossa oli japanilainen kastike, joka oli ihastuttava suuhun ja nenään. Päätimme lopullisella kurssilla, joka oli luultavasti meidän suosikkimme, Fromage Saisonnier. Lopuksi se sisälsi kaksi jälkiruokaa, Vacherin Printemps (Meyer sitruuna ja Huckleberries) ja Creme de Cafe, joka oli minun suosikkini. Kaiken kaikkiaan se oli hyvä arvo, sinun pitäisi odottaa jotain 400 - 500 riviä per henkilö, jos sisällytät pariliitoksen, ja 600, jos olet Wagyu. Tulen varmasti takaisin, se on yksi niistä paikoista, jotka näyttävät eleganssia ja vaativat täyttä huomiota, kun pääset asioiden lihaan.Lisää

Käyntipäivä: kesäkuu 2019
Arvosteltu 7. toukokuuta 2019

Jotkut vihjeet - Unohda hinta. Et aio syödä tällä tasolla enemmän kuin muutaman kerran elämässäsi, joten rentoudu ja nauti kokemuksesta. Kuinka paljon se maksaa? Jotta parafraasi J. P Morgania, "jos sinun täytyy kysyä, et voi varaa siihen". Älä tuo lapsia, ateria kesti noin kolme tuntia,...eikä alle 30-vuotias amerikkalainen lapsi istu niin kauan. Kokeile maku-valikkoa, ja jos sinulla on rahaa, liitä se viinien kanssa, koska se tekee aterian muistettavaksi. Pyydä nimetty kuljettaja tai ottamaan vastaan ja Uber tai Lyft. Se on paljon halvempaa kuin ateria tai sakko DUI: lle (conduite en tat d’ivresse). Asun San Diegossa ja suosikkiravintolani kaupungissa on edelleen markkinoiden huippu, mutta sitten pidän meren antimista, sen ravintolan hinnasta ja tunnelmasta. Menimme Addisoniin juhlimaan tyttäreni 30-vuotispäivää. Addison on kuitenkin erilaisella tasolla kuin markkinoiden yläpuolella sekä kustannusten että ennakkoluulottomuuden osalta. Minun on mitattava sitä joihinkin muihin erittäin kalliisiin ja erinomaisiin ravintoloihin, kuten Arpege, Lucas Carton, Pariisin Tour d'Argent ja Trois Grois, Lameloise, George Blanc muualla Ranskassa sekä arvostettu ravintolat New Yorkissa, San Franciscossa jne. Addisonissa on toiseksi paras huone, jossa olen syönyt. Ensimmäinen, ja kaikkein vaikuttavin, oli Tour d'Argent Pariisissa. Asetus on unohtumaton, mutta ruokaa ei valitettavasti ole. Ei ole sanottavaa, että ruoka Tour d'Argentissa on huono, ei vain fantastinen. Addisonin palvelu on erinomainen, vaikka se onkin vaativa. Meitä kohdeltiin taitava ja mielenkiintoinen kolmen hengen esitys illalla. Itse asiassa he onnistuivat löytämään tarjoilijan, joka puhui ranskaa ja voisin harjoittaa rajallisia taitojani Vaikka palvelu on kohtelias, se ei ollut millään tavalla epämiellyttävä. Se oli hauskaa. Sävy oli oikea sekä ravintolassa että tilaisuudessa. Me kaikki tilasimme 10 tai 12 levyn maistelu-valikon (unohdin numeron) ja ravintola meni ulos valmistelemalla erinomaisia kasvisruokia tyttärelleni valikon sijasta. Jokainen 10 eri levystä oli kaunis. Yleensä ruoka oli erittäin hyvä, mutta paitsi yksi tai kaksi ruokaa, jotka olivat hieman unohtumattomia. Haluaisin mennä uudelleen? Todennäköisesti. Meillä kaikilla oli hyvissä ajoin erityinen paikka ja aika.Lisää

Käyntipäivä: huhtikuu 2019
Arvosteltu 29. elokuuta 2018

Ravintola muistutti meitä vanhasta eurooppalaisesta eleganssista. Valkoiset liinavaatteet (painetaan höyrysilitysraudalla ennen asetusten asettamista alas), palvelin jokaiselle pöydälle ja ne vedä tuolia, jos nouset ylös. Toisin sanoen erittäin huomaavainen palvelu. Ruoka oli myös erittäin hyvä. Meillä oli kymmenen kurssin makuista valikko ja jokainen oli ainutlaatuinen ja...nautinnollinen. Voit myös tilata tilauksesta. Tämä on paikka erityisiä tilaisuuksia, jotka muistetaan.Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 21. elokuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Tämä oli kaikkein kalliimpi kokkimaailma. Se oli hieno ateria upeassa tunnelmassa ja upeassa ravintolassa. Kaikki ruoat pienistä lisäravinteista, leipä, consomm, kaviaari, valkoinen parsa ja jälkiruoka olivat ihastuttavia ja täynnä makua. Tämä maku oli kallista, koska heillä ei ole Michelin-tähtiä ja ihmettelen, miksi he eivät aiheuta...heidän tarvettaan. Viini pariskunta oli myös erittäin nautittavaa tapa täydentää ateriaa.Lisää

Käyntipäivä: maaliskuu 2018
Arvosteltu 20. elokuuta 2018

Love Addison! Ei koskaan, ei yhtään, etäisesti he ovat pettyneet kaikilla tasoilla tai mistä tahansa syystä. Koska heitä on tervehditään, että he tarjoavat jäähyväiset, kaikki on paikallaan ja aivan fantastinen. Ruoka on hämmästyttävä ja viini, joka paria sen kanssa on mahtavaa.

Käyntipäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 17. elokuuta 2018

Olen kokenut hienoja ruokailuja elämässäni, mutta tämä ylittää kaikki odotukset. Ole valmis pilaamaan ruoka ja huippuluokan palvelu. Henkilökunta oli erittäin palveleva, ystävällinen ja hyvä huumorintaju. Ruoka oli loistava ja tarjoillaan synkronoitu ajoitus minun ryhmäni neljä! Jatkossa, minä vertailla aina tämän hienon aterian kaikkiin tuleviin hienoihin...ruokailuni!Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2018
Arvosteltu 17. elokuuta 2018

Saavuimme tälle lämpimälle kesäpäivälle juhlimaan syntymäpäivää, meidät istuimme nopeasti mukavaan baariin ja tarjoilimme cocktaileja. Illalla eteni, istuimme erittäin suuressa ja mukavassa pöydässä. Hyödynnimme Champagne-koriä ja nautimme Grand Cru -ruususta. Kaikkea makuusaineesta oli erinomainen. Kohokohdat olivat oyster, jossa oli kaviaaria; sake cured kampachi; ankka ja poularde...ja todella jokainen lautasen oli taideteos. Minulle vain hedelmäkeitto oli puutteellinen ja ohut, mutta kumppani nautti keittoa äärettömän paljon. Palvelu oli myös maailmanluokkaa. Viinilista on valtavasti viinejä jokaiseen makuun ja budjettiin. Meillä oli erinomainen Gruner Veltliner ja vanhempi valkoinen Burgundi. Viinin henkilökunta on myös hyvin perillä. Ole valmis hemmottelemaan, kun tulet Addisioniin. Kyllä, ateria on erittäin tyyris, mutta se on hyvällä arvokkuudella maailmanluokan ruokailuun. Epäilemättä tämä on paras ravintola San Diegon alueella. Suosittelen ja palaisin.Lisää

Käyntipäivä: elokuu 2018
Näytä lisää arvosteluja
Lähellä
Lähistöllä olevia hotellejaKatso kaikki lähistön 293 hotellia
Fairmont Grand Del Mar
2 097 arvostelua
0,36 km:n päässä
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
223 arvostelua
3,55 km:n päässä
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 arvostelua
3,74 km:n päässä
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 arvostelua
3,74 km:n päässä
Lähistön ravintolatKatso kaikki lähistön 5 832 ravintolaa
Amaya
302 arvostelua
0,41 km:n päässä
Club M
41 arvostelua
0,38 km:n päässä
The Clubhouse Grill
5 arvostelua
0,38 km:n päässä
Lähistön nähtävyyksiäKatso kaikki lähistön 1 505 nähtävyyttä
Tennis at Rancho Valencia
14 arvostelua
5,46 km:n päässä
Torrey Pines State Natural Reserve
3 659 arvostelua
5,76 km:n päässä
SkySurfer Balloon Co.
20 arvostelua
4,52 km:n päässä
Green Flash Brewing Company
154 arvostelua
4,29 km:n päässä
Kysymyksiä ja vastauksia
Saat nopeita vastauksia yrityksen Addison Restaurant henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta.
Huomaa: kysymyksesi tulee näkymään julkisesti Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla.
Lähetä
Julkaisuja koskevat ohjeet
Onko tämä yrityksesi profiili?
Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.
Ota maksuton profiili haltuun