Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapaksia ja viiniä”

Vinoteca Con Pasión
Erinomainen kohde
Hintaluokka: 3 $ - 17 $
Ravintolan tiedot
Arvosteltu 5. helmikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Erinomainen paikka.

Tapakset olivat kaikki hyvin herkullisia. Suosittelen erityisesti ilmakuivattuun kinkkuun käärittyjä taateleita!

Palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Lisäksi viskivalikoima yllätti positiivisesti.
Hinta/laatu on kohdillaan. Söimme 5 eri tapasta 2 jälkiruokaa, joimme viiniä ja viskiä.
Hintaa koko setille tuli vain 50€.
Ehdottomasti date night -listalle tämä paikka.

Kortti ja käteinen kelpaavat.

Käyntipäivä: helmikuu 2020
Kiitä käyttäjää jarkkos985
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yooor1990, Owner yrityksessä Vinoteca Con Pasión vastasi tähän arvosteluunVastattu 10. helmikuuta 2020
Google-käännös

Rakas Jarkko,

We want to thank you for the effort writing this kind words about our bar and sharing your experience. It makes us happy to read that you enjoyed it all and the selection of whiskey was to your liking. Thank you for recommending us and we hope to welcome you again some other time.

Ystävällisin terveisin,
Team Vinoteca Con Pasión.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Kirjoita arvosteluArvostelut (471)
Matkailijoiden arvio
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli

26/471 arvostelua

Arvosteltu 20. joulukuuta 2019

Tämähän on siis delux-tapas-mesta. Vain ja ainoastaan tapas. Otettiin frouvan kanssa cheefin yllärisetti, mikä minimissään kahdelle, ja kolmen vineton kokeilulasilliset paikallisten bodegojen rypälejuomia. Wow, ei lainkaan pössömpää! Safkat varsinkin erittäin bueno, vinetot mielenkiintoisia ja lopuksi eteen lykättiim vielä hauska jälkkäri, jossa pieni tvisti, jota ei sovi tässä paljastaa. Ilokseni hyllystä löytyi loppukyydiksi myös oikeita mallasviskejä muutama joista valita, ei pelkkiä tylsiä kurjuuksia, joita yleensä näillä hoodeilla tarjolla. Monta (oikeasti hyvääkin) syöttölää on tullut Puertossa koluttua, harmi ettei tätä jo aiemmin. Hollannin pojat pyörittää, eikä lainkaan hassummin. Tsekatkaa kun kulmille satutte. Ei tällä saarella - saati kylällä - sitten kuitenkaan kovin montaa oikeasti muistelemisen arvoista paikkaa ole. Tämä voisi olla yksi niistä sinullekin. Eikä ole maksettu mainos, vaan iloisesti yllättyneen ulkonasyöjäveteraanin tilitys. Hyvästä ruuasta tulee hyvä mieli ja asiansa osaavasta palvelusta vielä parempi. Kelpo kuppila sano partajeesus, kun vatsansa ulos rullasi.

Käyntipäivä: joulukuu 2019
1  Kiitä käyttäjää keitsi
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yori K, Owner yrityksessä Vinoteca Con Pasión vastasi tähän arvosteluunVastattu 3. tammikuuta 2020
Google-käännös

Rakas Keitsi,

First of all we want to thank you for your lovely review and words about our wine bar. We really do appreciate it highly when you share your experience. We are pleased to read that you have enjoyed your evening in our wine bar and it all has been to your satisfaction. Good to read you appreciated our whiskey assortment as well. Whenever you will be back in Puerto de la Cruz we look forward to welcome you again.

Kind regards,
Team Vinoteca Con Pasión.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 6. lokakuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Ravintolassa ihanat puitteet. Loistava romanttiselle päivälliselle. Tarjoilu sujui hyvin ja tarjoilija oli asiansa osaava ja ystävällinen. Otimme tapaslautasen kahdelle. Fuusioversiona oli meille aikamoinen pettymys, perinteinen meidän mieleen

Käyntipäivä: lokakuu 2019
Kiitä käyttäjää KirsiA91
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yori K, Owner yrityksessä Vinoteca Con Pasión vastasi tähän arvosteluunVastattu 7. lokakuuta 2019
Google-käännös

Rakas Kirsi,

We want to thank you for sharing your experience here on Tripadvisor and for writing this review. We are happy that you enjoyed the setting and the service was to your satisfaction. You wrote down that the fusion food was dissapointing and to traditional in your experience. However we serve generally fusion food we also offer a Canarian Platter for two which abviously comes with Canarian tapas. Possibly the one you ordered. You are more than welcome to try our Chef's Platter which comes with fusion tapas to give you a better experience.

Kind regards,
Team Vinoteca Con Pasión.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 14. maaliskuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Vankka 4 +++. Hyvä illallinen, tapas illallinen, fuusioruokaa jaettuna, tosi hyvää, suositeltu paikallinen viini todella hyvää, hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan, palvelu erinomaista, viihtyisä paikka, tulemme uudelleen ! Hanna ja Lasse

Käyntipäivä: maaliskuu 2019
Kiitä käyttäjää Nannaee
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yori K, Owner yrityksessä Vinoteca Con Pasión vastasi tähän arvosteluunVastattu 16. maaliskuuta 2019
Google-käännös

Hyvä Nannaee,

We are very pleased to read that you have had such a good time with us and you will come back! It was a pleasure and we really look forward to welcome you the next time. Thank you for the effort writing this review :). See you again!

Kind regards,
Team Vinoteca Con Pasión.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 12. helmikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Rauhallisella paikalla, siisti ja viihtyisä. Hyvä palvelu. Otimme maistelumenun ja alkuun pienet ja herkulliset juusto-vihannes-pesto -tikut ja olin valkkaamassa itselleni vielä jotain pientä lämmintä alkupalalistalta, mutta tarjoilija suositteli unohtamaan sen ja oikeassa oli; maistelulautanen oli täysin riittävä. Hyvä hinta-laatu -suhde. Jos olisin enemmän viineihin, tämä voisi hivuttautua lähemmäks vitosta.

Käyntipäivä: helmikuu 2019
1  Kiitä käyttäjää urhoeinari
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yori K, Owner yrityksessä Vinoteca Con Pasión vastasi tähän arvosteluunVastattu 21. helmikuuta 2019
Google-käännös

Hyvä Urhoeinari,

Thank you for your time to write this review and to rate us on Tripadvisor. We are very pleased to read that you have had a good time in our wine bar. It was a pleasure.

Kind regards,
Team Vinoteca Con Pasión.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.

Vinoteca Con Pasión – tätä tarkastelleet tarkastelivat myös näitä:

Puerto de la Cruz, Teneriffa
Puerto de la Cruz, Teneriffa
 
Puerto de la Cruz, Teneriffa
Puerto de la Cruz, Teneriffa
 

Oletko käynyt kohteessa Vinoteca Con Pasión? Jaa kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu Lisää valokuvia

Omistajat: mikä on teidän versionne tarinasta?

Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.

Ota profiili haltuun