Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pieni ja loistava ravintola”

Restaurante Do Forte
Sijalla 81/754: Ravintolat Funchalissa
Erinomainen kohde
Hintaluokka: 11 $ - 39 $
Keittiöt: Portugalilainen
Lisätietoja ravintolasta
Ravintolan tiedot
Soveltuu: Liiketapaamiset, Paikallinen keittiö, Erityistilaisuudet, Romanttinen
Ruokailuvaihtoehdot: Auki myöhään, Päivällinen, Lounas, Aamiainen, Kotiinkuljetus, Varaukset
Arvosteltu 14. helmikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Kävimme varaamassa - onneksi - pöydän pari päivää aikaisemmin, kun halusimme nähdä paikan.
Ei epäilystäkään ettemmekö haluaisi illastaa juuri tässä ravintolassa. Jo käydessämme huomasin neljän lasin rivit viivasuorassa kuvitellun lautasen oikealla puolella, ja ajattelin heti, että paikassa on tiettyä "stailia".
Ensi tunne ei pettänyt. En ole missään pitkään aikaan saanut niin hyvää palvelua, erinomaisen ruoan lisäksi, upean (sähkö)viulumusiikin säestämänä. Musiikki ei missään vaiheessa häirinnyt seurueemme keskustelua, eikä ääntämme tarvinnut musiikin vuoksi korottaa.
Olimme valinneet jo alkudrinkit ja osittain päätyneet jo alku- ja pääruokavaihtoehtoihin, kun meille ehdotettiin ns. paketin ottamista. Suostuimme oitis, vaikka oletimme paketin sisältävän ruoat ja lasilliset sopivaa juomaa niiden kyytipojaksi.
Viinit maistatettiin oikeaoppisesti, eikä itse tarvinnut edes vettä lasiin kaataa tai puolityhjää viinilasia tuijotella.
Hämmästyksemme oli suuri, kun lasku tuotiin: piiitkän kaavan illallinen loistavasti toteutettuna maksoi ehdotetun paketin verran eli 45,50 € henkilöltä.
Jos vielä joskus menemme Funchaliin, syömme taatusti do Fortessa uudemman kerran!

Käyntipäivä: helmikuu 2020
Kiitä käyttäjää AnneLamberg
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Forte_e_ArmazemDoSal, Owner yrityksessä Restaurante Do Forte vastasi tähän arvosteluunVastattu 15. helmikuuta 2020

Dear Guest,


Thank you so much for your preference!

We are very pleased to read how much for have enjoyed our restaurant.

We hope to see you again soon.

Best Regards,
Do Forte Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Kirjoita arvosteluArvostelut (3 200)
Matkailijoiden arvio
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kieli

15/3 200 arvostelua

Arvosteltu 9. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Maybe Best food all Madeira and verta good ”Service”

Wortk to try.. !

Koskaan ei kannata jättää kokematta, jos Madeiralle matkustaa...

Käyntipäivä: heinäkuu 2018
Kiitä käyttäjää Heinis64
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
RestDoForte, Gestor de Relações com o Cliente yrityksessä Restaurante Do Forte vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. heinäkuuta 2018

Dear Guest,

We would like to thank you for your visit and having the time to write this review.
We do work hard to assure that all of our guests have a memorable meal and that everything from the food, service and ambiance need to be just right.
We hope to see you soon in your next visit. Thank you for your preference.

Best Regards

Team Restaurante do Forte

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 9. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Hintalaatusuhteeltaan parhaita paikkoja Madeiralla. Erittäin kohtelias henkilökunta. Upeat maisemat ja erinomainen ruoka

Käyntipäivä: heinäkuu 2018
Kiitä käyttäjää Culture785960
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
RestDoForte, Gestor de Relações com o Cliente yrityksessä Restaurante Do Forte vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. heinäkuuta 2018

Dear Guest,

We would like to thank you for your visit and having the time to write this review.
We do work hard to assure that all of our guests have a memorable meal and that everything from the food, service and ambiance need to be just right.
We hope to see you soon in your next visit. Thank you for your preference.

Best Regards

Team Restaurante do Forte

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 25. joulukuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Kaunis miljöö; hyvä palvelu; 6 ruokalajin menu viineineen. Paikan isäntä kävi toivottamassa henkilökohtaisesti Hyvää Joulua pienen suklaarasian kanssa

Käyntipäivä: joulukuu 2017
Kiitä käyttäjää 810annea
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
RestDoForte, Gestor de Relações Públicas yrityksessä Restaurante Do Forte vastasi tähän arvosteluunVastattu 11. tammikuuta 2018

Dear Guest

We wish to express our gratitude for having the time to write this lovely review.
The team are very pleased to know that you have enjoyed your evening to the fullest.
We do work hard to achieve a very high standard and offer at the same time a wonderful dining experience to all of our guests that visit us.

Thank you for having us in such a high regard and we look forward in seeing you again soon.

Do Forte Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 10. marraskuuta 2017

Hieno tunnelmallinen ravintola, johon kannattaa varata pöytä. Suosittelun kolmen ruokalajin menua, johon kuuluu myös hyvät viinit. Ruoka oli kaikin puolin huipputasoa niin ulkonäöltään kuin maultaan. Tarjoilu oli ystävällistä ja ammattimaista. Tullaan kyllä uudestaan, jos palataan Madeiralla.

Käyntipäivä: lokakuu 2017
    • Hinta-laatusuhde
    • Palvelu
    • Ruoka
Kiitä käyttäjää Ulla H
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
RestDoForte, Gestor de Relações com o Cliente yrityksessä Restaurante Do Forte vastasi tähän arvosteluunVastattu 11. tammikuuta 2018

Dear Guest,

We would like to thank you for your visit and having the time to write this review.
We do work hard to assure that all of our guests have a memorable meal and that everything from the food, service and ambiance need to be just right.
We hope to see you soon in your next visit. Thank you for your preference.

Best Regards

Team Restaurante do Forte

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.

Restaurante Do Forte – tätä tarkastelleet tarkastelivat myös näitä:

 

Oletko käynyt kohteessa Restaurante Do Forte? Jaa kokemuksesi!

Kirjoita arvostelu Lisää valokuvia

Omistajat: mikä on teidän versionne tarinasta?

Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia.

Ota profiili haltuun