Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (865)
Suodata arvosteluja
865 tulosta
Matkailijoiden arvio
451
266
90
37
21
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
451
266
90
37
21
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/865 arvostelua
Arvosteltu 25. tammikuuta 2020

Access Resortia ei voi verrata mihinkään hotelleihin joissa olen aikaisemmin ollut. He noudattavat standardeja huoneiden luovutus ja sisäänkirjautumisaikoja joten ajattelin, että saan huoneen käyttöön vasta iltapäivän puolella. He kuitenkin ottivat homman heti niin sanotusti haltuun. Saavuin hotellille klo 9.30 ja olin omassa huoneessa matkatavarat perille kannettuina ilmainen illallislappu kädessä noin klo 9.45. Kaikista huoneista on kulku uima-altaalle ja uima-altaassa kun polskii muutaman metrin niin löytää itsensä istumasta uima-allasbaarista missä henkilökunta toteuttaa vaativimmatkin toiveet. Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja avuliasta ja hyvin kielitaitoisia. Ruoka oli hotellilla hyvää eikä todella tarvinnut pelätä että mistään saisi mitään vatsaoireita. Hotellin sijainti oli melko hyvä, vähän syrjässä hektisimmästä vilskeestä mutta kuitenkin vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin ulkopuolella ei ole jalkakäytäviä joten siellä täytyy kävellä liikenteen seassa, mutta siihen tottui jo ensimmäisellä kävelykerralla eikä kukaan aja ylitsesi jos et yllättäen hyppää keskelle tietä. Hotellin spa ja hierontapalveluita ei tullut testattua joten niitä en pysty arvostelemaan. Yksi ainoa valitus löytyy, ja se oli terassimme kattotuuletin; se oli hieman epäkesko ja piti pientä ääntä. Ja tosiaan tämä on ainoa huono puoli minkä keksin joten voitte kuvitella kuinka hyvä hotelli ja huone oli. Ylivoimaisesti paras hotellikokemus minkä olen koskaan saanut kokea. Kiitos!

Vierailupäivä: tammikuu 2020
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Palvelu
Kiitä käyttäjää Uronen
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
AccessResort, Executive Assistant Manager yrityksessä Access Resort & Villas vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. helmikuuta 2020
Google-käännös

Dear Uronen,

Thank you so much for taking the time to post your wonderful feedback following your stay at ACCESS Resort & Villas.

We are pleased indeed to read that you found our endeavor and effort sustaining in the high level of services and we are delighted to learn that you appreciated our pool access room, food and our location.

Your positive remarks truly inspire our colleagues and continually encourage our future service.

Thank you again for sharing your memorable experience to TripAdvisor readers. We do hope to have the opportunity of welcoming you back very soon.

With kind regards,

Chakkaphan J.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 26. helmikuuta 2019

Todella rauhallinen hotla! Altailla ei ollu juuri ketään ja allastuolit vapaina aina. Luxusta oli pääsy huoneesta suoraan altaaseen. Henkilökunta ystävällistä ja jos jotain pyyti niin heti sai apua! Vahva suositus!

Huonevinkki: 123 eteenpäin auringon puolella koko pvän
Vierailupäivä: helmikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää S1349JXpeters
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
AccessResort, Executive Assistant Manager yrityksessä Access Resort & Villas vastasi tähän arvosteluunVastattu 28. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear Peter S,

Thank you so much for taking the time to share your experience after a recent stay at ACCESS Resort & Villas.

It's our great pleasure to read and learn that you had enjoyable with our serene resort, adored swimming with direct pool access style and our prompt services provided. We will shared your valuable feedback to the Access team members in order to inspire and continually sustain a high level of service efficient.

Thank you once again for recommending us as a pleasant accommodation. We hope to have the privilege of welcoming you back soon.

With kind regards,

Chakkaphan J.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 21. helmikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Tulihan totaalisesti otettua irti arjesta! Palvelu, ruoka sekä hintataso hotellissa todella kohdillaan. Lähellä kaikkea pienen jaloittelun päässä. Ainoa miinus moskiitot jotka tikkas meitä huolella pari ensimmäistä yötä. Sitten saimme homman kuriin ötökkä-aineilla levittäen yöksi iholle. Hotellihuoneessa valmiina spraypullo..maksullinen.
Voisi mennä uudestaan tähän hotelliin.

Vierailupäivä: helmikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää KaiA353
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
AccessResort, Front Office Manager yrityksessä Access Resort & Villas vastasi tähän arvosteluunVastattu 23. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear KaiA353,

Thank you so much for taking the time to provide a great feedback and for recent stay at ACCESS Resort & Villas.

It's our pleasure to read and learn that you had enjoyable in every single day with our aspects and services while having noted the mosquitoes annoyed. We remain our guests to shut the doors in the evening time and we can provide spray repellent during the service time or a liquid on request. Your comment is invaluable in order to encourage and inspire the team to sustain a high level of services.

Wish you a lovely time till we get the privilege of welcoming you back sooner rather than later.

With warm regards,

Chakkaphan J.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 18. helmikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Jokaisella huoneella oma terassi suoraan altaalle. Huonepalvelu toimittaa tilaukset veneellä. Siisti, aikuiseen makuun oleva todella rauhallinen hotelli. Hyvän mielen hotelli jossa ollaan omassa rauhassa.

Vierailupäivä: helmikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kavereiden kanssa
Kiitä käyttäjää _juha_laakso_79
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
AccessResort, Front Office Manager yrityksessä Access Resort & Villas vastasi tähän arvosteluunVastattu 19. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear _juha_laakso_79,

Thank you so much for your recent stay at ACCESS Resort & Villas and for a lovely review posted.

We are pleased to read and learn that you enjoyed our pool access style, liked our room service signature and had a pleasant holiday with our serene place. Your review lead us to believe that you had memorable experience and this will be shared to the team members in order to encourage their efforts and sustain their service efficient.

Wish you a great time till we get the privilege of welcoming you back in the not too distant future.

With kind regards,

Chakkaphan J.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 3. helmikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Olimme ensin viikon tässä hotelissa. Sitten kävimme 4päivää Phi Phillä ja halusimme tulla loppu lomaksi samaan hotelliin. Ihan vain sen takia, että tämä hotelli on lyhyen matkan päässä Karonin ytimestä, joten täällä oli rauhallista olla.

Huone oli joka päivä siivottu, sänky oli pedattu, pyyhkeet vaihdettu ja näin. Joten ei siis moittimista.

Aamupala oli runsas ja hyvä, paljon tuoreita hedelmiä etc. Jos jotain kaipasi, niin tuore kahvi puuttui.

Jokaisesta huoneesta pääsi altaalle, ja vaikka aurinko ei paistanut terassille, niin se oikeastaan oli ihan hyvä sillä kyllä sitä sai nauttia muutenki ihan tarpeeksi.

Henkilökunta, eli vastaanoton väki, siivoojat, tarjoilijat ja kaikki olivat todella ystävällisiä ja tervehtivät aina kun ohi kävelimme. Myös hotellinjohtaja oli todella kohtelias, ja ensimmäistä kertaa elämässäni meitä tervehtii myös johtaja, vaikka matkustelua on tullut aiemminkin tehtyä niin tämä yllätti kyllä.

Suosittelen tätä teille, jotka haluatte olla hiukka rauhallisella alueella, mutta josta pääsee nopeasti kaikkialle :)!

So Jacky and all authorized. Thanks to nice holiday and we see again! :)

- Room 128 -

Vierailupäivä: tammikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää dynamitekid88
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
AccessResort, Front Office Manager yrityksessä Access Resort & Villas vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear dynamitekid88,

Thank you so much for a gorgeous review shared on TripAdvisor readers and for chosen twice times staying at ACCESS Resort & Villas.

We are thrilled to read and learn that you were so pleasure with our room style and truly enjoyed with serenity onsite while easily access to other areas around. We can imagine and believe that your had many great experiences with attractions especially Phi Phi island is very nice to visit at this time of the year.

We value your commendation and share this to all members in order to inspire their efforts and repeatedly sustain a high level of hospitality.

Thank you once again for recommending the ACCESS Resort & Villas. Waiting for the opportunity to enhance your holiday again in the not too distant future.

With warm regards,

Chakkaphan J.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja