Hyvä sijainti Hip Stripin päässä. Turvallinen kävelymatka ravinteleihin ja yöelämään. Hotellissa hyvä aamupala ja mukava allasalue. Huone siisti ja alue turvallinen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen löytö! Suosittelen :)
161
222
136
Löytämäsi hinta on 16 % edullisempi kuin hotellin keskimääräinen hinta, joka on 868 $ yöltä.
Analysoimme hinnat 60 päivän ajalta ja vertaamme valintaasi vastaavien oleskelujen keskimääräiseen hintaan. Varmistamme näin, että saat parhaan mahdollisen diilin.
Löytämäsi hinta on 15 % edullisempi kuin hotellin keskimääräinen hinta, joka on 594 $ yöltä.
Evästeiden avulla TripAdvisor parantaa käyttäjäkokemuksia. Lue lisää tai muuta asetuksia. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.