Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (724)
Suodata arvosteluja
724 tulosta
Matkailijoiden arvio
416
217
54
26
11
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
416
217
54
26
11
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/724 arvostelua
Arvosteltu 2. helmikuuta 2020

Kaunis, hauska, sokkeloinen ja siisti pienehkö hotelli. Erittäin hyvä palvelu ja henkilökunta. Hyvä ja monipuolinen aamiainen. Sijainti vanhan kaupungin keskustassa on erinomainen. Vaikka ikkunat olivat kadunpuolelle, juurikaan mitään ääntä kadulta ei kantautunut, hotellin sisältä ei mitään.

Vierailupäivä: tammikuu 2020
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää JuhaKah
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Mantas V, Guest Relations Manager yrityksessä Narutis Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 13. helmikuuta 2020
Google-käännös

Dear Yuha, thank You for choosing our hotel and for leaving a review. On behalf of our staff we would like to thank You for Your kind words and we hope to see you among our returning guests in the future

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 10. tammikuuta 2020

Hyvällä paikalla, erittäin siisti hotelli, erinomainen palvelu. Yksilölliset huomneistot. Aamupala aivan mahtava ja sillä pärjäsi pitkälle iltapäivään.
Ainoa miinus oli kokolattiamatot näin allergiselle, mutta ensimmäisen yön jälkeen ei kuitenkaan haitannut.

Vierailupäivä: joulukuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää jariforss
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Mantas V, Guest Relations Manager yrityksessä Narutis Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 13. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear Mikkelli, thank You for choosing NARUTIS hotel and for taking the time to leave a review. We are delighted to hear that You enjoyed the stay and hope to welcome You again on Your next trip to Vilnius

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 12. marraskuuta 2019

Palvelu täydellistä saapumisesta alkaen.
Sviitti oli kiva, siisti ja kodikas kattoikkunoineen.
Aamupala herkullinen ja todella monipuolinen sisältäen hyvin hedelmiä.
Shoppailu paikkoja, kahviloita, museoita ja ravintoloita lähellä kävelymatkan päässä runsaasti.

Vierailupäivä: marraskuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää keijokononen
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Mantas V, Guest Relations Manager yrityksessä Narutis Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 14. marraskuuta 2019
Google-käännös

Dear ,

On behalf of the entire team here at Narutis Hotel, I would like to thank you for sharing a review regarding your recent stay with us.
It is a pleasure to know that you enjoyed .

Best Wishes,

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 31. lokakuuta 2019

Huone oli siisti ja enimmäkseen rauhallinen. Spa-osasto oli hieman hankala suomalaiselle saunojalle unisexmeininkeineen ja poreallas hieman nuhjuinen, mutta saunassa hyvät löylyt. Henkilökunta oli huomaavaista.

Vierailupäivä: lokakuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti yksin
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää susannahniskanen
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Mantas V, Guest Relations Manager yrityksessä Narutis Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. marraskuuta 2019
Google-käännös

Dear,

Thank you so much for your review of our hotel.
I am pleased to hear you enjoyed your stay with us. A positive guest experience is something our staff takes great pride in, so we value your feedback.
We hope you will visit us again.
Sincerely,

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 31. lokakuuta 2019

Hyvällä paikalla oleva hotelli vanhankaupungin pääkadulla. Superior huone oli mukavan tilava ja sänky oli hyvä. Aamupala oli runsas. Halutessaan sai lisäksi tilata erilaisia omeletteja ja kuohuviiniäkin oli tarjolla.

Vierailupäivä: lokakuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää jjjjjjjjjjjjjjjj2019
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Mantas V, Guest Relations Manager yrityksessä Narutis Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 31. lokakuuta 2019
Google-käännös

Dear Guests,

Thank you leaving good words about your recent stay at Narutis hotel.
We do hope to see you again in our hotel.

Best Wishes,

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja