Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 henkilöä tarkastelee tätä hotellia
Expedia.com
64 $
View deal
Maksuton peruutus 24/4/21 saakka
Varaa nyt, maksa yöpymisen yhteydessä
Booking.com
56 $
View deal
Maksuton peruutus 23/4/21 saakka
Varaa nyt, maksa yöpymisen yhteydessä
Agoda.com
64 $
42 $
View deal
SÄÄSTÄ 22 $
Hotels.com64 $
Priceline53 $
StayForLong64 $
Katso kaikki 15 diiliä
Hinnat ovat kumppaneidemme toimittamia. Ne ovat yökohtaisia huonehintoja ja sisältävät kumppaneiden tiedossa olevat kiinteät verot ja lisämaksut. Katso lisätiedot kumppaneidemme sivustoilta.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (7 738)
Suodata arvosteluja
7 738 tulosta
Matkailijoiden arvio
4 900
2 208
436
113
81
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
4 900
2 208
436
113
81
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/7 738 arvostelua
Arvosteltu 23. helmikuuta 2019

hyva sijainti. aamiainen tosi kattava, kannattaa ottaa. uima-allas alue hyvä ja jacuzzi myös. allasalueen palvelut aika kalliita, jos olisi halvemmat niin enemmän käyttäisi. liikennemelu kuului 28 kerrokseen yllättävän kovasti. henkilökunta ystavallista.

Vierailupäivä: helmikuu 2019
  • Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
1  Kiitä käyttäjää Cruiser631016
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pathumwan Princ... H, General Manager yrityksessä Pathumwan Princess Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 25. helmikuuta 2019
Google-käännös

Dear Cruiser631016,

Thank you very much for taking the time to share your valuable feedback with us. We are delighted to know that your had enjoyed our wide range of breakfast spread and found our hotel location to your liking.

According to your comment on the traffic noise, we are currently working on our room renovation project which the better sound proof glass is also introduced to the room. The first phase will start by the beginning of May and we all look forward to welcome you to our hotel again in the near future.

Kind regards,

Stefan Heintze
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 6. joulukuuta 2018

Lähetä ostoskeskuksia sekä skytrainia. Uima-allas alue todella kiva porealtaineen. Mukava käydä rentoutumassa pitkän päivän jälkeen yön hämyssä. Terazza ravintolan aamupala kattava ja todella hyvä, sekä palvelu.

Vierailupäivä: marraskuu 2018
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelu on kerätty yhteistyössä tämän hotellin kanssa
Kiitä käyttäjää Travel10267189751
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pathumwan Princ... H, General Manager yrityksessä Pathumwan Princess Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. joulukuuta 2018
Google-käännös

Dear Travel10267189751,

Thank you very much for your valuable feedback. We are delighted to read that you had a wonderful stay with us recently. I will be sure to pass on your kind comment onto the entire team who will be the most proud of their contributions to your impressive experience in Bangkok.

We look forward to the great pleasure of welcoming you back to Pathumwan Princess Hotel in the near future.

Kind regards,

Stefan Heintze
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 1. elokuuta 2017

Tämä on varmasti kallein hotelli, jossa olemme useilla Thaimaan matkoilla yöpyneet. Rahoille saa toki myös vastinetta. Hotelli on todella upea ja sijainti on erinomainen. Siam Squaren ostosputiikit, suuret tavaratalot ja monet ravintolat kävelyetäisyydellä. MBK:n ostoshelvettiin pääset suoraan aulasta.

Jos arvostat hotellin sijaintia ja hyvää allasosastoa, tämä on loistava valinta. Altaalle paistaa aurinko koko päivän ja siellä on riittävästi aurinkotuoleja. Allas on suuri ja baarin palvelu pelaa.

Aamiainen on loistava, parempaa tuskin saat mistään.

Ainut huono puoli hotellissa on erittäin kovat juomien hinnat. Oluesta ja virvokkeista saat maksaa saman hinnan kuin koto-Suomessa. Thaimaalaisittain ryöstöhinnat suorastaan!

Myös huoneen hinta oli kova. Samantasoisen saat Sukhumvitin alueen loistohotelleista todennäköisesti halvemmalla. Ja huomioi, että aamiainen ei sisälly halvimpiin tarjoushintoihin.

Vierailupäivä: helmikuu 2017
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Sijainti
    • Huoneet
    • Palvelu
2  Kiitä käyttäjää Mika7275
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pathumwan Princ... H, Resident Manager yrityksessä Pathumwan Princess Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 5. elokuuta 2017
Google-käännös

Dear valued guest,

I am so pleased to read your review and that we had met all your expectations and most important that you felt so welcomed at Pathumwan Princess Hotel. I will be sure to forward your feedback to our colleagues as it allows me the opportunity to show that their efforts are truly appreciated by our guests and myself alike. Your comment about the price with our Beverage items, please noted we always review the price in order to be competitive with the other hotel surround.

Thank you for taking the time to post your review and we look forward to your return again soon.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Resident Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 1. huhtikuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Olen tällä matkalla kiertänyt monta hotellia ja nyt vasta tuntuu, että olen lomalla. Palvelu ja ystävällisyys on ensiluokkaista. Huone täydellinen ja siisti. Kaikki toimii niinkuin pitääkin ja asiakas otetaan vastaan kuin prinsessa. Suosittelen täydestä sydämestä tätä hotellia! Sijainti shoppailua ajatellen täydellinen.

Vierailupäivä: huhtikuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti kavereiden kanssa
Kiitä käyttäjää Reissaaja74
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pathumwan Princ... H, Executive Assistant Manager yrityksessä Pathumwan Princess Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 15. huhtikuuta 2017
Google-käännös

Dear valued guest,

Thank you very much for taking the time and write down your feedback of your experience at Pathumwan Princess Hotel. I am thrilled to hear that you had such a great time with us and that we were able to make your stay memorable and special.

We are looking forward of having the pleasure once again on your next visit to Thailand.

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Executive Assistant Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 15. helmikuuta 2017

Yövyttiin 4 yötä tässä hotellissa,mahtava sijainti mbk center ostoskeskuksen yläpuolella.Saavuttiin tosi väsyneenä lennolta aamulla klo 9.30 ja saatiin huone etukäteen.Kuntosali parasta mitä voi olla,huippulaitteet vaativaankin makuun.Aamiainen oli myös todella hyvä.uusi varaus sisällä jo lokakuulle,muita hotelleja ei enää etsitä bangkokista.Tämäon kallis mutta HYVÄ.Terv.TERO&MAARIT Siilinjärvi

Vierailupäivä: lokakuu 2016
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Sijainti
    • Huoneet
    • Palvelu
1  Kiitä käyttäjää huvilasavo
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Pathumwan Princ... H, Executive Assistant Manager yrityksessä Pathumwan Princess Hotel vastasi tähän arvosteluunVastattu 18. helmikuuta 2017
Google-käännös

Dear valued guest,

Many thanks for your great review and for staying at Pathumwan Princess Hotel. We’re very happy to hear that you are pleased with our Thai Hospitality service culture and that you felt comfortable throughout your stay. We really appreciate your valuable feedback and we can’t wait to welcome you back for another wonderful stay.

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Executive Assistant Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja