Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (614)
Suodata arvosteluja
614 tulosta
Matkailijoiden arvio
390
180
32
7
5
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
390
180
32
7
5
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
510/614 arvostelua
Arvosteltu 7. tammikuuta 2020

Upea ja hieno rakennus, siisti. Sijainti Pärnun keskustan tuntumassa, hiekkarannalla, huoneessa esteetön merinäköala ja oma parveke. Aamiainen hienossa salissa ja eriomaisella palvelulla. Suosittelen.

Vierailupäivä: tammikuu 2020
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää timoantti7
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pärnu Rannahotell, Guest Services / Front Office yrityksessä Rannahotell vastasi tähän arvosteluunVastattu 23. helmikuuta 2020
Google-käännös

Dear timoantti7

Thank you for taking the time to provide a wonderful review of Rannahotell.

Our staff is sincerely glad that you enjoyed your stay at Rannahotell and described our hotel as being gorgeous.
The architecture of the hotel has indeed made it one of the major landmarks in Pärnu and Estonia and we are always honored when our guests compliment our historic building.

It is also fantastic to hear that you found the level of the service to be of high standard and throughoutly enjoyed your stay here.

Seeing as you loved your stay, why not visit us again during the high season of summer, we promise that the city of Pärnu is even more impressive during the summer.

With regards

Marten Tamm
Rannahotell

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 9. joulukuuta 2019

Ainut mikä ihmetyttää, koska parvekkeilla vain verho naapurin kanssa suojana
Kylpyhuoneessa olisi lattialämmitys hyvä, tosin nyt ei ollut niin kylmä kuin lokakuun alussa, jolloin edellisen kerran olimme.

Vierailupäivä: joulukuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää taalikka2019
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 16. marraskuuta 2019

Kui Sa oled inimene, kes armastab kolmekümnendate esteetikat, kui vaatasid Hercule Poirot filmi ainult sellepärast, et näha, millistest inetrjöörides ringi käiakse ja milliste detailidega Sind rõõmustatakse, siis see on koht Sulle. Novembris on Pärnus ja hotellis vähe rahvast, mis tekitab pigem tunde, et oled mõnusalt oma isiklikku villasse puhkama tõmbunud. Ei ole liigset sagimist ei rannas, hotellis, ega linnas. Saad teha pikki jalutuskäike ja olla kõikjal omaette. Liisaks saab ka suurepärase söögielamuse restoranis. Paar päeva novembrikuises Rannahotellis ja tunned, et oled saanud vajaliku restardi.

Vierailupäivä: marraskuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti liikematkalla
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää Iti151
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 12. marraskuuta 2019

Tyylikäs hotelli hyvällä sijainnilla meren rannalla. Huoneet siistit ja näköala merelle huoneen ikkunasta. Aamupala erittäin hyvä ja auton sai parkkiin hotellin parkkipaikalle. Kiireisille matkalaisille myöhäinen aamupalan tarjoilu voisi olla ongelma?

Vierailupäivä: lokakuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää PetriH258
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pärnu R, Guest Relations Manager yrityksessä Rannahotell vastasi tähän arvosteluunVastattu 14. marraskuuta 2019
Google-käännös

Dear PetriH258

Thank you for reviewing your stay at Rannahotell.

We are glad to hear that you found our seaside location to be convenient for you, the views from the rooms of Rannahotell are indeed breathtaking.
The autumn season is especially wonderful for taking some time off and just enjoying the wonderful view.

We are also glad that you found the rooms service and the breakfast to be up to par with your high expectations of us.

Regarding the late breakfast - we are very flexible regarding the wishes of our guests and would be glad to offer an earlier breakfast if our business travelers would need to leave earlier than 08:00.

Thank you once again for the kind words, we would be glad to welcome you back in Rannahotell in the near future.

With regards

Marten Tamm
Rannahotell

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 27. lokakuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Nautinnollinen matka. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä. Huoneemme oli loistava, tuuli vinkui puissa, mutta meitä se ei haitannut. Varaukseemme kuului illallinen, joka oli ”yllätys”. Yllätys oli myönteinen, siihen kuului myös useampia ”kokin extraterveisiä (esim alkupala, leipää ja ylimääräinen jälkiruoka), jotka tulivat plussana tilaamiemme annosten lisäksi. Saimme siis hyvään hintaan nauttia Hyvästä ruoasta erinomaisessa seurassa. Hotellin sauna oli myöskin kuuma eikä vain sinnepäin. Siisteys 10+!

Vierailupäivä: lokakuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää VesaK169
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pärnu R, Guest Relations Manager yrityksessä Rannahotell vastasi tähän arvosteluunVastattu 28. lokakuuta 2019
Google-käännös

Dear VesaK160

Thank you for your lovely review of Rannahotell.

Autumn is indeed one of the best seasons to visit the Rannahotell, the high season for tourism is over, meaning that the beach area is much more quiet and romantic.

Having a dinner at our acclaimed a la carte restaurant while enjoying the views to the stormy seas provides for an idyllic experience which will surely be memorable for many years.
Our aim is to provide a spectacular level of service in all areas of the hotel, be sure to know that your compliments on our restaurant and the overall level of cleanliness are highly appreciated by all of our staff.

Thank you once again for the visit and for sharing some feedback on your experience.

With regards

Marten Tamm
Rannahotell

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja