Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (3 928)
Suodata arvosteluja
3 928 tulosta
Matkailijoiden arvio
1 323
1 292
763
279
271
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
1 323
1 292
763
279
271
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
27/3 928 arvostelua
Arvosteltu 4. maaliskuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Hotellin sijainti on ihan ok. Hotelli on myös siisti. Tässä olivat kaikki positiiviset asiat. Aamiainen on järkyttävä! Huonoin, jota missään maailmassa olemme saaneet. Tarjolla vain Aasialaista aamupalaa, joka on siis lähinnä itämaista RUOKAA. Yötä myöden erittäin äänekäs hotelli, mahdotonta nukkua! Hotelli sijaitsee usean moskeijan keskellä ja on Itämaisten vieraiden suosiossa. Järkyttävän ruuhkainen!

Vierailupäivä: maaliskuu 2018
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää E8605YZroberts
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
GSM_William, Guest Relations Manager yrityksessä Hotel Boss vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. maaliskuuta 2018
Google-käännös

Dear E8605YZroberts,

It is with deep regret to hear of your disappointing experience with us and please accept our sincere apologies for the inconvenience you had encountered. It is most unfortunate that we fell short of your expectations on this occasion. Please be assured that we have taken good note of the highlighted issues for immediate action to improve our service levels. I greatly appreciate your constructive comments and hope to welcome you back here in the near future.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 16. marraskuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Hotelli sijaitsee ihan hyvällä paikalla suht lähellä keskustaa. Kiva ympäristö ja mukava henkilökunta. Huone oli pieni (mikä oli tiedossa), matkalaukun pystyi avaamaan sängyllä tai lattialla niin että tukki tien ulos ja vessaan. Huoneessa ei muuta moittimista, kuin paha haju. Ikäänkuin olisi poltettu tupakkaa ja haju oli myös petivaatteissa. Sain itse päänsärkyä hajusta. Mainittiin kysyä uutta huonetta, mutta koska lähdimme aikaisin aamulla, ajattelin että sen kestänyt.. Uima-allasta ei testattu, mutta näytti kivalle. Siisti.

Vierailupäivä: marraskuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää HeidiR1976
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
GSM_William, Guest Services yrityksessä Hotel Boss vastasi tähän arvosteluunVastattu 17. marraskuuta 2017
Google-käännös

Dear HeidiR1976,

Thank you for taking time to review. As a valued guest, your feedback is important to us as we continue to strive to provide our guests the best possible experience. We regret that we did not fully meet your expectations during your stay with us but we will take corrective measures to improve our service.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 2. marraskuuta 2017

Yövyimme perheen kanssa tässä hotellissa 3 yötä. Se on Ok hotelli jos tarvitset huoneen yöpymiseen, tavaroiden säilyttämiseen ja peseytymiseen. Huone oli pieni ja huonosti siivottu. Sängyn alla paljon pölyä, mandariinin paloja yms. Käytävältä kuului kaikki äänet huoneeseen. Hotelli oli tosi vilkas ja meluisia. Äänekkäitä Asiakkaita kulki käytävillä yömyöhään. Jos olet herkkäuninen en missään nimessä suosittele sinullekin tätä. Hotelli oli lähellä metroasemaa ja takseja oli saatavilla hotellin edestä. Kiinalainen aamiainen oli huono. Ei missään nimessä hintansa veroinen. Hotellin alakerrassa ruokapaikkoja.

Vierailupäivä: lokakuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
Kiitä käyttäjää MariL1822
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
GSM_William, Guest Services yrityksessä Hotel Boss vastasi tähän arvosteluunVastattu 3. marraskuuta 2017
Google-käännös

Dear Mari L,

Thank you for reviewing your experience. Your comments have highlighted some areas where we failed to take the necessary action to improve your experience.We apologise for the shortfalls you experienced. Please rest assured that we will do what we can to make it right. We understand your disappointment and hope you will give us another opportunity to serve you again.

Your review is valued and we look forward to welcoming you back in the future.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 28. lokakuuta 2017

Pienet huoneet, mutta muuten oikein hyvä hotelli. Siisti ja hyvällä paikalla. Helppo kulkea metroon ja sitä kautta koko kaupunkiin. Hyvin tarjolla myös takseja.
Aamupala ei mitenkään erityinen, mutta perus kolmen tähden hotellin tasoa.

Vierailupäivä: kesäkuu 2017
  • Matkan tyyppi: Matkusti yksin
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Palvelu
Kiitä käyttäjää Hurrmurr
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
GSM_William, Guest Services yrityksessä Hotel Boss vastasi tähän arvosteluunVastattu 29. lokakuuta 2017
Google-käännös

Dear Hurrmurr,

Thank you for taking time to share your experience with us. We are humbled by your positive comments and we are delighted to know that you had totally enjoyed yourself during your stay with us. We will continue to strive to provide all guests the best possible experience. We look forward to welcoming you back again soon.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 24. lokakuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Lokaatio on hyvä mutta seinät päästävät kaiken äänen läpi. Aamupala on kallis ja huono. Huone on siisti, palvelu nopeaa ja asiallista. Kannattaa pyytää huonetta mahdollisimman korkealta ja ikkunat merelle päin.

Vierailupäivä: lokakuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää pogs2016
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
GSM_William, Guest Services yrityksessä Hotel Boss vastasi tähän arvosteluunVastattu 25. lokakuuta 2017
Google-käännös

Dear Pyry P,

Thank you for your review on The TripAdvisor. We are very sorry for the inconvenience and dissatisfaction that you had experienced. Please be assured that this does not reflect on our usual service standard.

We sincerely hope that this experience will not preclude your future support with us.

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja