Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Madame Tussauds London
Lontoo: näe ja koe – sijalla 95/2 319
Tallenna
Arvostelujen tärkeimmät
Ruuhkaa

Menimme vahalabinettiin perjantaina klo 15. Paikka oli melko ruuhkainen. Pidimme kovasti 4D... lue lisää

Arvosteltu 8. kesäkuuta 2019
Anujani
,
Imatra, Suomi
matkapuhelimen kautta
Mahtava

Aivan uskomaton elämys , joka huoneessa oma teema ja vuoristorata 😂 mustan taksin peräosa . Kuvia... lue lisää

Arvosteltu 28. toukokuuta 2019
514ritup
,
Lahti, Suomi
matkapuhelimen kautta
Lue kaikki 31 026 arvostelua
  
Arvostelut (31 026)
Suodata arvosteluja
31 026 tulosta
Matkailijoiden arvio
12 147
9 708
5 334
2 075
1 762
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
12 147
9 708
5 334
2 075
1 762
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/31 026 arvostelua
Arvosteltu 8. kesäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Menimme vahalabinettiin perjantaina klo 15. Paikka oli melko ruuhkainen. Pidimme kovasti 4D elokuvasta.

Elämyspäivä: kesäkuu 2019
Kiitä käyttäjää Anujani
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager yrityksessä Madame Tussauds London vastasi tähän arvosteluunVastattu 9. kesäkuuta 2019

Dear Anujani

Thank you for your review on Trip Advisor!

We are pleased you enjoyed our 4D Marvel cinema experience and we do attract a variety of guests during our peak times and weekends and we do apologise that you felt it was busy

We would love to welcome you back in the near future

Kind regards,

Mark

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 28. toukokuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Aivan uskomaton elämys , joka huoneessa oma teema ja vuoristorata mustan taksin peräosa . Kuvia saa ottaa vaikka kuninkaan kainalossa . Liput kannattaa ostaa valmiiksi ja mennä vasta paikalle 5min. Ennen lipussa olevaa aikaa , aiemmin ei pääse sisään .

Elämyspäivä: toukokuu 2019
Kiitä käyttäjää 514ritup
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager yrityksessä Madame Tussauds London vastasi tähän arvosteluunVastattu 29. toukokuuta 2019

Dear 514ritup,

Thank you so much for your comments and positive review.

The best thing about Madame Tussauds London is that we combine a famous world filled with glitz and glamour alongside a rich and exciting history being the flagship attraction.

Be sure to come back again soon and see what is new in our world famous attraction

Kind regards,

Mark



Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 25. maaliskuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Tuoltahan ne kaikki löytää, tutut ja tuntemattomat. Pyörätuolin kanssa liikkuminen aiheutti hieman hämminkiä ja hidasti liikkumista - muut kulkevat portaissa eri kerroksissa, meidän piti odottaa henkilökuntaa käyttämään hissiä. Ihana, että kuvia pääsee ottamaan ihan hahmojen viereen ja ammattikuvaajat eivät ole ylihinnoitelleet palveluitaan. Aikaa meni paljon enemmän, kuin mihin olimme varautuneet ja ”spirit of london”-kokemus oli extraa, josta emme ennalta tienneet. Kerran tuokin paikka täytyy kokea. Ja jos tuntien jonotus ei nappaa, niin tuonne myydään fast passeja.

Elämyspäivä: maaliskuu 2019
Kiitä käyttäjää Pimpampai
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager yrityksessä Madame Tussauds London vastasi tähän arvosteluunVastattu 7. huhtikuuta 2019

Dear Pimpampai,

Thank you for your review on Trip Advisor!
We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.
We hope that you have plenty fabulous photos to show from your visit and hope to welcome you back onto the red carpet in the near future!
Kind regards,
Emily

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 2. maaliskuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Kun vierailee kabinetissa ei-sesonki aikaan, pääsee sisään jonottamatta ja ilman ruuhkia.

Ylä-asteikäiset pitivät kovasti. Itse jo toista kertaa viiden vuoden sisällä. Paikka pysynyt samanlaisena esitettyä 3D-elokuvaa ja junaa myöden. Nukkeja ehkä vähemmän kuin ennen.

Suosittelen käymään ainakin kerran elämässä.

Elämyspäivä: helmikuu 2019
Kiitä käyttäjää Paradise824588
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager yrityksessä Madame Tussauds London vastasi tähän arvosteluunVastattu 13. maaliskuuta 2019

Dear Paradise824588,

It is always a pleasure to receive such a glowing review of our attraction, thank you for taking the time to share your experience with us. We are delighted to read that you had a truly fabulous experience at our world famous attraction!
We look forward to you walking down the red carpet into our next A-list party for another star-studded experience!
Kind regards,
Guest Experience Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 1. maaliskuuta 2019

Vierailimme täällä 26.2, saavuimme melkein heti avaamisen jälkeen. Jonot olivat kohtuulliset ja niihin ei kulunut aikaa. Metroasema erittäin lähellä ja täältä oli helppo saapua paikan päälle. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Liput olimme tilanneet aikaisemmin lontoonliput.fi kautta ja mielestämme hinta ja laatu kohtasi. Vahanuket olivat näkemisen arvoisia, täällä oli melko paljon porukkaa mikä oli odotettavissakin. 4D leffa oli koko porukan suosikki, tänne joutui hetken odottaa mutta oli jonottamisen arvoinen mielestämme. Erikseen maksettavasta (5 puntaa/henkilö ) "kauhuhuone" oli tällä kertaa Alien ja pienoinen pettymys. Tällä kertaa meni rahat hukkaan, mutta aikaisemmin vieraillessa oli parempi teema ja saimme nauttia jännityksestä.

Elämyspäivä: helmikuu 2019
Kiitä käyttäjää Cita2
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager yrityksessä Madame Tussauds London vastasi tähän arvosteluunVastattu 7. huhtikuuta 2019

Dear Cita2,

Thank you for your review on Trip Advisor!
We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.
We are very pleased to read that you had such an overall enjoyable experience with us. Arriving earlier in the morning when we open or later in the afternoon during the quieter times of the day is a great way to gain a quicker entry so thank you for sharing your tips with others!
Be sure to come back to our world of glitz and glamour again in the future!
Kind regards,
Emily

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja