Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Kumppaneiden suorittamat maksut vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Kumppaneiden maksut voivat vaikuttaa myös majoituspaikkaprofiilien järjestykseen esiteltyjä ja sponsoroituja yrityksiä lajiteltaessa.
Arvostelut (11 144)
Suodata arvosteluja
11 144 tulosta
Matkailijoiden arvio
8 074
2 503
433
85
49
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
8 074
2 503
433
85
49
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
27/11 144 arvostelua
Arvosteltu 29. lokakuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Ystävällinen henkilökunta, tilava huone, hyvät vuoteet, paljon säilytystilaa pidemmällekin lomalle. Aamiaiselta löytyi kaikkea, jopa puuroa. Venekuljetus toimi hyvin Skytrainille. Uima-allas iso, sattui vaan olemaan paljon lapsia jotka valtasivat altaan (kiinalaisia pääosin).

Vierailupäivä: lokakuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää KMA2L
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
gmchatrium, General Manager yrityksessä Chatrium Hotel Riverside Bangkok vastasi tähän arvosteluunVastattu 30. lokakuuta 2019

Dear KMA2L,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thanks for choosing Chatrium Hotel Riverside and review your stay on TripAdvisor. We are more than delighted to know that you enjoyed your time with us and highly appreciate your feedback as well as your recommendation of our hotel.

We truly appreciate your custom and hope on your next visit to Bangkok we may have the pleasure of welcoming you once again to Chatrium Hotel Riverside.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 5. syyskuuta 2019

Ei ihme, että on Bangkokin kolmen suosituimman 5 tähden hotellin joukossa. Ei hienoimpia, mutta hinta/laatusuhde yksinkertaisesti loistava. Kiva allas-alue, iiisot huoneet, mukava henkilökunta ja hotellin oma vene vie sinut asemalle josta pääset jatkamaan matkaa junalla tai lautoilla.

Simply the best value for money in Bangkok 5 star hotels. Biiiig rooms and very nice, helpful staff. Air-condition is perfect and rooms are silent. Big Yess to this hotel. I`ll be back, says even Arnold.

Vierailupäivä: syyskuu 2019
    • Sijainti
    • Huoneet
    • Palvelu
Kiitä käyttäjää kimmoturku
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
gmchatrium, General Manager yrityksessä Chatrium Hotel Riverside Bangkok vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. syyskuuta 2019

Dear kimmoturku,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thank you for having chosen Chatrium Hotel Riverside Bangkok as the hotel of choice and for having taking time to share your feedback in Trip Advisor relating to your recent stay at our hotel. We are delighted to read of your enjoyable stay and it is a pleasure to receive this kind of feedback from you.

Please do not hesitate to look us up at our hotel's website when you plan for your next trip to Bangkok. We offer many exciting packages and offers, and my reservation team will be delighted to help you in any way they possibly can.

We look forward to welcoming you soon again.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 7. elokuuta 2019

Upeat ja siistit huoneet. Tunsin että perheeni oli todella tervetullut ja meitä kohdeltiin hyvin. Ehdottomasti paras hotelli missä itse olen käynyt Bangkokissa. Me myös saatiin upgradettua meidän huone helposti saapuessa hotelliin. Aamiainen oli hyvä ja varmasti löytyy kaikille vaihtoehtoja. Aion varata tämän myös ensi vuodeksi.

Vierailupäivä: maaliskuu 2019
Kiitä käyttäjää Minnajoanna
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
gmchatrium, General Manager yrityksessä Chatrium Hotel Riverside Bangkok vastasi tähän arvosteluunVastattu 7. elokuuta 2019

Dear MinnaA169,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thank you for having chosen Chatrium Hotel Riverside Bangkok as the hotel of choice and for having taking time to share your feedback in Trip Advisor relating to your recent stay at our hotel. We are delighted to read of your enjoyable stay and it is a pleasure to receive this kind of feedback from you.

Please do not hesitate to look us up at our hotel's website when you plan for your next trip to Bangkok. We offer many exciting packages and offers, and my reservation team will be delighted to help you in any way they possibly can.

We look forward to welcoming you soon again.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 3. huhtikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Siisti, ylellisen oloinen hotelli hyvällä sijainnilla. Hotellin maksuttomalla jokilaivalla kulkee näppärästi esimerkiksi skytrainille. Oman huoneen parvekkeelta oli mukava katsella kaupungin valoja. Henkilökunta sai tuntemaan itsensä tervetulleeksi!

Vierailupäivä: huhtikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää Sarisinikka
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
gmchatrium, General Manager yrityksessä Chatrium Hotel Riverside Bangkok vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. huhtikuuta 2019

Dear Ssinikk,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thanks for choosing Chatrium Hotel Riverside and review your stay on TripAdvisor. We are more than delighted to know that you enjoyed your time with us and highly appreciate your valuable feedback.

We would be delighted to have the opportunity of welcoming you back soon.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 20. helmikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Henkilökunta oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa, oli todella ilo asioida heidän kanssa ja he osasivat auttaa asiassa kun asiassa. Aamupala oli huikea. Huoneista oli hienot näkymät, mutta pieni pintaremontti ei olisi pahitteeksi.

Vierailupäivä: helmikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää kirkkonummi
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
gmchatrium, General Manager yrityksessä Chatrium Hotel Riverside Bangkok vastasi tähän arvosteluunVastattu 20. helmikuuta 2019

Dear kirkkonummi,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

May I offer a heartfelt word of thanks for your kind review of your Chatrium Hotel Riverside Bangkok experience and it was our absolute pleasure to welcome you to our hotel. I am happy to hear that you enjoyed your time with us.

We are looking forward to hopefully welcoming you back to Chatrium Hotel Riverside Bangkok in the near future.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja