Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Khao Lak Mini Golf
Khuekkhak: Ulkoilma-aktiviteetit – sijalla 1/5
Auki tänään: 8.30 - 20.30
Tallenna
Arvostelujen tärkeimmät
Hikistä minigolfia

Tuktukilla pääsee perille helposti, sama kuski oli odottelemassa toiseen suuntaan. Pari tuntia meni... lue lisää

Arvosteltu 25. helmikuuta 2019
VesaK195
,
Turku, Suomi
matkapuhelimen kautta
Hikoilemassa kolopallopelissä

Hieno minigolfpaikka keskellä metsää vanhassa temppelissä. Löytyy helposti seuraamalla päätiellä... lue lisää

Arvosteltu 19. helmikuuta 2019
Eija58
,
Lahti, Suomi
Lue kaikki 125 arvostelua
  
Arvostelut (125)
Suodata arvosteluja
125 tulosta
Matkailijoiden arvio
56
52
10
3
4
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
56
52
10
3
4
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/125 arvostelua
Arvosteltu 16. tammikuuta 2020

Hyvät ja monipuoliset radat ,jotka sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle hyvin!

Elämyspäivä: tammikuu 2020
Kiitä käyttäjää Make197
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
SocialMediaM3, Guest Relations Manager yrityksessä Khao Lak Mini Golf vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. tammikuuta 2020
Google-käännös

Hello.

A very big thankyou for taking the time to write such a comprehensive and candid review.

We're pleased that you had a memorable time and hope you'll share your experience with family and friends and recommend us.

Cheers and hope we helped to make your holiday a fun and memorable time

warm Regards

Kiran

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 16. tammikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Monipuoliset ja selkeät radat. Sopivasti haastetta aikuisillekin. Päiväsaikaan ei ötököitä. Tiskiltä saa tarvittaessa ötökkäkarkoitetta.

Elämyspäivä: tammikuu 2020
Kiitä käyttäjää eemmbe
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
SocialMediaM3, Guest Relations Manager yrityksessä Khao Lak Mini Golf vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. tammikuuta 2020
Google-käännös

Hello,

Thank you very much for your visit and your feedback. We are glad that you had a good time at our golf course. We are always happy to hear a good feedback from our customers. Thank you for letting us know and hope to see you again next time.

Have a great day!

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 25. helmikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Tuktukilla pääsee perille helposti, sama kuski oli odottelemassa toiseen suuntaan. Pari tuntia meni pelatessa rata läpi (4 aikuista ja 4 lasta). Ihan ok kokemus oli sen verran erilaisia ratoja perinteiseen verrattuna. Auringon laskiessa ötököitä on todella paljon joten ötökkäkarkoitetta kannattaa varata mukaan joskin sitä saa myös tiskiltä. Paikassa tuli kuuma ja hiki virtasi. Vettä ja kahvia saa lipun hintaan aulasta.

Elämyspäivä: helmikuu 2019
Kiitä käyttäjää VesaK195
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
JaspalSingh, Owner yrityksessä Khao Lak Mini Golf vastasi tähän arvosteluunVastattu 27. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear VesaK195,

Thank you for your reviews. We are happy you enjoyed the course and of course being in a tropical rainforest it will be hot and sweaty. We hope you have taken advantage of our mosquito repellent and cold towels and along free water during your game.

With brgds,

jaspal

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 19. helmikuuta 2019

Hieno minigolfpaikka keskellä metsää vanhassa temppelissä. Löytyy helposti seuraamalla päätiellä olevia mainoksia, sivutietä puolisen kilometriä ylös mäelle ja isosta portista sisään.
Kierros maksoi (02/2019) 450bat n.14ekee, ja sai rahalle todellakin vastinetta. Rata oli tarpeeksi vaativa ja upeasti rakennettu. Kannattaa varata hyttysmyrkkyä mukaan vaikka sitä kyllä saa sieltäkin, eikä itikat kyllä häirinneet. Paikka on varmasti upea illalla valaituna, mikä jäi meiltä näkemättä kun olimme päivällä. Kierroksen lopuksi voi ostaa juotavaa ja jätskiä ihan sopuhintaan.

Elämyspäivä: helmikuu 2019
Kiitä käyttäjää Eija58
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
JaspalSingh, Owner yrityksessä Khao Lak Mini Golf vastasi tähän arvosteluunVastattu 27. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear Eija58,

Thank you for your reviews.

We are happy you enjoyed the course and of course being in a tropical rain forest it will be hot and sweaty.

We hope you have taken advantage of our mosquito repellent and cold towels and along free water during your game.

With brgds,

jaspal

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 29. tammikuuta 2019

Kauniisti tehty monipuolinen ja haasteellinen rata. Hintataso kallis Suomeen verrattuna 450 bth/aikuinen.

Elämyspäivä: tammikuu 2019
Kiitä käyttäjää Raija53
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
JaspalSingh, Owner yrityksessä Khao Lak Mini Golf vastasi tähän arvosteluunVastattu 27. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear VesaK195,

Thank you for your reviews.

We are happy you enjoyed the course and of course being in a tropical rain forest it will be hot and sweaty.

We hope you have taken advantage of our mosquito repellent and cold towels and along free water during your game, included in your price, along with photo opportunities with our old Angkhor Wat style of architecture and waterfalls in the course.

With brgds,

jaspal

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja