Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (1 293)
Suodata arvosteluja
1 293 tulosta
Matkailijoiden arvio
513
587
143
33
17
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
513
587
143
33
17
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
27/1 293 arvostelua
Arvosteltu 2. elokuuta 2019

Olimme 3 pv Riikassa ja yövyimme Tallink hotel Rigassa. Pyysimme allergiahuoneen ja oli ihanaa että huoneessa oli laminaattilattia. Huone oli siisti, ilmastoitu ja kylpyhuoneessa ei onneksi ollut ammetta vaan ihana suihku sadesuihkuineen. Aamiainen oli perus, ei ihmeellistä, mutta riittävä. Hotellin sijainti hyvä lähellä vanhaa kaupunkia.

Vierailupäivä: elokuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää Mepimikko
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager yrityksessä Tallink Hotel Riga vastasi tähän arvosteluunVastattu 14. elokuuta 2019
Google-käännös


Dear Mepimikko,
Thank you very much that you found time to write to us your kind comment. We are happy to hear that you enjoyed your stay.
Looking forward to welcome you again in our Tallink Hotel Riga and we hope that next time we will satisfied you more, so you could rate us with the highest rating.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 22. heinäkuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Miellyttävä hotelli. Hyvä sijainti. Kiva huone.
Monipuolinen ja maukas aamupala.
Ystävällinen asiakaspalvelu.
Maksullinen auton pysäköinti parkkihallissa. Sauna olisi kiva myös illalla, aamusauna kuuluu huoneen hintaan.

Vierailupäivä: heinäkuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti yksin
Kiitä käyttäjää Elena N
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 11. huhtikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Siisti hotelli, huoneet pienehköt, mutta riittävät yöpymiseen, aamupala ihan ok.
Hyvät kulkuyhteydet.
Sijainnista huolimatta rauhallinen.
Sisäänkirjautuminen onnistui useamman tunnin ennen virallista aikaa.
Wi-Fi toimi hyvin.

Vierailupäivä: huhtikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää Aiski123
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
ANNA198880000, Office Manager yrityksessä Tallink Hotel Riga vastasi tähän arvosteluunVastattu 18. huhtikuuta 2019
Google-käännös

Dear Aiski123!
Thank you very much that you found time to write to us your kind comment. We are happy to hear that you enjoyed your stay.
Looking forward to welcome you again in our Tallink Hotel Riga and we hope that next time we will satisfied you more, so you could rate us with the highest rating.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 22. tammikuuta 2019

Todella siisti ja tyylikäs moderni hotelli juna-aseman lähellä ja myös bussit kulkevat vierestä. N. 10-15 min kävelymatka vanhaan kaupunkiin tai keskustaan, hotelli hieman syrjässä ydinkeskustasta. Hotellin henkilökunta ystävällistä ja kielitaitoisia. Aamupala välillä ruuhkainen mutta hississä opsteet milloin kannattaa mennä saadakseen paikat :D

Vierailupäivä: heinäkuu 2018
Kiitä käyttäjää KirsiK230
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
ANNA198880000, Office Manager yrityksessä Tallink Hotel Riga vastasi tähän arvosteluunVastattu 29. tammikuuta 2019
Google-käännös

Dear KirsiK230!
Thank you very much that you found time to write to us your kind comment. We are happy to hear that you enjoyed your stay.
Looking forward to welcome you again in our Tallink Hotel Riga and we hope that next time we will satisfied you more, so you could rate us with the highest rating.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 29. lokakuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Vaikka hotellissa vähän ikä painaa ( esim. Huoneiden matot tahroissa) oli kokonaisuus loistava. 5 tähteä aamupalasta , muikkua, ks lohta, hyvät mehut, kahvi , huoneissa hyvät sängyt ja siisti kh, hyvä sijainti plussaa myös

Vierailupäivä: lokakuu 2018
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
1  Kiitä käyttäjää samim1242
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja