Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (2 736)
Suodata arvosteluja
2 736 tulosta
Matkailijoiden arvio
1 212
1 036
320
103
65
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
1 212
1 036
320
103
65
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/2 736 arvostelua
Arvosteltu 7. heinäkuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Majestic Plaza on suosituksen arvoinen hotelli. Riittävästi henkilökuntaa joka takaa sujuvan palvelun koko hotellissa. Huoneet tilavat ja viihtyisät. Melko hiljaiset huoneet antavat oman rauhan. Sängyt erityisen maininnan arvoiset, huiput! Kulkuyhteydet hyvät, pienen kävelymatkan päässä raitiovaunupysäkit joista kulku ympäri Prahaa sujuu mallikkaasti. Gluteenitonta leipää saa pyydettäessä, aamiainen runsas. Jos tulen Prahaan uudestaan, valitsen tämän hotellin.

Vierailupäivä: heinäkuu 2018
Matkan tyyppi: Matkusti kavereiden kanssa
Kiitä käyttäjää ninalo2018
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MonikaVachovaFOM, Front Office Manager yrityksessä Hotel Majestic Plaza Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 10. heinäkuuta 2018
Google-käännös

Dear ninalo2018,

thank you so much for your kind words and for recommending our hotel to other travellers.
It is a real pleasure to read your satisfaction with our facilities, location and service provided.
Thank you again and we look forward to have another opportunity to welcome you back!

With Kind Regards,

Monika Vachova
Front Office Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 24. kesäkuuta 2018

Sisään-, ja uloskirjautuminen toimi nopeasti. Huone oli tilava ja siisti, "vanhanaikaisesti" sisustettu. Minkäänlaista kulahtaneisuutta ei kuitenkaan ollut. Naapurihuoneista ei ääniä kuulunut.Aamiainen oli monipuolinen, runsaasti tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.Henkilökunta on kohteliasta ja tehokasta. Myös hotellin aulabaari oli mukava.Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Vanhan kaupungin nähtävyyksistä, lähellä on myös paljon ravintoloita. Ainut pieni miinus on, että kadun puoleisiin huoneisiin kuuluu jonkin verran liikenteen ääntä, samoin naapuritalossa sijaitsevan baarin ääniä. Nukuin kuitenkin yöni hyvin.

Huonevinkki: Pihan puoleiset huoneet ovat hiljaisempia.
Vierailupäivä: kesäkuu 2018
  • Matkan tyyppi: Matkusti yksin
    • Hinta-laatusuhde
    • Siisteys
    • Palvelu
1  Kiitä käyttäjää ollin705
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
MonikaVachovaFOM, Front Office Manager yrityksessä Hotel Majestic Plaza Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 29. kesäkuuta 2018
Google-käännös

Dear Olli N,

many thanks for taking the time to leave your review following your recent stay with us at Majestic Plaza. I was really delighted to read that you found the hotel comfortable, clean and that we also met your expectations with the service you received. I was glad that you also enjoyed your breakfast experience with us. Please do come and stay with us again soon.

With Kind Regards,

Monika Vachova
Front Office Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 16. helmikuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Hotellin siisteydessä ja asiakaspalvelussa ei ole moitittavaa. Respassa autetaan avuliaasti aina tarvittaessa. Aamupala on erittäin hyvä ja maittava. Miinukset tulevat huoneiden kehnosta äänieristyksestä sekä erittäin vahvasta homeen hajusta kylpyhuoneessa.

Vierailupäivä: helmikuu 2018
Kiitä käyttäjää akormi
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Michal I, Assistant of Front Office Manager yrityksessä Hotel Majestic Plaza Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 27. helmikuuta 2018
Google-käännös

Dear Aleksi K,

Thank you for taking your time and reviewing us on tripadvisor.
We appreciate your constructive comment. We work very hard to satisfy every request of our guest. We focused on things mentioned in your review. We take all our resources to improve.

We hope to see you in our hotel again.

With kind regards.
Michal Ilkanič
Assistant of Front Office Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 16. maaliskuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Yövyin hotellissa 3 yötä. Sijainti on erinomainen ja oikeastaan kaikki keskustan alueella oli n 10-15 min kävelymatkan sisällä. Muutoin ei tällä hotellilla oikein mennyt kuin Strömsössä. Huoneeseen saavuttuani havaitsin wc tilojen olevan vielä porausjätteessä. Ilmeisesti jotain oli asennettu äskettäin. Illan suussa kaksi siivoojaa tuli imuroimaan tilat. Sitten heitä ei näkynytkään pariin päivään. Turvalukko oli ruuveilta lähes irti seinästä. Katsoin lukon aluetta ja lähes varmasti huoneeseen on joskus menty voimalla. Valitettuani asiasta lukko käytiin korjaamassa.Äänieristys oli minimaalinen eli seinät paperia. Kuulin viereisen huoneen puhelun kuin vieressä olisin seissyt. Aamiainen oli perustasoa. Asia joka toimi hyvin oli hotellin taxipalvelu lentokentälle. Selkeästi näki että hotellilla olisi potentiaalia ja yritystä riittää mutta asiat eivät olleet riittävät 3 tähteen saati 4 tähteen mitä edustavat itse. En mene uudelleen

Vierailupäivä: maaliskuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti liikematkalla
Kiitä käyttäjää Avo1000
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
LucieBartosova, Manažer yrityksessä Hotel Majestic Plaza Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. maaliskuuta 2017
Google-käännös

Dear Tuomaz,

I am sorry that your experience did not meet your expectations. It is important for us to understand how our guests feel about hotel and what we can improve. Your comfort and satisfaction are our highest goals. I am sorry to read your negative comments regarding the noise. The best way how to find a solution is contact the reception staff or manager on duty. As always we would have loved this feedback in person.

Besides the negative feedback we hope to have another opportunity to welcome you back to Prague and the Majestic Plaza.

Sincerely yours,
Lucie Bartošová
Front Office Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 8. joulukuuta 2016

Olimme puolisoni tutustumassa Prahaan ja viettimme 4 yötä tässä hotellissa. Hotelli oli siisti, huone iso ja moderni. Kylpyhuone myös iso, jossa ihan laadukkaat kylpytuotteet, kylpytakit ja aamutossut. Monipuolinen aamiainen. Hotelli hyvällä paikalla, josta pääse 3 min kävelymatkalla keskusaukiolle ja muualle katsomaan kaupungin nähtävyyksiä. Jos halua lähteä pidemmälle, niin paras matkustustapa on metro -> nopea, edullinen ja nykyaikainen

Vierailupäivä: heinäkuu 2016
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Huoneet
    • Palvelu
2  Kiitä käyttäjää 506ellap
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Janina M, Guest Relations Manager yrityksessä Hotel Majestic Plaza Prague vastasi tähän arvosteluunVastattu 12. joulukuuta 2016
Google-käännös

Dear Guest,

Thank you very much for sharing this post regarding your stay with us and for your kind comments.
I'm delighted to read that you had a lovely time with us and enjoyed your vacation.

I hope you come back and visit us again very soon.
Sincerely

Janina Malgač
Guest Relations

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja