Tämä hotelli ei ole sitä miltä se vaikuttaa nettisivuilla! Se koostuu itse asiassa vain kahdesta kerroksesta, ja yläpuolella on hyvin meluisia huoneistoja. Varasimme kahden hengen superior -huoneen kolmeksi yöksi, ja meille annettiin hyvin pieni, pimeä, tylsä huone rajallisella säilytystilalla ensimmäisestä kerroksesta. Kahden yläpuolelta kuuluvan melun vuoksi huonosti nukutun yön jälkeen pyysimme saada vaihtaa toiseen huoneeseen. Meidät vaihdettiin standardi-huoneeseen, ja meiltä itse asiassa veloitettiin enemmän siltä yöltä. Moni asia oli rikki siinä huoneessa, mutta kun huomautimme siitä henkilökunnalle, he sanoivat että he olivat noista asioista tietoisia, mutteivät ne olleet korjattavissa. Sekin huone osoittautui meluisaksi huoneeksi, koska vastaanotto oli lähellä, ja huoneen ilmanlaatu oli kamala. Aamiainen oli säälittävä! Valikoimaa oli vähän, ja sen yhden kerran kun siellä tarjottiin hedelmiä, ne olivat mätiä. Tämä on kaikkien Italian vierailujemme huonoin hotellikokemus. Se teeskentelee olevansa jotain erityistä nettisivuillaan, mutta todellisuudessa on vain halpa vastine! Meistä tuntui kuin meitä olisi huijattu, ja haluamme säästää muut samalta kokemukselta! Ainut positiivinen puoli oli miellyttävä vastaanottovirkailija ja Bolognan kaunis kaupunki. Lisää
169
112