Kävin työkavereideni kanssa laitesukelluskokeilussa Dive Finlandilla. Kokemus oli uskomaton, ja olo... lue lisää
Käytiin muutaman kaverin kanssa kokeilemassa sukeltamista ja oli kyllä mahtavaa! Ohjaus oli selkeää ja meistä jokainen sai asianmukaista opetusta. Suosittelen!
Kokemus oli todella kiva ja tykkäsin todella paljon ja avasi minun maailmaa suuremmaksi! Halusin kokeilla uudestaan!
Kiitos Emma mukavasta palautteesta. Tervetuloa uudelleen milloin vain.
Erinomainen opettaja sukelluksen ensi metreille. Teoriaosudella rauhallinen selkeä esitystapa, vedessä sama rauhallisuus jatkui ja hän huomioi miten eri tavoin kurssilaiset tarvitsevat tukea.
Luottamusta herättävä.
Kiitos hyvästä palautteesta ;)
Kävimme pojan kanssa kertakokeilemassa laitesukellusta ja tämä kokemus oli erittäin hyvä. Mahdollisesti jatkamme kurssille saakka. Suosittelen!
Suosittelen lämpimästi kaikille, aivan huikea päivä! Ohjaaja oli kyllä alan ammattilainen. Ensikertalaiselle täydellinen opastus alkuun ja kokoajan pidettiin tilanteen tasalla.
Sukelluskokeilu oli erittäin hyvä kokemus.Opetus oli todella hyvää ja innostavaa. ToDella positiivinen kokemus!
Evästeiden avulla TripAdvisor parantaa käyttäjäkokemuksia. Lue lisää tai muuta asetuksia. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.