Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (4 937)
Suodata arvosteluja
4 937 tulosta
Matkailijoiden arvio
2 785
1 634
380
88
50
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
2 785
1 634
380
88
50
Lue mitä matkailijat sanovat:
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
38/4 937 arvostelua
Arvosteltu 31. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Yllätti positiivisesti. Iso hotelli jossa hyvä asiakaspalvelu. Aamiainen erinomainen, runsas valikoima. Siisteys hotellissa 10. Sijainti loistava. Lähellä kaikkea. Samalla kadulla iso ostoskeskus ja Lidl jos haluaa vettä tms.

Yöpyi: heinäkuu 2018, matkusti puolison kanssa
Kiitä käyttäjää annika872018
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cluster_GM-Le-Hotels, Generální ředitel yrityksessä Grandior Hotel Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 31. heinäkuuta 2018
Google-käännös

Dear annika872018,

I would like to thank you for taking your time to post a review.

It is pleasure to read that you have enjoyed your stay, our central location, polite staff and breakfast selection.

We look forward to welcoming you back again soon.

With my kind regards,

Milan Švára
Hotel Director
Le Hotels Group

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 28. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Suuri hotelli keskeisellä paikalla. Siistit huoneet. Hyvä aamiainen, paitsi kahvi ei ollut suomalaiseen kahviin tottuneelle oikein maistuvaa Melu kadulta ei häirinnyt. Hyvä palvelu sekä respassa että hotellin baarissa.

Yöpyi: kesäkuu 2018, matkusti työn puolesta
Kiitä käyttäjää HennaH176
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cluster_GM-Le-Hotels, Generální ředitel yrityksessä Grandior Hotel Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 30. kesäkuuta 2018
Google-käännös

Dear Henna H,

I would like to thank for leaving such a lovely feedback here for others to read.

It is a pleasure to read that you had a pleasant stay in Prague and in our Grandior Hotel Prague.

Your feedback is very important for us.

We are looking forward to welcome you back soon!

With my kind regards,

Milan Švára
Hotel Director
Le Hotels Group

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 24. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Vietimme neljä yötä tässä Prahan keskustan hotellissa perheen kanssa. Keskitason hotelli (neljän tähden), hyvä sijainti lähellä kaikkea, mitä turistina tarvitsee. Raitiovaunupysäkki hotellin edessä, lisää julkista liikennettä muutaman sadan metrin päässä. Palladium -ostoskeskus 5 minuutin kävelymatkan päässä, paljon muitakin kauppoja, kuten ruokakauppa, lähellä. Huone tilava ja siisti, aamiainen runsas ja palvelut toimivat. Kauneussalonki ylihinnoiteltu. Voimme suositella tätä hotellia sijaintinsa, siisteytensä ja toimivuutensa puolesta.

Yöpyi: kesäkuu 2018, matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää Vuokko A
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cluster_GM-Le-Hotels, Generální ředitel yrityksessä Grandior Hotel Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 27. kesäkuuta 2018
Google-käännös

Dear Vuokko A,

I am truly delighted to hear you were having such a great time during your recent stay with us. It is always nice to see our guest sharing their gratitude on social network like Trip Advisor. I would like to thank you this way on behalf of our hotel.

We hope You will stay with us again soon!

With my kind regards,

Milan Švára
Hotel Director
Le Hotels Group

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 18. kesäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Hotelli oli hyvä, iso sviitti toimi perheelle. Mahtuu lisävuodettakin tarvittaessa ihan kohtuu hintaan. Huoneen tekstiilit ehkä olisi voinut pyykätä. Hyvän tasoiset shampoot ja erinomainen aamiainen, kolmen yön aikana löytyi joka aamu jotain uutta. Vohvelirauta jolla saa paistaa oman vohvelin ja kokki teki munakkaita tilauksesta.

Yöpyi: kesäkuu 2018, matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää StuP118
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cluster_GM-Le-Hotels, Generální ředitel yrityksessä Grandior Hotel Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 23. kesäkuuta 2018
Google-käännös

Dear Stu P,

Thank you for your review.

Your comment is highly appreciated and will be surely useful for other travellers.

It was a pleasure to read that you had a nice and enjoyable time in our hotel and we are already looking forward to welcome you back to our property in the near future.

With my kind regards,

Milan Švára
Hotel Director
Le Hotels Group

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 3. helmikuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Todella hyvä hotelli, viihtyisä huone kylpyammeella (basic-huone). Palvelu hyvää ja tullessa saa tervetuloa juomalipukkeen, millä saa aulabaarista esim. oluen. Aamupalalla runsaasti eri vaihtoehtoja syötävää ja munakkaan saa omilla lisukkeilla kokin paistamana.
Lyhyt kävelymatka kaikkialle tärkeimpiin nähtävyyksiin. Vahva suositus tälle uudehkolle hotellille.

Yöpyi: helmikuu 2018
Kiitä käyttäjää MariaV8328
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cluster_GM-Le-Hotels, Generální ředitel yrityksessä Grandior Hotel Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. helmikuuta 2018
Google-käännös

Dear Maria V,

Thank you very much for sharing such a nice review with other travelers.

The location of the hotel is ideal for travellers, with many of Prague's must-see sights within walking distance.

As well i would like to thank you for mentioning our outstanding breakfast with a pianist.

Entire Grandior Hotel Prague team is looking forward, for your next visit.

With my kind regards,

Milan Švára
Hotel Director
Le Hotels Group

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja