Keskitason hotelli loistavalla sijainnilla. Yövyimme neljä yötä standard-huoneessa, joka oli melko pieni, mutta kaiketi tyypillinen eurooppalaiseksi. Yksi ikkunoistamme avautui tielle, josta kantautui hieman melua. Keittiöhenkilökunnalla oli myös tapana tupakoida ikkunan alla, mikä ei ole niin mukavaa kun joudut pitämään ikkunaa auki saadaksesi raikasta ilmaa (meille kerrottiin, että ilmastointi ei ole päällä ennen huhtikuun puoliväliä). Kylpyhuone oli iso ja oikein siisti, ja vastaanottotiskillä palvelu pelasi, mutta hotellin kohokohta on sen ravintola!!! Itse tehdyt pastat ovat uskomattomia: kohtuuhintaisia ja herkullisia! Söimmekin hotellilla useimpina iltoina - tarjolla on myös hyvä valikoima paikallisia oluita ja viinejä. Suosittelen kovasti ravintolaa, mutta kannattaa tehdä pöytävaraus jos on viikonloppu, sillä se on suosittu paikallisten keskuudessa ja täynnä useimpina iltoina. Kuten monet ovat jo todenneet, sijainti oli loistava ja kävelyetäisyydellä kaikista suosituista kohteista.Lisää
562
387