Käytät selainta, jota ei tueta. TripAdvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lähistöllä olevia hotelleja
Hotel Telegraaf(Tallinna)
220 $
204 $
Booking.com
Tutustu
Erinomainen kohde
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
144 $
121 $
Expedia.com
Tutustu
Erinomainen kohde
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
127 $
Booking.com
Tutustu
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
93 $
Booking.com
Tutustu
  • Maksuton Wi-Fi
  • Uima-allas
Säästöä saatavana! 26 % alle keskimääräisen hinnan

Löytämäsi hinta on 26 % edullisempi kuin hotellin keskimääräinen hinta, joka on 125 $ yöltä.

Analysoimme hinnat 60 päivän ajalta ja vertaamme valintaasi vastaavien oleskelujen keskimääräiseen hintaan. Varmistamme näin, että saat parhaan mahdollisen diilin.

Swissotel Tallinn(Tallinna)
216 $
163 $
Booking.com
Tutustu
  • Maksuton Wi-Fi
  • Uima-allas
99 $
Park Inn
Tutustu
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
Säästöä saatavana! 11 % alle keskimääräisen hinnan

Löytämäsi hinta on 11 % edullisempi kuin hotellin keskimääräinen hinta, joka on 111 $ yöltä.

Analysoimme hinnat 60 päivän ajalta ja vertaamme valintaasi vastaavien oleskelujen keskimääräiseen hintaan. Varmistamme näin, että saat parhaan mahdollisen diilin.

127 $
Booking.com
Tutustu
Erinomainen kohde
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
177 $
163 $
Expedia.com
Tutustu
Erinomainen kohde
  • Maksuton Wi-Fi
  • Maksuton pysäköinti
133 $
Booking.com
Tutustu
Erinomainen kohde
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
961 $
632 $
Hotels.com
Tutustu
Erinomainen kohde
  • Maksuton Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
Arvostelut (689)
Suodata arvosteluja
689 tulosta
Matkailijoiden arvio
102
286
228
54
19
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
102
286
228
54
19
Lue mitä matkailijat sanovat:
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
2732/689 arvostelua
Arvosteltu 16. lokakuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Palvelu vastaanotossa tylyhköä. Aamupalan tarjoilut huonosti järjestetty - tila ruuhkautui pahasti. Hotellin yleisilme hiukan nuhjuinen, huoneet kaipaisivat jo päivitystä. Yksi huoneista oli todella pieni. Kylpyhuoneet kalseat. Huoneet olivat kuitenkin hyvin siivottuja / puhtaita.

Yöpyi: lokakuu 2017, matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää S3023OJannes
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Helen E, General Manager yrityksessä Tallink City Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. lokakuuta 2017
Google-käännös

Dear S3023OJannes!

Thank you for your review of Tallink City Hotel and for sharing your comments with other travellers!

We are working on improving the set-up of breakfast as by full house, indeed, it gets crowded.

On behalf of our team at the hotel, thank you for being our guest and I hope to welcome you back to Tallinn and Tallink City Hotel in the future.

With kind regards,
Helen
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 3. lokakuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Keskitasoinen hotelli aivan keskustassa. Todella hyvä sijainti. Aika uusi, sen kyllä huomaa kaiken kunnosta. Aika tyylikäskin myös. Lobbybaarissa oli töykeä palvelu, muuten mukava henkilökunta. Aamiainen todella monipuolinen.

Yöpyi: lokakuu 2017, matkusti kavereiden kanssa
1  Kiitä käyttäjää Tuukka L
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Helen E, General Manager yrityksessä Tallink City Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 7. lokakuuta 2017
Google-käännös

Dear Tuukka L!

Thank you very much for your review of Tallink City Hotel and for sharing your comments with other travellers!

I´m happy to read, that you liked the location of our hotel, our breakfast choices and our kind team members (with the exception of lobby bar, where I will investigate, what happened).

On behalf of our team at the hotel, thank you for being our guest and I hope to welcome you back to Tallinn and Tallink City Hotel in the future.

With kind regards,
Helen
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 26. syyskuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Sisustus jo aikansa elänyt mutta tarjoaa keskustasta yöpymisen ja laivayhtiön ketju tarjoaa jotain mitä voi odottaa. Erittäin rauhallinen nukkumakokemus, kohtuu kiva aamiainen. Keskeinen sijainti. Alhaalla edullinen pieni kauneushoitola.

Yöpyi: syyskuu 2017, matkusti puolison kanssa
Kiitä käyttäjää holiday348
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yrityksen vastaus:Vastattu 30. syyskuuta 2017
Google-käännös

Dear holiday348!

Thank you for your review of Tallink City Hotel and for sharing your comments with other travellers!

On behalf of our team at the hotel, thank you for being our guest and I hope to welcome you back to Tallinn and Tallink City Hotel in the future.

With kind regards,
Helen
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 18. syyskuuta 2017

Hotellin sijainti on hyvä. Hotellin respassa oli huonoa ja välinpitämätöntä palvelua. Toisessa huoneistamme ei toiminut ilmastointi, asialle ei tehty mitään, vaikka kävimme asiasta reklamoimassa. Huoneet ovat kulahtaneita. Aamiaisella oli hirvittävä ruuhka ja lähes tulkoon kaikki oli loppu aamupalapöydästä. Henkilökunta oli lievästi pihalla.

Huonevinkki: ehkä sviitit ovat siistimpiä ja toimivampia ?
  • Yöpyi: heinäkuu 2017, matkusti puolison kanssa
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Kiitä käyttäjää 844erjas
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yrityksen vastaus:Vastattu 20. syyskuuta 2017
Google-käännös

Dear 844erjas,

Thank you for your review of your stay with us at the Tallink City Hotel!

Every guest comment is important to us in order to find out shortages and areas for improvement! On behalf of our team at the hotel, thank you for being our guest and I do hope to welcome you back at Tallink City Hotel in the future.

With kind regards,
Helen
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 28. elokuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Hotellin sisusustukseen ei ole tehty ilmeisesti koskaan muutoksia. Huone oli kuin suoraan 80-luvulta. Kaikki oli vanhaa. Henkilökunta respassa ei hymyillyt ollenkaan. Olisimme laittaneet laukut hotellissa olevaan laukkuparkkiin, mutta kukaan ei ollut valmiina auttamaan. Kyllästyimme odotteluun ja raahasimme laukkuja mukana pitkin Viroa. Ainoat plussat puhtaudesta sekä sijainnista.

Yöpyi: elokuu 2017, matkusti kavereiden kanssa
Kiitä käyttäjää Annica T
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Yrityksen vastaus:Vastattu 30. elokuuta 2017
Google-käännös

Dear Annica T,

Thank you for your review of your stay with us at the Tallink City Hotel!

Every guest comment is important to us in order to find out shortages and areas for improvement! On behalf of our team at the hotel, thank you for being our guest and I do hope to welcome you back at Tallink City Hotel in the future.

With kind regards,
Helen
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja