Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (6 909)
Suodata arvosteluja
6 909 tulosta
Matkailijoiden arvio
3 376
2 598
633
200
102
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
3 376
2 598
633
200
102
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
27/6 909 arvostelua
Arvosteltu 9. tammikuuta 2018

Sijainti hyvä, palvelu erinomainen, aamupala täydellinen tarjooman osalta. Kylpyläosastolta löytyy jopa tavallinen sähkösauna höyrysaunan lisäksi. Kuntosalilla voisi olla vapaita painoja nykyistä enemmän.

Vierailupäivä: joulukuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Arvostelun keräämisessä auttoi swissotel.com
1  Kiitä käyttäjää 752kaiv
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Swissôtel C, General Manager yrityksessä Swissotel Merchant Court Singapore vastasi tähän arvosteluunVastattu 11. tammikuuta 2018
Google-käännös

Dear 752kaiv

Thank you for taking the time to review our hotel.

It is fantastic to receive such positive feedback from valued guests like yourself. We are delighted that you were satisfied with the location, service and the buffet breakfast.

We can't wait to welcome you back to experience our Swiss hospitality in the not too distant future.

Warm Regards, Rainer Tenius - General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 23. heinäkuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Hotellin sijainti on yksi Singaporen parhaita. Huoneet siistejä ja todella viihtyisiä. Allasalueella mukava virkistäytyä päivän seikkailujen jälkeen.

Aamiainen todella kallis, suosittelen syömään aamiaisen lähiostarissa.

Singaporen hintataso on noussut rajusti viimevuosina, joten rahanmenoon kannattaa varautua.

Vierailupäivä: kesäkuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
2  Kiitä käyttäjää mikkol124
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 23. kesäkuuta 2017

Hyvä hotelli loistavalla paikalla. Metroasema ja kaikki palvelut aivan vieressä. Siisti, tilava huone. Uima-allas oli ehdoton bonus! Aamiaisella kävimme lähiostarilla, valinnanvaraa löytyi. Jos joskus menemme uudestaan Singaporeen, luultavasti valitsemme saman hotellin.

Vierailupäivä: kesäkuu 2017
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
2  Kiitä käyttäjää taru2017
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 23. helmikuuta 2017

Huone oli tilava ja siisti, mutta siinä oli vain yksi tuoli, sekin toimistomallia. Parvekkeella ei mitään. Toimittivat pydettäessä lisätuoleja, jotka olivat aivan perustuoleja.
Aaamiainen oli runsas ja monipuolinen

Huonevinkki: Mielellään vähintään 3. kerros
Vierailupäivä: helmikuu 2017
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Nukkuminen
    • Siisteys
    • Palvelu
Kiitä käyttäjää Matti L
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Swissôtel C, General Manager yrityksessä Swissotel Merchant Court Singapore vastasi tähän arvosteluunVastattu 24. helmikuuta 2017
Google-käännös

Dear Matti_753,

Thank you for your review. We are happy to hear that you found our recently refurbished guest room to be spacious and clean,and we delighted you with our unique brand of Swiss hospitality delivered with Nyonya geniality, a hallmark of our hotel.

I hope you had the opportunity to take advantage of our good location right on Clarke Quay to explore the many attractions of Singapore, and I look forward to welcoming you back to Swissôtel Merchant Court once again!

Warm Regards,
Rainer Tenius – General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 28. maaliskuuta 2016

Hotelli oli kaikinpuolin hyvä, palvelu pelasi ja hotellin sijainti oli myös hyvä. Huone oli vasta uusittu ja oli erittäin siisti ja mukava. Ainoa miinus tulee huoneen näköalasta, otimme huoneen kaupunkinäköalalla, mutta se tässä tarkoitti näköalaa sisäpihalle. Jos voisi uudelleen valita, ottaisin näköalan uima-altaalle. Uima-allas olikin ehdoton valtti siinä kuumuudessa..

Vierailupäivä: maaliskuu 2016
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelun keräämisessä auttoi Swissotel Hotels & Resorts
1  Kiitä käyttäjää heikki271
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
SwissotelMerchantCT, General Manager yrityksessä Swissotel Merchant Court Singapore vastasi tähän arvosteluunVastattu 26. huhtikuuta 2016
Google-käännös

Dear heikki271,

Thank you for your review. I am delighted that you had a great stay with us and you particularly liked our central location in Clarke Quay, resort-style pool, newly refurbished rooms and cleanliness experienced. It is a pleasure to have you with us and I look forward to welcoming you back again in the near future.


Warm regards,
Rainer Tenius
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja